**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Eu sunt azi in blide, dar intru in fuga ca nu mi-au ramas bani de la piata si pentru cotizatie.
Fac ardei umpluti si daca tot m-am chinuit sa toc carnea, si niste chiftelute. Auleu! Am uitat de gravidute, daca e pofta mare trimit prin posta.
In rest, toate bune. Astept weekendul si facem pregatiri ca saptamana viitoare cununam.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Serialbastre sa stii ca mi-ar prinde bine niste parjoale. Nu-i bai fata,daca mi se face pofta prea tare imi fac eu
, nu ma las sa mi se faca rau de pofta
. Spor la trebi!
Cris sant de apa zici? Pai tre' unul lat mai,sa ia din unde
... Sper sa iasa cum vrei tu ce ai facut ieri,astept sa ne spui despre ce e vb,desi cam banuiesc
.
Simina sper sa ii placa la sot masinuta si sa fericiti baiatul
.
Dana merci de urari
. Eu nu am nici o problema
. Comparativ cu prima sarcina asta a fost parfum
. La Paul am avut edeme si picioare umflate de la 3 luni, dureri pe sold si piciorul stang din luna a 7-a ,care au tinut pana dupa nastere inca doua saptamani, eram greoaie tare desi nu am luat decat 17 kg toata sarcina,ultimele 4 in ultima luna. Tensiunea era miica rau si era musai sa beau ceva ness cu lapte/capucino altfel ma lua ameteala pe strada. Nu mai zic de starea de nervi care era permanenta. Plus stresul cu tatal meu ,si uite asa am avut o sarcinaaaa... numai miscarile bebelului ma faceau sa fiu mai vesela si sotul emu care ma vedea sexi si frumoasa desi eu ma simteam hipopotam
. Aa,si mai aveam si picioarelealbastre de sus pana jos,de ma speria toata lumea cu ce varice urate o sa imi ramana
. Din fericire nu au ramas decat vasele de sange care erau sparte de copila,de la prea mult stat in picioare zic eu.
Acum am pus deja 20 de kg , nu sunt umflata deloc pe nicaieri, nu se cunosc kg,cred ca le-am pus mai proportional acum, nu am edeme, nu ma misc asa greu. E mai naspa noaptea,mai amortesc uneori ,si daca adorm pe stanga,pai nu trebuie sa ma intorc pana merg la baie,ca ma doare burta. Si sunt infinit mai vesela de data asta. Slava domnului nu am avut nevoie de nici un tratament toata sarcina,nici macar de vitamine,ca analizele mi-au iesit foarte bune de ambele dati...Iar picioarele imi sunt aproape albe
,nu am decat acteva vase mici pe la glezne care se vad albastre,si uneori pana spre genunchi.
Abea astept sa vad si eu reactia lui Paul cand o sa vada inca un bebelus in casa tot timpul. Asa,cand iau unul micut in brate vad ca nu e gelos,ba chiar e curios sa il vada mai bine,ii face mai-mai ,il pupa. E scandal mare in parc daca vedde un carucior cu bebe mic-mic si mamica bebelusului nu il lasa sa il pupe nitel sau sa il tina de manuta.
Alynta iti trimit pm cu nr de telefon,ok? Eu nu cred ca nasc pana pe 1 septembrie
,am eu asa o presimtire ca va fi tot intr-o zi de 1 ,ca fratiorul mai mare. Fratior care in momentul asta rade in hohote in baie,cica se spala pe dinti,dar de fapt se distreaza tare cu periuta si apa
. Lui Davidd i-ai dat nurofen preventiv sa nu faca febra de la vaccin? Eu nu i-am dat nimic preventiv lui PAul
si slava domnului nici nu am avut probleme cu el
.
Va pupic , ma duc sa ma joc cu PAul.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
fetelor voi aveti tastarnita cand eu nu am chef de forumeala nu ma mai joc,
ary face febra in continuare, nu foarte mare dar face in special seara, si cand se trezeste, aseara inceput sa tuseasca mai urat dar am inceput sa ii dau sirop de mugur de pin. iar masle sincer niu prea da semne sa iasa, ca atare tinem febra sub control.
scuze ca nu raspun la fiecare in parte dar nu am puterea necesara.
va pupic si ne auzim, intru sa va spun de ary mai pe seara
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Buna,
Eu sunt acasa, m-am deranjat la burta in urma a ce a mancat ieri Sunt tintuita la pat cu niste crampe, cu f multe drumuri la baie si cu niste hemoroizi activati de atat sta pe wc
Vladut doarme, a fost in parc cu tatal meu ca nu eram in stare sa am grija de el.
Cris, tin pumnii sa se realizeze ce ai facut ieri
Simina, nici eu nu voiam sa-l dau pe Vladut la gradinita toata ziua ci doar 4 ore. Acum nu stiu daca-l mai duc, mi-e cam frica de virusii adusi de la gradi Daa, super masinuta, de cand ai intrebat a testat si Vladut una si a mers super cu ea, asa ca sunt convinsa ca o sa o folositi cu succes
Vladut e mai bine, are organism puternic si invinge repede bolile
Mai vreti un bebe cand o sa vina? ce ma bucur, atunci sper sa fie repede ca sa avem iar bebelusi apropiati de varsta
Lali, ce putin mai ai pana vine bebelina! Cum esti, nerabdatoare? Te-ai apucat de pregatiri? Eu abia astept sa merg la eco saptamana viitoare
Dana, ce bine ca Raducu e cumintel, asa sper sa fie si bebelina mea, ai ceva sfaturi sa-mi dai? Tu l-ai alaptat pe Raducu? ca am observat ca sunt mai linistiti bebeii hraniti cu lapte praf decat alintatii tinuti la san, si voiam sa verific daca e asa Ce frumos ca Bia e la mare cu bunicile, eu nu l-am lasat pe Vladut nicio noapte departe de mine, dar ar trebui sa incep sa-l obisnuiesc
Ce domnisoara mare e Bia, super frumoasa
Si Raducu un barbatel superb
Dulci tare!
Alina, pup pe David ca a fost curajos
Getik, sanatate Aricelului
Ema, Andreea, Laura de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Anna, eu am alaptat-o pe Cezara, dar nu la cerere, ci la program de 3 ore. Si nu s-a alintat deloc la san, ea stia ca acolo e mancarea, nu joaca. Deci se poate si fara alintaturi la san. Am avut si norocul sa se intarce singura, la 8 luni si jumatate, dar o vreme a avut alimentatie mixta, ca nu-i ajungea laptele meu.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
![](images/user_woman.png)
LauraOana spune:
anna eu i-am dat lui sebastian la cerere...pina la intarcare (pe la 10 luni) se trezea noaptea din 2 in 2 ore sa pape...de la 3 luni se culca seara de la 19:30 si pina dimineata la 07:00-08:00 se trezea din 2 in 2 ore doar sa pape...sugea 5 min si se culca imediat inpoi..si niciodata nu a primit lapte praf pe linga..ii ajungea productia mea..eu nu am avut niciodata nopti albe din cauza lui..nu cunosc asa ceva de acea nu inteleg la ce te referi cu "linistit" te referi sa vrea doar in brate? pt mine (si aici ma refer la mine si nu vreau sa supar pe nimeni) un bebe mic are nevoie de multa afectiune ca sa se simte in siguranta, deci daca el vroia in brate la mine pt ca asa avea el chef nu o vedeam ca o alintatura ci ca o dorinta sa o simta pe mami lui aproape
cind l-am trecut pe lapte praf e adevarat ca nu se mai trezea asa des noaptea...DAR..si aici vine pt mine marele DAR..mie mi se parea mult mai incomod sa ma trezesc sa merg sai fac lapte..sa fierb apa, dupaia sa fac laptele si iar sa racesc apa pt ca era prea fierbinte..toata astea in mijlocul nopti pe intuneric ca sa nu trezec copilul de tot facind lumina in casa
si cu copilul urland la el in pat pt ca nu puteam sa le fac cu el in brate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Laura, Andreea, multumesc de raspunsuri
Eu l-am alaptat pe Vladut la cerere pana la doi ani, manca si din ora in ora...nu m-am plans de asta...dar Vladut a avut colici o gramada de luni, mi-as fi dorit sa nu mai planga daca il tineam in brate, dar nu era asa, nici eu nu stiam ce sa-i mai fac sa-l mai alin...a fost f energic, pt el nu era suficient sa-l tin in brate ci tot timpul trebuia sa ma misc cu el si sa-i fac si sa-i arat lucruri noi...eee, parca as vrea un bebe ceva mai linistit ca sa am timp sa-i dedic si lui Vladut atentia necesara, atunci era simplu ca toata ziua nu ma ocupam decat de un bebe Oricum, eu si pe bebelusa imi doresc sa o alaptez cat mai mult posibil si nu i-as da lapte praf decat daca nu as mai avea eu lapte.
Cand am comparat cu bebelusii alimentati artificial m-am referit ca cei pe care ii stiu eu dorm de mici toata noaptea, datorita faptului ca isi mananca in patut biberonul adorm si singurei, nu au asa colici ca cei hraniti natural... de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emanouela/emanouela.jpg)
emanouela spune:
ne pregatim de party. v-am mai zis de fetita mai mare cu 1 an si 2 sapt decat Darius...deci a zi e zoiua ei si facem party in parc
ano...na ca l-ai uitat pe Darius care, stii bine, ca pana la 1 an ma zapacea cu trezirile si a fost alimentat pana la 1 luna juma excusiv la san....de fapt era mufat non stop la san ca nu aveam si eu in dorinta mea de a alapta ii dadeam si din ora in ora, pt ca cu cat sugea, nu se satura, si dupa mixt inca 1 luna iar dupa artificial...si tot nu dormea. eu ma intreb cum de inca is normala la cap....bine, eu zic ca-s normala, altii zic ca nu-s
gata....fujimmmmmmm
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
![](images/user_woman.png)
LauraOana spune:
annasora mea nu a alaptat deloc..nu a putut..urla copilul ca din gura de sarpe cind il punea la titi pt ca sora mea avea sfircul asa de mic ca nu putea prinde de el cu gurita si nici cu "prelungitor" nu-i placea..deci dupa 2 zile de incercari a trecut-o pe lapte praf..dar colici tot a avut ..dar cum zici tu...noaptea dormea de rupea...se trezea doar odata maxim de 2 ori..si pe la 6 saptamini dormea toata noaptea fara nici o trezire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Buna fetelor.....Ce faceti?
As vrea sa va dau ceva vesti mai bune dar Eva are si urechea interna afectata,cum e pe fata e si in ureche...adica arsura gradul 2,timpanul este inca neafectat doar putin inflamat,dar se poate cicatriza aiurea si sa-i afecteze auzul in final.......umblu cu ea prin doctori,iml,iar doctori.....in fine daca ne plimbam cu masina si dupa fiecare intrevedere cu doctorii desi plange si zice"mutzumec,pa duamnaaaaa,plecam"stie ca mami o duce la mall,la top top,la librarie sa "cumpalam o calte noua",sa vedem animalele(vivariu)si tot asa.....e suparata si necajita si zice"vleu pe pat sa ne jucam cu mami si bunica si tati,nu vleau afala...."
Deoarece ne-a prins soarele si Eva nua re voie,am deschis umbrela in masina si Eva si-a tinut-o singura in timp ce statea in scaunelul ei...."ca face buba male soalele"....
Ana,acu` depinde de copil.Eu eram"baltata romaneasca"asa zicea mama si cand vedea tzitza Eva facea ca trenul......iar de facut lapte praf am folosit apa plata imbuteliata fiarta si lasata sa ajunga la temperatura camerei iar de sculat....la trei ore aveam apa pregatita in biberon puneam laptele...oricum Eva a avut colici,oricum a fost foarte certata cu somnul....
Ea nu a vrut niciodata nimic cald.....si uite acum....
Dati-mi un sut in spate sa termin bilanturile......
va pup mai vin io...
Madalina si Eva-Maria