Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)
Raspunsuri - Pagina 7
seidana spune:
bunny.. azi priet mea doctirita (rezidenta) cu care nu m-am vaz de 3 sapt a zis ca s-a lasat bine burta, apoi io nush, da am si hotarat sa nnu ma stresez , cand nasc nasc , de o sa fie la 40 + atunci sa fie
placinta cu iaurt.. e incercata si e in stilul placintei dobrogene cu br dulce
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Lali.. multu pt ajutorul cu listuta
ce face Paulici?
fetele de vreti o reteta excelenta de cioco de casa sa imi cereti, am facut portie dubla ieri si azi mai am o bucatica dupa ce am mancat ca spartii azi, si priet mei au cerut la pachet .. a mancat si sotu care e mai mult dusman decat fan al cioco
Ps: si ma mir ca ma ingras
Lali_mete spune:
Seidana Paulici se tavaleste pe jos in momentul asta,se joaca cu o masinuta si se tavaleste cu ea pe podea. Cred ca ii e cam somn.
Acum recapitulam lista cu bagajul pentru spital, mai am asa putine de cumparat ca nu imi vine sa cred. Azi am cam intrat in panica deoarece nu stam foarte bine cu banii,nu am reusit sa punem nimic deoparte ,dar macar ne-am luat cam tot ce ne trebuie.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
Dbunny spune:
Stiti bancu ala cu hotul si homosexualul pusi la incercare in gradina raiului¿ Ultima sansa: mor sau se salveaza...Le-a lasat D-zeu un portofel prima data pe jos de momeala, la care sice homesexualul: nu te apleca, ca pierim amandoi!!
na sa si cu reteta Seidanei de ciocolata, nu ne-o da ca murim cu toatele
mersi de reteta placintei...multe oua la gabaritul si colesterolul meu, iar foi dalea n-am...
lali mersi de idee, dar de unde si pana unde am eu dulceata de trandafiri in frigider mai¿
am gasit o reteta de budinca la microunde, pe baza de iaurturi, ceva oua, scortisoara si niste paine veche(sau resturi de chec, blat, croasanuri)...dar mi-e v-oi fi izgonita din gradina Raiului...
maine linte, iar seara avand 2 invitati creca iau niste hamburgeri de pui si-i las sa-si monteze fiecare cu ce vrea painica lui...
voi ce mai gatiti cu caldurile astea¿¿
may eu nu stiu cum, dar cat soacrata te-a indesat cu de toate, erai mai activa, mai cu energie, uite cum nu-ti umbla-n pepeni, cum ai greturi si nu mai scrii
29+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
andreea_t spune:
hello burtici,
fac si eu apelul , avem schimbare de semnatura astazi si +14,8 kg.
Dupa cum stiti sunt in nebunie cu impachetatul, azi am fost o fuga pe la noul aptartament si nu-mi mai venea sa plec.
O sa fiu mai mult absenta saptamna viitoare, sper sa reusesc sa va citesc macar pe seara.
Hayat ce ma bucur sa te vad aici!
Sanatate si putere lui Jade si Hayat!
Va si va doresc o saptamana minunata si plina numai de vesti bune!
35+ Doamne iti multumim!
camady spune:
Loredana sac de dormit de care spui tu mi-am luat si eu din carrefour..........dar e gros, e numai bun cand se va face mai frig, vor mai creste si bebeii. Nu vreau sa te supar dar eu l-am luat acum o sapt. cu reducere 50% , deci am dat 40 lei.Sunt multe reduse cu 50% la carrefour.
De asta acum vreau unul subtire, numai de bumbac ptr. perioada asta pana da frigul.
Hayat ma bucur ca esti bine, sa vii maine cu vesti bune.
35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
racheel spune:
Seara buna fetele
Didiaanna eu am intrebat de tine
andra ce bine imi pare ca ne mai dai si noua cate un semn
Mai fetelor ati discutat despre diversificare, si sa ne invatati si pe noi la momentul potrivit ca eu deja am uitat cand si ce trebuie.
Va pupacesc, fetele vorbaretele ca d'abea am recuperat capitolele
Mor de somn si merg la
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Lali... nici noi nu am pus nimik, noroc cu ai mei, ca luna asta intrand si in prenatal luam numai jumate de salar...
ce fain e sa ai casa plina , sau "im"plinita de un copil.. da de 2
bagaju meu e gata, puse toate in geanta inclusiv apa si rontaiala
Andreea .. imediat nu mai pleci de ACASA .. ai grija de tine da? cu colul esti bine? stiu ca vrei sa nasti dar stai la coada
rach cum fu la tara? ce ai adus bun?
Dbunny.. stiu reteta cu painica si iaurt si branza, e mai buna daca iei cornuri... dar o stiu la cuptor..
da de praji cu iaurt si biscuiti ce zici?
Camady la noi la carref nu sunt reduceri numai la haine, la lucruri de bebe nu...
seidana spune:
bunny .. de gatit eu sunt setata pe salate.. si am redescoperit salata verde.., salata cu sal verde, rosii telemea, ou, ulei sau maio , goosar.. sau scot gogo, pun masline sau porumb, sau castravete.. in fine tot felu de combinatii da salata saa fie..
sapt asta imi propun supa sau iahnie de fasole boabe, ca de cand poftesc, iei am facut o supa buna buna cu perisoare, mai fac salate cu cartofi, vinete.. fasole verde cu pui... in general chestii usoare.. dar salata e de baza...
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana bunny .. de gatit eu sunt setata pe salate.. si am redescoperit salata verde.., salata cu sal verde, rosii telemea, ou, ulei sau maio , goosar.. sau scot gogo, pun masline sau porumb, sau castravete.. in fine tot felu de combinatii da salata saa fie.. sapt asta imi propun supa sau iahnie de fasole boabe, ca de cand poftesc, iei am facut o supa buna buna cu perisoare, mai fac salate cu cartofi, vinete.. fasole verde cu pui... in general chestii usoare.. dar salata e de baza... 37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
sa sti ca de cand eu am dat iama in salata verde ma simt/iar ceilalti ma vad muuult mai dezumflata. cam asta e cina la noi, salata verde, rosii, castravete, ton din conserva, sau bucatele de sunca presata, sau fac nuggets de pui si le tai bucatele in salataaltadata am mai pus paste fierte...fiimiu adora salata de paste cu telemea si salata verde
e interesanta praji cu biscuiti, o sa notez crema, aici se poarta mult tort de biscuiti asa in straturi, insa se alterneaza straturi de biscuiti imbibati cu strat de ciocolata densa, iar biscuiti, apoi budinca de vanilie, iar biscuiti, iar ciocolata....bomba calorica totusi, insa toti copiii adora ´tortul´ de biscuiti.
sac de dormit subtire puteti croi unul dvs, dintr-un cearceaf mai vechi...croiti pe hartie un maieu luuung, iar pe lateral un fermoar lung.
primele 2 luni nu se suceste bebe, sta acoperit...eu zic sa luam unul gros direct de la marimea 6 luni in sus...
noapte buna tuturor
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...