**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Vladut e tot racit, nu face febra, dar muci si tuse la greu Mi-e ciuda ca nu l-am mai avut asa racit din toamna, iar acum e bolnav din cauza unor parinti inconstienti care si-au adus copilul pe langa alti copii fara macar sa ne spuna ca e bolnav. Drept urmare, si al meu si baietelul unor prieteni au racit in urma contactului cu copilul respectiv Si ce mi se pare mai urat e ca eu i-am intrebat pe parinti daca au copilul racit (pt ca-mi spusese copilul ca a avut febra), iar parintii au evitat sa-mi raspunda

Fetele, multumesc de gandurile bune, eu cand ma cert cu sotul nu sunt certuri in adevaratul sens al cuvantului , doar am avut o discutie marti dimineata in urma careia sotul meu s-a suparat ca i-am zis ca nu cred ca mai mergem nicaieri ca mi-au pus eco sambata si lui Vladut ii curge nasul , iar el a considerat ca astea sunt doar motive si ca de fapt eu nu am chef sa merg Dar nu am stat certati, doar ca nu am mai discutat pe subiect un timp. Acum fiind Vladut racit nu prea mai avem cum sa plecam....

Eu la birou imi bat capul cu niste lucruri noi, de creatie..de nu stiu de unde sa le apuc si unde sa le termin...offf, sa ma vad si cu astea facute sa pot sa nasc linistita
Nu mai vorbesc ca sunt atatea lucruri urgente de facut la birou ca se pare ca ne pandeste un control

Hai ca revin dupa ce citesc cu mai multe raspunsuri

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ary face febra incontinuu nu ff mare dar cat sa fie febra, nu mananca, nu doarme plange si sta agatata de mine ca o maimutica, nu stiu ce are de este asa.

va pup si ne mai auzim

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna buburuzime!

Eu azi nu sunt in apele mele,ma rastesc la toata lumea,ma iau de oameni aiurea,am neste nervi in cur de-mi vine sa imi dau palme. Am si dormit,am spus ca poate imi trece starea ,dar nimic,m-am trezit tot la fel.
PAul a dormit si el cu mine,si acum s-a asezat in locul in care am dormit eu,cu o perna sub mijloc si cu picioaele pe alta,cum dorm eu ...
Anna spor la munci mamico,hai ca te descurci tu si cuchestiile astea noi,sunt sigura. Nasol cu parintii care isi aduc copilasii bolnavi in cercuri de copii,si nici nu spun.Am mai povestit eu de o mamica cu fetita cu viroza ,venita la motzul vecinului,si cica "viroza nu se ia" ,dar o invata pe vecina sa nu ne mai primeasca la ea cand eram suspecti de oxiuri ca aia de iau usor...

Sori ce frumos a spus Razvan cu Mosu' , inelege atat de multe acum mititelul ca te lasa masca cu raspunsurile.Am vazut si pozele de pe mail, frumusel foc pruncul tau,iar pozele cu toti trei sunt minunate,se vede cata iubire e in familia voastra.

Ema mi-au placut pozele,dar putine bree,vreau mai multe! Ce vesel era Darius cu pisocul in bratee!

DanaMi multumesc mult de urare,si eu sper sa nasc usor. A inceput sa imi dea teama un pic tarcoale,dar o gonesc eu. Imi tot pregatesc bagajul de spital,ma tot uit la hainute si nu imi vine sa cred...mai e asa putiiin! Parca m-am obisnuit cu starea asta de graviditate,cu burta miscacioasa ,cu mersul leganat,ca slava domnului picioare umflate nu am mai avut ca la prima sarcina,nu edeme,nu fatza buhaita si patata urat... dar eu si atunci ma vedeam printesa,asa patata si buhaita si cu picioare butuci.

Simina eu nu am mai tinut post de nu stiu cand . Imi pare rau ca nu am crescut cu notiuni mai intiparite de crestinism, am avut o perioada prin generala si liceu cand mergeam regulat la biserica , simteam nevoia sa tin post,sa ma rgo,acum nu mai e asa,si imi pare rau. Eu am envoie sa cred in ceva,sa cred ca ceva ma protejeaza fara sa stiu ,asa ca cred in Dumnezeu,dar am ajuns sa nu mai cred in biserici,in preoti si in ce mai spun ei...

LauraOana inseamna ca ai luat anticonceptionalele aia 10 ani cu cap.asa cum ti-a spus medicul,ca si eu am luat 4 ani pana la Paul,dar numai ce mi-a fost recomandat si cum mi-a fost recomandat. Si am ramas dupa 2 luni de ne-luat pastilute, in luna aia fiind un singur contact.

Alyntaaaa eu vreau sa va vad daca nu nasc pana atunci. Eu stau la 15 minute de far,de mers pe jos. La far merg la o prietena,si niciodata nu iau traseul pana la ea,ca m ise pare plimbare. La doi papuci e mai liber,si noua ne place acolo.

Va pupic pe toate,si pe cele care nu mai sunteti asa active ca la inceput. Si pe cele care absenteaza doar azi .

Va era dor de o autostrada?

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

ary face febra incontinuu nu ff mare dar cat sa fie febra, nu mananca, nu doarme plange si sta agatata de mine ca o maimutica, nu stiu ce are de este asa.

va pup si ne mai auzim

exactasa se comporta al meu cind ii ies dinti..de multe ori cind pun degetu pe gingie nu se simte nimic..si 2-3 zile mai tirziu ii iese cite un colt...la sebasian ii dau chamomila 5 granule 2-3 ori pe zi..si parca e mai bine de la ele

Mergi la inceput

ma dor sani de parca acu imi vine laptele fetele care alapta-ti cunoaste-ti sentimenul cind ii simti sini grei si plini, nu? si cele care numai alaptati sigur va aduce-ti aminte..no asa imi simt eu sanii acu intr-o saptamina ar trebui sa imi vina menstra..eu iau de 8 luni din nou anticonceptionale si pina acum nu am mai avut senzatia asta..sa fie totusi de la AC? nu imi mai aduc aminte daca simptomul asta l-am avut si inainte sa aflu ca sunt insarcinata cu sebastian..ca eu pina in ziua in care mi-am facut testul eram FERM convinsa ca NU sunt gravida l-am facut doar pt ca ma combinat o prietena sa il fac dupa ce ma vazut cu ce pofta am mincat o portie imensa de spaghetti carbonara

Mergi la inceput

sunt suparata...astazi a plecat sora mea inapoi in canada..a stat 5 saptamini la mine..si asa ma obisnuisem cu ea mia promic ca vara viitoare sta 2 luni

Mergi la inceput

Geto la fata ori ii ies ceva maselute ori o paste o raceala cum a fost prin primavara in toata tara, cu moleseala si febra la inceput,apoi cu tuse sau cu dureri in gat. La dureri de dinti si noi tot camommila am dat( nu cred ca am scris bine,dar nu mai caut tubuletul acum) ch 3o, cate 5 granule de cateva ori pe zi ,si pe Paul chiar il ajuta.

Laura vezi tu cum faci,poate vine si surioara lui Sebi,si atunci va avea surioara ta un moiv in plus sa stea vara viitoare 2 luni la tine.

Pentru Raisa
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

lali daca e sa fie atunci e baietel... ca sotul ma atentionat ca el are o gresala in gene..el nu "stie" sa faca fete ..daca vine bb2 atunci vine...ata ete...tre sa ma las iar de fumat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

LauraOana inseamna ca ai luat anticonceptionalele aia 10 ani cu cap.asa cum ti-a spus medicul,ca si eu am luat 4 ani pana la Paul,dar numai ce mi-a fost recomandat si cum mi-a fost recomandat. Si am ramas dupa 2 luni de ne-luat pastilute, in luna aia fiind un singur contact.

aha..deci noi 2 suntem dealea care ajunge numai sa ne uitam la "ea" si deja suntem gravide in luna care am ramas gravida cu sebastian si eu doar o singura data am avut contact

Mergi la inceput

Exact Laura , doar ca la sot nu ii e de ajuns sa ma uit la ea ... Tot incerc sa il conving acum ca nu mai trebuie mai mult,dar el tot batzaie pe langa mine,si ma enerveazaaaa ... Oare de la asta sa am nervi? Ca el vrea si eu nu?

Pentru Raisa
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput