Nasterea la Arcadia - Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditu_st spune:

Citat:
Apropo de infasat si eu sunt contra, dar acum motzata mea a invatat sa isi suga degetelul si cateodata si pumnul il baga in gura si o mai infas din cand in cand mai ales in dreptul manutelor.Sper sa o dezvat rpd de acest obicei urat.
Mada daca te duci pana la urma la eco sa ne spui si noua ce si cum...

O zi frumoasa sa aveti .

Sofia Maria

sa stii ca acesta e un pas in evolutia lor, asa cum spunea si Ionela; un pic mai incolo, pe la 4-5-6 luni(depinde de copilas), isi va duce la gurita piciorusul si va suge degetul mare, sunt tare nostimi cand fac asta

Tudor 17.03.2008 si Sofia 31.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna ziua mamici si burtici!
Camelia si fetita noastra isi indeasa manuta in gura, mai ales ca nu-i place suzeta, si are o preferinta pentru degetele aratator si mijlociu, pe care le savureaza cu satifactie mai ales cand ii este somnik. Azi am asezat-o pe burtica si am stimulat-o cu o zornaitoare in lateralul capului pana a reusit sa se rostogoleasca, iar noi admiram mandri strumfita.
joia trecuta am fost la medic si pt masuratori; in 3 saptamani a luat 800 gr(mai bine ca luna trecuta) si 3 cm (in total 10 cm in 3 luni).
noi sambata am fost la o nunta si pentru ca nu am avut cu cine lasa fata am luat-o cu noi.un stres am avut cu zgomotul.Pentru ca nu am gasit sa-i cumparam casti antifonice i-am acoperit urechile pe sub caciulita cu cate 3 dischete demachiante.n-a fost foarte mofturoasa si pana la urma a adormit pe la 12 pana dimi pe la 5. in continuare as vrea sa cumpar casti pentru ca probabil vom mai avea nevoie doar ca nu prea se gasesc.

familia oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Clauditza, ma bucur ca e totul ok. Fornaiala aia apare si pt ca , pana mai cresc putin canalele sunt comunica mai mult nasucul cu gurita decat la un adult si imediat de infunda cu un strop mic de laptic regurgitat. Dar, cum a spus si medicul: nimic important...

oiyoy, Clau, o fi lapticul slab, poate nu le ajunge, poate nu e bun de cresc asa frumos bebeii. . Voi stiti ca eu glumesc acum, nu?!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata mamici, burtici

Eu am fost ieri in Gradina Botanica la o plimbarica... a fost asa de bine .

Si apoi am papat papanasi la Expo Parc yammy. Recomand.

Ce nasol a fost cu forumul picat .

Azi reincerc sa crosetez niste botosei. Cand ii termin va arat rezultatul

Pupici

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna fetelor !! Am lipsit si eu putin ,am fost in wekend la tara ...ce bine a fost ... am dormitat non-stop am papat placintele si fructe si bebica a fost f linistit . Azi dimineata am fost la dr si ne-a zis ca indicii de rezistenta sunt buni si o sa ne mai vedem vineri din nou apoi marti si tot asa .Maine ma duc la analize si consultul preanestezic la Arcadia .Abia astept !
34 cu andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Clauditza, ma bucur ca e totul ok. Fornaiala aia apare si pt ca , pana mai cresc putin canalele sunt comunica mai mult nasucul cu gurita decat la un adult si imediat de infunda cu un strop mic de laptic regurgitat. Dar, cum a spus si medicul: nimic important...

oiyoy, Clau, o fi lapticul slab, poate nu le ajunge, poate nu e bun de cresc asa frumos bebeii. . Voi stiti ca eu glumesc acum, nu?!

DA IONELA PROBABIL NU E BUN LAPTELEpe mine una ma zapacit cat mananca...nu refuza niciodata sanul...ma storc in fiecare seara inainte de plimbare...80 90 ml..altfel nu ma pot plimba nici juma de ora...cum iesa la aer il ia foamea...!!!nu pot sami dau seama cat mananca...calculand in ml...dar oricum mananca mult!!!ma bucur dar imi e si frica sa nu exagereze totusi!!!mai rau e ca mananca ca hapsanul si dupa vomita...in jeturi...iar tati e atat de enervant(de ce vomita copilu...de ce face asa ce nu e asa?offf)ma disperat...!!!duminica am fost la control doar ca sal linistesc pe el...
Apropo am platit 160 ron controlul...mi sa parut exagerat!!!NU?

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89
Apropo am platit 160 ron controlul...mi sa parut exagerat!!!NU?

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

In weekend, consultul e considerat urgenta, de aici si pretul....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Buna fetelor !! Am lipsit si eu putin ,am fost in wekend la tara ...ce bine a fost ... am dormitat non-stop am papat placintele si fructe si bebica a fost f linistit . Azi dimineata am fost la dr si ne-a zis ca indicii de rezistenta sunt buni si o sa ne mai vedem vineri din nou apoi marti si tot asa .Maine ma duc la analize si consultul preanestezic la Arcadia .Abia astept !
34 cu andrei

Vineeri si apoi marti? De ce asa des Iulia?

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salut

Si-a revenit forumul, intrasem in sevraj
Mada, nu avem nume de bebe, nici timp n-am avut sa-i gasim
Clau, 160 si mie imi pare mult. Nu prea vad eu cum sa exagereze cu masa la varsta asta. Pana pe la 3-4 ani cand le bagam noi prostii in cap ( de tipul trebuie sa papi tot) mananca exact cat le e necesar daca sunt alaptati direct la san si diversificati numai cu lingurita. De ce spun asta? Pentru ca biberonul ii pacaleste ca mananca repede si uneori mananca putin cam mult. Cat despre varsat... hm, medicul nu ti-a zis nimic de reflux? Adica da, e foarte posibil sa fie de la faptul ca inghite mult aer cand mananca si cand eructeaza arunca si lapte... Eu spun ca dupa fiecare masa sa incerci sa-l tii macar 30 micute pe verticala fara sa-l agiti( doar bataile usoare pe spate sa eructeze) si in cearca sa inclini salteaua paturului putin si pentru somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buan fetelor, ce bine ca s-a reparat forumul..in sf!

Camelia, suntem programate pe vineri la 14.15 la eco la pedlife, au un aparat cu care fac pana la 6 luni eco, dar cu cat mai repede, mai bine, ma duc mai mutl pt linsitea mea sa fiu sigura ca e bine.

Ionela, acusi nasti si nume nu aveti, parca avd ca icnepi sa faci sondaje pe forum

Claudita, ma bucur ca bebe Cezar a luat asa bien in greutate, bravo, nota 10!

Fetelor, va pup, azi am fost taere ocupata!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput