Sa ma ingrijorez??
Buna fetelor,am si eu o nelamurire care ma macina de cateva luni...Iustin nu a mai crescut deloc in inaltime de pe la 8 luni, adica are abia 77 cm...mi se pare tare mis de statura in comparatie cu ceilalti copilasi de varsta luni..noi ca parinti nu suntem ff inalti dar nici ff mici de statura, eu am 1,63 m iar tati 1,78 m...Ce parere aveti? Ce e drept copilul meu nici nu prea mananca..adica nu mananca mai nimik
Raspunsuri
Ilinca_M. spune:
Cred ca de la antibiotic i se trage.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cred ca de la antibiotic i se trage. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Dar cei 32.000 de medici pe care i-ai vizitat in ultimul timp,tzi-au sugerat ca ar fi ceva in neregula cu inaltzimea copilului?In raport cu virsta lui ,bineintzeles!
Da' mai era un subiect deschis de tiza tacu aceasi tema!
Sau era cu greutatea copiilor?Oricu acolo s-au dat tabele cu inaltzimea si greutatea in functzie de virsta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
szivarvany spune:
Si medicul pediatru al copilului ce parare are ???
si2: cat timp are Iustin acum ???
de la 8 luni pana in zilele noastre ce perioada inseamna ?
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alex_andra spune:
eu parca asa stiam : 1 an - 74 cm, 18 luni - 81-86cm, 24 luni- 90-92 cm.
Astea ar fi maximele .
Dar difera si de la copil la copil
Si daca Iustin e si mai slabut, poate de-aia ti se pare mai firav fata de ceilalti copii.
Prietena mea are un baietel mai mic de fata mea cu 4 luni, dar e diferenta intre ei mare si de inaltime si de greutate, zici ca e 1 an diferenta intre ei.
Si cu toate astea el e cu copil sanatos si cat se poate de normal.
eumada spune:
Fiindca veni vorba ,depinde de la copil la copil.....de constitutie de mostenirea genetica...poate semana si cu cineva de la a saptea spita cu soacra sau cu vreun bunic.Eram acu` vreo doua luni in parc si de Eva s-a apropiat o fetita mica tare,cam jumatate decat Eva ca si fizic,firava...se iau ele de mana si se pupa si o intreb pe mamica"cat are pustoaica?
La care ea mandra..1 an si 11 luni.....dar fetita dumneavoastra ce varsta are?e la gradinita,nu?
Am zambit si am zis asa mai incet...e mai mica decat a dumneavoastra cu o luna.......si ne-am indepartat...
am povestit asta ca sa-t dai seama ca,daca e perfect sanatos fara boli,fara dezechilibre hormonale, un copil normal.....de la un moment dat nu mai cresc ca din apa....
Si Eva are 16 kg si 93 de cm cel putin atat avea in iunie...acu`...nu mai stiu exact dar i-au ramas scurte niste hainute.....
relaxeaza-te si bucura-te de el.
Madalina si Eva-Maria
alex_andra spune:
ei, uite,ca mi-a ridicat-o mada la fileu
fetita ei e mai mica decat a mea cu 6 luni, si cu toate astea au dimensiuni f apropiate, adica a mea are 95 de cm si 15 kg.
de-asta zic, fiecare copil e cu ritmul lui si cu mostenirea lui.
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor,am si eu o nelamurire care ma macina de cateva luni...Iustin nu a mai crescut deloc in inaltime de pe la 8 luni, adica are abia 77 cm...mi se pare tare mis de statura in comparatie cu ceilalti copilasi de varsta luni..noi ca parinti nu suntem ff inalti dar nici ff mici de statura, eu am 1,63 m iar tati 1,78 m...Ce parere aveti? Ce e drept copilul meu nici nu prea mananca..adica nu mananca mai nimik |
nu se poate,ceva ceva mananca el...
ia scrie aici ce a mancat ieri si azi.sa vedem, chiar nu a mancat nimik?
michelle
michelle-usa spune:
tabel aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=441
http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /sfatul-medicului/grafic-de-crestere/
michelle