**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

vreau si eu cafe

simina spor la treaba

laura ce tare imi si imaginez ce-i la gura lor ar fi frumos intr-o dimi sa treci sa le dai buna dimineata in romana ar face o fataaaa lasa ca o sa fie bine uneori mai lucreaza si subconstientul nu? stai cu gandul si apar si simptomele

o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaa!!

Noi azi ne-am trezit iar la 9.30 ...

Mai tarziut va pupesc pe fiecare in parte,acum am de pus in sifonier cateva haine si sa pun sa fac ceva de mancare. Inca nu stiu ce mancare voi face...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

hei ce fac fetele, eu azi m-am trezit cu ary la 9,30 si abia acum am pauc sa ajung la pc, la noi burniteaza ca in noiembrie e un timp de tot rahatu , la voi cum este.

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

getik 17 grade la viena e innorat si da sa ploua si cam tot asa e de aproape o luna!!! vreau vara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Simina, am reprogramt pt miercurea viitoare ecografia, o sa merg la un alt sediu Medlife, mult mai departe de casa, dar macar un lucru bun, asta ca sa ma motivez, e un aparat mult mai smecher decat celalalt Nu stiu daca mai plecam la munte ca m-am suparat cu al meu sot si nu am mai cautat nimic. In plus il am pe Vladut racit si nu stiu daca se face bine pana in wkd
Ema, bine ai venit Poze!!!!

Pup fetele si revin mai tarziu

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci 3 randuri si zilni....am pricipit...
n-am chef de forum, nu stiu de ce....asa ca imi storcesc acu creierii sa scot 3 randuri ca sa nu cotizez....apropos, taxa asta eu am bagat-o asa ca ia vezi cuscrela
sper sa revin mai in forta si cu alta stare de spirit. pana atunci va pup.
PS si la Iasi e naspa vremea

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu nu-s de acord cu plata, dle! Unii mai merg si la servici, unde nu au acces la internet.

Lali, eu zic ca nasti pe 6.

Cris, am facut o ciorbita de cartofi, dar nu am apucat sa postez pe blog. Si o budinca delicioasa si usor de facut ... asta e pe blog.

Laura, nasoala senzatia cu tremuratul de emotie ... bafta sa fie bine.

Alynta, concediu placut!
Ce nu am si eu norocul unui unchi pe-acolo .....

La Suceava e rece, ploua ... urat.
O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor eu a o stare naspa rau, ary face febra de aseara, ese maraita nimik nu vrea, nimic nu ii convine se impiedica de mine nu ma lasa sa stau nicaieri dar daca plec urla, sper sa ii treaca repede, a veni doctora a vazuto, nu are nimik se poate de la masele dar nici alea nu prea se vad a da semne o tin sub observatie.
va si ne mai auzim

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetelor pot veni si eu cu o cerere pt invoire o sapt??? (nu de alta, dar o sa absentez sigur si nu am buget pt cotizatii )
Mergem la tara si ramanem acolo pana de Sf Marie (cand serbam si 22 de ani de cand suntem impreuna ), iar marti tati pleaca.
I-am spus lui Razvan ca tati pleaca si vine cand facem bradul si aduce cadouri de la Mos Craciun. A stat putin, a digerat inf (cum ca tati pleaca) si ne-a zis "tati nu peaca, meg eu a mos caciun" La terminat pe tacsu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am avut o zi de totttt rahatul,si dupa ce ca-s irascibila,(ema stie ca recurg la sabii si la buzdugane)se gasesc unii sa ma scoata din sarite la maxim si cred ca dau cu ei de pamant.

alynta ce fain ca reusiti sa mergeti in vizite.pana la finele saptamanii se pare ca-mi iau skodita acasa si uite asa o scot eu la plimbare si trebuie sa punem de-o intalneala
lali ce facusi fata de haleala azi?
getik la noi abea acum pe seara a inceput sa se innoreze si sa bata vantul,dar cred ca maine dimineata tot cu soarele in freza ma trezesc
laurao aoleuuuuuuuuuu ce vreme nashpalitoasa
ana hai tu,nu va ciondaniti si pupati-va ca sa va treaca si sa reusiti sa plecati in weekend.Sunt sigura ca Vladut o sa fie ok
ema oi fi bagat tu taxa,dar de majorari ma ocup eu.Vrei sau nu sa plecam la plimbare cu euroi in buzunare?
andreea hai fata,seara acolo 3 randuri ca sa stim si noi ce mai faceti .App ce mai face Cezara?Stai asa sa termin treaba si sa cuc brotacimea si apoi intru pe blog la o budinca
getik sunt sigura ca Ari e okia sa vezi ca maine o sa fie fara febra si o tititza deosebit de cuminte
ana dragul de el,m-a termint si pe mine,daramite pe tac-su.Se poate fata o invoiredar vezi ca dupa Marie te asteptam sa ne spui cum ati petrecut la tara.22 de ani ? sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca la inceput

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput