Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
simo multa sanatate mamei tale! 
cris exact asa ca tine gandeam si eu la primul bb....si apoi parca am regretat ca am fost asa drastica. crede ma ca si eu am mai mult de 10 prietene cu cate 1-2 copilas si nu este/a fost nici unul la 2 ani sa se comporte cum ai specificat tu. eu tind sa cred ca tine ffff dar ff mult de fiecare copil in parte!
andreea sfatul meu pt tine este ca pe moment sa faci in asa fel incat sa fie mai simplu si mai usor pt amandoi. cel mai important este sa fiti oihniti, sanatosi si veseli. eu sunt sigura ca situatia se va schimba intr-un timp f scurt.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
lalely07 spune:
Am revenit si noi...
Vad ca iarasi se discuta subiectul cu dormitul si sincer ma bucur ca citesc mai multe pareri/experiente...
David doarme in patut dar asta pana dimineata la 5 cand incepe sa aibe gaze si da parturi..atunci incepe sa se foiasca si se tot intoarce dupa o parte pe alta si scanceste...Eu din comoditate (recunosc..
) il iau langa mine ii bag suzica si il pun sa doarma pe burta si se linisteste cat de cat...Nu ma simt obosita ca ma trezeste de 2-3 ori pe noapte pt ca el chiar suge..am impresia ca la san el nu trage foarte mult (papa doar un san la masa) si i se face foame..dupa ce mananca scoate titzi si se culca..nu adoarme la san..il pun la loc in patut!
Ce m-a panicat pe mine a fost ca vad la voi ca toti dorm singurei si nu se mai trezesc noaptea..iar al meu ioc sa renunte la mese..Eu ii dau dar ma intreb cand se va regla si el..Am o prietena care alapteaza si fetita are 1 an..si acum o trezeste de 2-3 ori pe noapte...Nu stiu de ce...Deci obiceiul il poate tine...
Ziua dorm cu el caci doarme o repriza de 2-3 ore legat si reusesc sa ma mentin...cred ca altfel as fi tare obosita...
Nu stiu cum sa o mai dau cu el..cert este ca daca ar manca mai mult,asa cum face cd mananca la biberon eu cred ca nu s-ar mai trezi asa des..Eu seara nu cred ca mai am nici cine stie ce lapte..si uite asa...ne invartim in cerc...Sa incerc sa il las singur este mai greu pt mine momentan caci ma trezeste si stau si cu urechea ciulita la baby phone...Offf..vom vedea
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip AM vb cu ei. COpii( fratii mei) sunt in regula, mama insa e la spital in Gura Humorului..maine dimineata ii fac o radiografie la picior sa vada dc e rupt ca nu-l poate misca..vina a fost a celuilalt, era si baut ..masina e naspa pe stanga..ASta e acum...sa vad ca vin acasa si ca mama e ok... Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
bb_yasmi spune:
revin...
cred ca s a inteles cam aiurea din ultimele mele mesaje,,,, eu nu sunt pt ca, copilul sa doarma in pat cu parinti..fetita doarme singurica in camera ei, baiatul doarme in patutul lui.
dar, nu totul este ca la carte si uneori trebuie acceptata situatia ca atare.

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo multa sanatate mamei tale! ![]() cris exact asa ca tine gandeam si eu la primul bb....si apoi parca am regretat ca am fost asa drastica. crede ma ca si eu am mai mult de 10 prietene cu cate 1-2 copilas si nu este/a fost nici unul la 2 ani sa se comporte cum ai specificat tu. eu tind sa cred ca tine ffff dar ff mult de fiecare copil in parte! andreea sfatul meu pt tine este ca pe moment sa faci in asa fel incat sa fie mai simplu si mai usor pt amandoi. cel mai important este sa fiti oihniti, sanatosi si veseli. eu sunt sigura ca situatia se va schimba intr-un timp f scurt. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |

Sa dea Domnul! Eu tocmai ca nu pot fi drastica, nu de alta dar nu ma lasa inima cand ii vad mutrita lui de strengar!Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
lalely07 spune:
Si un alt lucru:cred ca nici David nu se mai satura la san seara si daca mai plange asa o sa-l incerc cu un biberon...Recunosc ca nu am mai baut deloc ceaiuri si nu am luat nimic de stimularea lactatiei..Poate sa incerc cu niste Galofor (caci am prin casa..)..
Eu sunt multumita ca am alaptat exclusiv pana acum...si daca ar exista o solutie sa suplimentez productia seara as aplica-o..dar cred ca seara se acumuleaza si oboseala si stres si nu mai este...
Am zis ca stau sa vad maine cum se comporta si daca mai plange si ii dau bibe si papa inseamna ca nu ii ajunge lapticul meu de seara..
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
lalely07 spune:
Simo..multa santate mamei tale!!Si tie mamico mult curaj cu baietii tai cei scumpi!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
bb_yasmi spune:
am terminat si eu de calcat jumatate din cat se stransese 

strengarul sforaie cu fundul in sus 

cami_antonia spune:
yasmi sunt eu
dar suparata
a mea antonie iar mi-a racit
de data asta cu muci
offfffffffffffff
si stau putin sa o pazesc
sa vad cum doarme
si apoi ma bag si eu ;la nani
offfffffffffff
mai fetelor
eu am mai zis