Nasterea la Arcadia - Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Buan fetelor, ce bine ca s-a reparat forumul..in sf! Ionela, acusi nasti si nume nu aveti, parca avd ca icnepi sa faci sondaje pe forum |
Ma gandeam eu sa pun o lista de nume si sa dau drumul la voturi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui LenaC Madline, nici eu nu a nume... si am mai multe sapt ca Ionela Lena - 32+ |
Le spunem : bebefaranume si am rezolvat! Ce atata stres???
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Le spunem : bebefaranume si am rezolvat! Ce atata stres??? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu |
Ihi, noi nume doar de alint avem:
-bubulina
-buburuza
-gargarita
-bombonica
-garofita
-printesa
etc
Ce parere aveti de Maia, Adelina si Bianca?
Lena - 32+
madline82 spune:
Sunt frumaose toate Lena, dar dintre toate imi palce el mai mult Maia.
Ionela, asteptam lsita!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
loredanar spune:
salut !
am fost astazi la eco , ultimul cred, bibi are 3117 g, placenta gr.3 de maturatie, lichid amniotic in cantitate normala, dilatatie mai mult de 1 cm. dr. samoila pleaca joi in concediu, de atunci ne va prelua dr. cacicovschi. si asteptam ... dupa cum ma simt mi-e greu sa cred ca voi naste inainte de 40 sapt...... contractiile sunt putintele, cele dureroase destul de rare ... asadar, sunt dovada vie ca se poate ajunge lejer la termen cu un col scurt si deschis inca de la 31 sapt..........
Lori 38+ fericita cu Mara
LenaC spune:
citat din mesajul lui madline82 Sunt frumaose toate Lena, dar dintre toate imi palce el mai mult Maia. Ionela, asteptam lsita! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Si mie Maia imi place cel mai mult
Lena - 32+
LenaC spune:
citat din mesajul lui loredanar salut ! am fost astazi la eco , ultimul cred, bibi are 3117 g, placenta gr.3 de maturatie, lichid amniotic in cantitate normala, dilatatie mai mult de 1 cm. dr. samoila pleaca joi in concediu, de atunci ne va prelua dr. cacicovschi. si asteptam ... dupa cum ma simt mi-e greu sa cred ca voi naste inainte de 40 sapt...... contractiile sunt putintele, cele dureroase destul de rare ... asadar, sunt dovada vie ca se poate ajunge lejer la termen cu un col scurt si deschis inca de la 31 sapt.......... Lori 38+ fericita cu Mara |
Felicitari, Lore Imi place cand aduceti vesti bune .
Bianca, mi-am dorit de cand ma stiu sa o numesc pe fetita mea, dar cred ca sunt prea multe fetite Bianca in perioada asta... Eu am vrut sa fie un nume mai putin comun
Lena - 32+
LenaC spune:
Am intrebat niste chestii la Arcadia si le scriu aici, daca mai are nevoie cineva:
1. Care este pretul pentru nasterea naturala si cezariana (inclusiv comisionul pentru dr Bogdan Scurtu, daca este)?
3199, respectiv 4850 (comisionul este de 700 ron pentru acest medic)
2. Daca semnez contractul saptamana aceasta si se modifica preturile ulterior, se pastreaza pretul din momentul semnarii contractului?
Pretul se pastreaza
3. Se poate plati cu cardul?
Da
4. Cat este avansul pentru nasterea naturala, respeciv cezariana?
30% (Suma de plata + valoarea decontata de CAS (4000))
ex pt cezariana: 30%(4850+4000) = 2655
5. Daca am trimitere care este pretul ecografiei si consultatiei atunci cand vin la Arcadia la dr Bogdan Scurtu? (se deconteaza ceva?)
Doar consultatie si doar pentru anumiti medici (nu mi-a spus care sunt acei medici)
6. Trebuie sa mentionez un medic angajat atunci cand semnez contractul in cazul in care dr Bogdan Scurtu nu poate asista la nastere si un medic angajat ma preia?
In principiu, te preia medicul de garda, daca medicul tau colaborator nu poate ajunge.
Lena - 32+