Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

pup Rach
Sei vreau eu reteta de cioco ca mie nu imi iese niciodata desi urmez retea exact,si asa pofta imi e....
Am fost la plimbare si abia am ajun acasa, din cauza presiunii pe vezica nu puteam umbla bine..Si acum m-au apucat contractiile..Cred ca a fost ultima plimbare pana nasc..
La noi la o alimentara se gaseste branza de burduf, e un deliciu, as manca doar asa ceva, dar imi e tare frica de listerioza, ca scrie ca e facuta cu lapte integral, nu spesifica ca e pasteurizat, dupa reteta traditionala.Voi credeti ca e periculoasa?Am gustat un pic, dar as mai manca..

31+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Loredana sac de dormit de care spui tu mi-am luat si eu din carrefour..........dar e gros, e numai bun cand se va face mai frig, vor mai creste si bebeii. Nu vreau sa te supar dar eu l-am luat acum o sapt. cu reducere 50% , deci am dat 40 lei.Sunt multe reduse cu 50% la carrefour.

cum sa ma supar? ma bucur ca ai reusit sa prinzi mai ieftin mie mi se pare o afacere f buna sacul ala de dormit la 40 lei. mie produsele pt copii din carrefour imi plac f mult de multe ori am cumparat cadouri de acolo pt ca imi placeau mai mult decat cele din magazinele pt copii.

Lori 37+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

sac de dormit subtire puteti croi unul dvs, dintr-un cearceaf mai vechi...croiti pe hartie un maieu luuung, iar pe lateral un fermoar lung.
primele 2 luni nu se suceste bebe, sta acoperit...eu zic sa luam unul gros direct de la marimea 6 luni in sus...

Dbunny de ce m-ai luat cu dvs?
Eu la indeletniciri croit, cusut sunt zero barat. Daca ma crezi nici trusa de ace si ate n-am in casa.

Eu ma gandeam sa-i iau un sac de dormit chiar si asa mai mica, nu neaparat ca se va dezveli ci pentru a-i crea culcusul, sa se simta ea ocrotita ( un fel de infasat modern) .

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimi

Vreau si eu carrefour

Pai Sei, rosii, branzica, ardei

Raportez tot 19,5 Kg

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata fetele.

Camady eu am luat sac de dormit din bumbac simplu de la Real dar acum nu stiu daca mai au. Eu am sa infas bebele la inceput, insa sa nu credeti ca e infasatul clasic. O infasor simplu in paturica sa stea lipita de ea, fara s-o leg cu fasa cum se purta acu dooj'de ani si nu stia lumea de displazia de sold.

Fetelor voi mai conduceti? Eu inca sunt pe val, desi stiu ca nu prea mai e indicat. N-am ce sa fac, ca tre sa ma deplasez rapid pe ici pe colo si cum sotul e la servici...

bujo mami de Filip si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!

Iar n-am mai apucat sa intru de cateva zile bune. Darrrr e ultima saptamana la serviciu. yuhu!
La fix, pt ca dimineata am probleme f mari cu respiratia. de abia m-am tarait la job si nici acum nu mi-am revenit complet. Trag de mine sa respir si mai si ametesc din cauza efortului... :( Nush ce sa fac sa pot respira mai bine. La dr merg abia joia viitoare... hahaahahaha!

Hayat ma bucur ca esti mai bineeee!!! Sper s-o tii tot asa fara contractii si cu bb la purtator cat mai mult.

Pt lista: tocmai m-am cantarit: +10.5 kg, sapt 29

fetele

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

sac de dormit subtire puteti croi unul dvs, dintr-un cearceaf mai vechi...croiti pe hartie un maieu luuung, iar pe lateral un fermoar lung.
primele 2 luni nu se suceste bebe, sta acoperit...eu zic sa luam unul gros direct de la marimea 6 luni in sus...

Dbunny de ce m-ai luat cu dvs?
Eu la indeletniciri croit, cusut sunt zero barat. Daca ma crezi nici trusa de ace si ate n-am in casa.

ei na, m-am referit la pluralul politicos
Si yo-s cam zero, mi-am laut masina de cusut cu 3oo de euro, si dupa un an, saraca...am vandut-o ca nimeni n-a bagat-o in seama

Neataza tuturor...eu de dimineata am inceput smotrul ca trebuia sa vina o amica cu cei 3 copii la noi...si vad ca n-a venit. macar am casa curata

as manca ceva bun bun, care sa nu ingrase, fara hzahar, fara colesterol, fara sare, dar sa fie legal totusi

didiananana eu nu stiu nimic despre branzeturi care-s interzise in sarcina...
natalia n-a intrat in weekend...ultima data zicea ca se simtea ciudat...sa fie in spital oareż

daca nu scad temperaturile astea eu am sa mor...

29

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata burtici..la amiaza,

de mancat desert fara zahar, care sa nu ingrase si sa nu fie interzis...la sectiuna ozn

daca gasiti varianta asta de desert vreau si io
eu am in frigi niste curmale . sunt super bune si pt bb, contin fier si potolesc si poftta de dulce. dar sunt ingrasatoare.

si acum intrebare: bebeii vostri mai lovesc la fel de tare cu picioarele ? fiica mea misca numai in partea de jos a burtii unde sunt manutele. La loviturile cu picioarele vad ca a cam renuntat...dadea destul de des in coaste. acum nu mai face asta. sa ma ingrijorez oare?! Sau sa ma gandesc ca nu prea mai are loc?

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza la amiaza, butici!

Am revenit dupa cateva zile in care am fost cu iubitul meu la semimunte, aer curat, odihna, rasfat .

Am reusit sa cumpar pt bblina apoape tot ce e in lista, mai am de luat doar cadita cu masa de infasat, in rest am tot. Am gasit si pt mine camasi de alaptat cu buzunare la tzitzi .

Ieri toata ziua v-am citit. Hayaht , ma bujcur ca esti bine, stai cumintitca acolo si tine-l pe bebe in casuta lui ca ii e cel mai bine acolo!

Alaynna - nu te mai stresa cu lungimea lui bebe, asta cred ca poti face pt ea cel mai bine. Ea simte cand mami e ingrijorata . Toate fetele ti-au zis ca masuratorile nu sunt relevante si oricum nu cred ca a fost masurata din crestet pana in talpi si uite ca vin si eu sa iti spun ca sunt de aceeasi parere. Cat despre greutate, nici vb sa fie mica, este foarte bin ein grafic. Si uite, mai gandeste-te la ceva: cum sa fie in grafic cu greutatea si cu 10 cm mai mica???? Nu e logic deloc, dr-ul ti-ar fi spus ca nu este proprtionala sau ceva, deci nici voba sa fie ceva in neregula!

Fetelor, Seidana, Matza, Racheel, ce aproape sunteti de Marele Moment! Voi sunteti cele din "linia intai", apoi urmeaza burticile care sunt in 35-36 saptamanai si in "randul trei" cele cu 33-34 sapt, deci ma apropii si eu de prima linie

Seidana, ma intrebai de kg luate: eu am raportat si sapt trecuta + 2 kg, insa am vazut ca ai trecut stelutze, asa ca nu am mai zis si pe sapt asta. Oricum, si sapt asta raportez tot +2, nici nu mai stiu cate s-au strans acolo si daca nu mai modifici zau ca nu ma supar. Si asa am depasigt cu mult bunul simt .

Va pup pe toate, cu drag!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

33+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata la pranz si eu
Oana, nici a mea nu mai loveste in coaste, cel mai multloveste jos si in zona buricului...si doare ingrozitor, azi-dimineata imi venea sa plang
bujo, multumesc si tie si ionelei pentru sfaturile pentru alaptat, sper sa reusesc sa alaptez, de asta mi-e cel mai teama...
fetelor, va rog din suflet sa nu va suparati pe mine ca nu raspund tuturor, nu mai am timp deloc, am inca ingrozitor de mult de invatat si timp fff putin...deja sunt panicata si super stresata, am bocit zilele astea la greu, nu reusesc sa imi revin deloc. Eu va citesc pe toate zilnic, cand mai fac cate o pauza,sunt cu ochii pe fetele care mi au ff putin pana nasc, va si va pe toate de un milion de ori
Hayat, ce bine imi pare ca ai reusit sa ne scrii tu personal aici cate ceva despre tine. Stai cumintica acolo, fa tratamentul si totul va fi nu bine, ci foarte, foarte bine.

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput