**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

andreea...taxa e bagata de multttttttttttt, e tardiv acu sa zici ca nu esti de acord...vezi cuscra cum fac eu rost de banuti????
am pus pe mail comun niste pozici, putine ce-i drept. sper data viitoare sa facem mai multe....am descoperit niste locuri fantastice...paduri virgine nebatute de om, de o curatenie si o frumusete rara, cu tufe de afine si ciuperci....insa situatia a fost cam nasoala, ne-am trezit cu masina in panta, te uitai in jos si vedeai un hau....cu 2 copii cu noi, mers prin paduri, prin rau....eeee, aventuri....numai capul la foto nu ne statea.
noapte linistita

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cris sigur ca vin al apel cu povestioare, dar mai intai sa-mi dai curcanul (ca miel nu-mi place ) ca m-ai botezat in ANA.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Tot strang la bagaje si parca nu le mai termin (nu numai haine, ci si alte acareturi netrebuincioase pe-aci)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sorilea e a doua oara cand iti spune Ana in loc de Sorina,ajunsesem sa cred ca te cheama si asa...
Mai,este posibil sa nasc si de ziua ta,ca doar se poate si suprapurta sarcina,iar pe 11 sept ( moaaama, in aceeasi zi cu atentatul la gemene) as avea 41 de saptamani.
Si plecati tai-tai? Sa va distrati si sa faceti poze,nu ca altii [Ema ] ,care fac prea putine. Maine intru sa le vad.

Cris azi amm facut mancarica de pastai de fasole,si carnita de porcus inabusita cu usturoi,plus o mamaliguta ca la moldova si gata ... Pe zi am mai avut ciorbita de ieri si mancarica de legume de vre-o trei zile.

Laura chiar asa,nu le dai in treaca buna dimineata intr-o zi ? sa le vezi mocile atunci...
Eu nu cred ca ramai insarcinata asa usor,daca uiti o pilula. Sunt femei care se chinuie ani dupa ce au luat ceva vreme pilule.Sa ai tu ghinion asa?

GEto imi pare rau ca nu ai avut cum sa vii acum cand a avut Cezar drum la Constanta. Daca nu ajungi vara asta, la anul te invit sigur,ca daca nu vin dupa tine...

Anna asteptam vesti miercuri despre bebelina . hai ma mami,nu mai fiti suparati unul pe altul ca nu merita ...

Va pupic,merg la baitza ca mi-a umplut cada el sotz ,revin dimineata si pup si restul fetelro

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sa va spun ca la 7 fara un sfert fii-mea tipa de dincolo "mammmmmiiiiii,mammmmmiiii" .Am luat-o cu noi in pat si pana acuma s-a foit si s-a frichinit de m-a innebunit.M-a vazut ca ma uitam la ea cu coada ochiului si imi spune "mami" si dupa care ma pupa si "hai",ca sa-i fac lapte cu cacao

cuscra ce pisic negru si dragalasdeci sa inteleg ca a scapat cu viata din manutele lui Dariusica?Ce peisaje superbeeeee
sori nu am fata curcani,ci doar gaini batrane care au carnea mult prea tare si fierbi pana consumi o butelie.
lali ce vrei fata? m-am bolanzit.ma gandeam la ecografia anei si ii scriam sorinei.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris primesc si de-alea ca am gaze si oala sub presiune
Va salut si revin luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neata

va mai amintiti de noi?
nu am mai intrat din lipsa de pc dar si de timp, acum sunt doar cu Raducu pt ca Bubu e la mare si m-am gandit sa intru sa va salut.

am vazut ca sunt fete insarcinate si vreau sa le urez sarcini usoare si la termen iar lui Lali sa dea DD sa nasti cat mai usor (asa ca mine ) si fara pb.
Cris ce nebunii mai face Mirunici, ce a patit de are bubite?
Ema imi pare rau ca aveti pb dar se vor rezolva toate pana la urma, iti doresc sa ai multa putere sa treci peste capitolul asta
Laura foarte tare cu romanii nostri, iar cu sarcina sa speram ca va fi asa cum vrei tu
Alina distractie placuta la mare
Picky voi cum mai sunteti, cum te descurci cu printesele?

Andreea, Getik, Simina, Anna va pupacesc pe toate (scz daca am sarit pe cineva am scris putin oe fuga ot ca pleaca Cosmin la birou si trb sa ia calc cu el )

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Sorina-ce scump Razvan cu mosu'!Distractie placuta la tara si multi ani fericiti inainte alaturi de sot si puiul vostru!
Cris-super ca s-a rezolvat cu skodita!Ce ai patit ieri de ai fost irascibila?
Dana-bine ai revenit!Zi-ne mai multe despre voi?Cum e cu 2 bebei?
Ema-super pozele !Pacat ca nu apari si tu in poze!
Lali-ce mancare buna ai facut ieri!Las ca fac si eu luni ca se termina postul!
Getik-cum mai e Ary?
Laura-ce tare cu romanii nostri!
Anna-sper ca te-ai impacat cu sotul si ca plecati totusi la munte.Vladut cum mai e?e mai bine?

Eu va las acum ca mai am ceva treaba!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata!!

azi e unpic mai cald afara..daca avem noroc ajungem si noi la 20 de grade

lali eu stiu ca ar fi chiar culmea sa ramin insarcinata de la o pilula uitata dar si cu sebastian am ramas dupa 10 ani de anticonceptionale in prima luna in care nu am mai luat...

sori ce carlionti minunati are razvanel..ma bucur ca i-au crescut din nou...cam cit de des il tunzi acum? si sebastian are tricoul mom+dad=me...am observat ca si tu ai multe de la h&m pt el..

azi am inceput mai tirziu munca deci nu m-am intilnit inca cu romanche ai nostri..

cris pe la 01:00 azi noapte a venit si piciul meu cu tot cu maimutoi (are un ursulet albastru pe care i sa pus pata rau in ultimele saptamini)..crezi ca am putut dormi calumea? copilul asta tot dealutu patului doarme..si cind ma trezesc eu cu cite un picior in cap cind tasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Acasa!!! E bine si in deplasari,dar nicaieri nu-i ca acasa!
Getik sanatate multa!
Cris ma bucur ca esti disponibila! Noi anul asta tot in zona Farului stam. Plaja facem la 2 Papuci/3 chiloti cum se mai cheama... E mai putin aglomerat. Ne putem vedea si in parc sau la plaja. sau de ce nu la un suc- lui David ii plac terasele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput