Nasterea la Arcadia - Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 5
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Fetelor, am incercat sa fac un album pe contul comun de gmail, sa pun pozici, dar nu am reusit. Daca aveti mai mult timp si pricepere evident, poate faceti voi. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Oana, te loghezi pe email si acolo ai sectiunea Photos/Fotografii (depinde in ce limba este browserul) si ai optiunea Incarcati si poti adauga poze; albumul se face automat. Eu am adaugat o poza de test https://picasaweb.google.com/116011092520701572933/8August2011 -> trebuie sa va logati ca sa o vedeti.
Daca nu te descurci sa imi spui
Lena - 31+
eska spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia Mai era o burticuta ESKA ,nu am mai vazut-o de ceva timp ,o fi nascut ? |
Aici sunt, inca in formula 2 in 1 Am cam ramas in urma cu cititul, acum recuperez Noi profitam din plin de ultimele zile de "libertate", cu multe plimbari, vizite, mers la film, la coafor,etc Ca joi e ziua cea mare!!
La tine cam pe cand se preconizeaza marea intalnire?
38+ cu
madline82 spune:
Ionela, m-am uitat la ingrediente al bonisna( ii dau la fata mea asa ceva)si nu am gasit simeticona, vad ca sunt numai extracte din plante, nu am vazut nici indulcitori, ..sau or fi sub alt nume? Ca idee, eu ii dau de 3 ori pe zi bonisanul si e f bine cu el, dar de aseara de la 11 nu i-am mai dat si azi mi-a facut o ccriza..mamma mia..mi-a venit cam tarziu in cap de la ce ar putea fi criza, si cum i-am dat bonisanul s-a calmat in 3 minute! acuam doarme linistita!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 Ionela, m-am uitat la ingrediente al bonisna( ii dau la fata mea asa ceva)si nu am gasit simeticona, vad ca sunt numai extracte din plante, nu am vazut nici indulcitori, ..sau or fi sub alt nume? Ca idee, eu ii dau de 3 ori pe zi bonisanul si e f bine cu el, dar de aseara de la 11 nu i-am mai dat si azi mi-a facut o ccriza..mamma mia..mi-a venit cam tarziu in cap de la ce ar putea fi criza, si cum i-am dat bonisanul s-a calmat in 3 minute! acuam doarme linistita! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
SCUZE, am gresit. Am confundat sab simplex cu bonnisan. Asta e de la Hymalaia... care ar fi ok ca cica fac numai chestii naturale... dar la Septilinul de la ei au parabeni. Pe niciun prospect pe net nu am gasit asta, dar scrie mic pe cutie.
Pe Bonnisan nu am apucat sa pun mana
EDIT: Daca ii merge bine cu el si ai incredere da-i . Cu siguranta e mai bine decat sa planga continuu si sa se chinuie si tu sa te perpelesti de mila ei .... ca stresul creste si va afecteaza pe amandoua
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
iulia_iulia spune:
IONELA ,pt ca sunt mica de statura ,zice d-na dr .Nici pe mine nu ma ingrijoreaza circulara de cordon ,am spus si eu "noutatile",acum 2 sapt nu avea circulara .Am primit azi un telefon de la servici ,care m-a enervat rau de tot ,cica ceva nu e in regula cu concediile mele medicale ,ma duc maine sa incerc sa rezolv ,asta in conditiile in care eu ar trebui sa stau numai in pat .De cand am primit tf acela uterul de contracta f des iar cand e relaxat bebe se agita f mult ...
ESKA am D P N -ul pe 27 sept dar nu cred ca ajungem pana atunci.ma rog sa stea bebe in burtica macar pana la sf lunii astea .
33+ andrei
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia IONELA ,pt ca sunt mica de statura ,zice d-na dr .Nici pe mine nu ma ingrijoreaza circulara de cordon ,am spus si eu "noutatile",acum 2 sapt nu avea circulara .Am primit azi un telefon de la servici ,care m-a enervat rau de tot ,cica ceva nu e in regula cu concediile mele medicale ,ma duc maine sa incerc sa rezolv ,asta in conditiile in care eu ar trebui sa stau numai in pat .De cand am primit tf acela uterul de contracta f des iar cand e relaxat bebe se agita f mult ... ESKA am D P N -ul pe 27 sept dar nu cred ca ajungem pana atunci.ma rog sa stea bebe in burtica macar pana la sf lunii astea . 33+ andrei |
Draga de tine.... nu mai pune la suflet astea ca nu merita. Bebe e cel mai important. Nu poate merge altcineva in locul tau?
E bine ca te lasa sa incerci natural... veti vedea impreuna daca se poate si daca tu ai sa simti ca poti sper sa si reusesti
oana.irina spune:
Eu am inceput sa ii dau Colief, care are ca ingredient activ Lactaza - o enzima care se gaseste in organismul nostru. Ziua e oarecum linistita, noaptea e nasol. Sper sa se calmeze de la asta. Am citit pe prospect ca se da pana a 4 luni, cand se incepe scoaterea treptata. Acum ma intreb, daca nu o sa aiba efectul asteptat, pot in paralel sa ii dau altceva, gen Bonisan, Espumisan?
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui oana.irina Eu am inceput sa ii dau Colief, care are ca ingredient activ Lactaza - o enzima care se gaseste in organismul nostru. Ziua e oarecum linistita, noaptea e nasol. Sper sa se calmeze de la asta. Am citit pe prospect ca se da pana a 4 luni, cand se incepe scoaterea treptata. Acum ma intreb, daca nu o sa aiba efectul asteptat, pot in paralel sa ii dau altceva, gen Bonisan, Espumisan? Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Atat timp cat nu e aceeasi substanta activa nu apar probleme de supradozaj deci nu e de rau, dar... nici nu e recomandat sa dai prea multe chestii . Cu echilibru
madline82 spune:
Eska...oau, joi e marea zi..ce emotii cred ca ai! Intr-un fel nastrerea programata mi se pare cu mai mari emotii decat cea declansata natural...ca ai timp sa anticipezi si sa te gandesti ca mai sunt cateva ore paote pana la intalnirea cu mica comoara!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011