Nasterea la Arcadia - Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

http://www.youtube.com/watch?v=Ox-s_SyD7iI&feature=player_embedded

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Lalic, cand ai zis ca esti programata p[t cezariana?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Oana, eu ii dau bonisan, pe prospectul meu scrie 10-20 picaturi de 3 ori pe zi,si am dedus eu ca tre sa il dau la aprox 8 ore si iniante de masa.Acuma cu espumisanul vezi si tu cum se simte mai bine, mai des si mai putin, sau mai rar si mai multe picaturi.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

24 august, miercuri, ora 11.oo.

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Cand il vad pe Octavian cum impinge carutul, si se joaca cu jucarelele cantatoare, mi-l si imaginez cum o tine in brate si o leagana pe MariaAm incredere ca o sa ma ajute cand o sa fiu low batery, macar la leganat si cantat

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata si de la noi!

am absentat pentru ca in ultimele zile nu am fost in cea mai buna forma fizica si psihica - ma chinuie destul de rau edemele la maini, nu prea pot sa respir parca am un elefant urcat pe piept etc etc si m-au bantuit gandurile de a cere cezariana. mi-am zis insa ca sunt alintata si ca trebuie sa imi revin. am trecut prin prea multe in astea 9 luni ca sa ma inec acum la mal...

maine dimineata mergem la eco, iar joi pleaca doctorita noastra (dr.samoila) in concediu - nici nu ne asteptam sa nu nasc pana la data asta!!! vom ramane pe mainile dnei cacicovschi de vineri incolo. daca pana acum mi-a fost teama ca voi naste inainte de termen, acum mi-e teama ca voi trece de 40 de saptamani ... asteptam cu nerabdare mare intalnire.

eska felicitari !!! sa fiti sanatosi , voiosi si mancaciosi !!

oana felicitari si tie pentru ca ai reusit sa iti regasesti puterile. ii doresc multa sanatate fetitei tale! amintiti-va sa fiti recunoscatori ca e sanatoasa in rest - problema piciorusului odata descoperita e pe jumatate rezolvata.

Lori 38+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna mamici si burtici, nu am mai scris de mult in schimb va citesc zilnic.
Oana imi pare tare rau de fetita ta... eu nu i-am facut eco Sofiei si, ca si Mada acum imi pare rau si ma gndesc daca nu am gresit...Eu am o colega de servici a carei fetita a avut asa ceva;ea a nascut in Italia si stiu ca a purtat 2 scutece unul peste altul, cum sugera cineva si pe forum.
Apropo de infasat si eu sunt contra, dar acum motzata mea a invatat sa isi suga degetelul si cateodata si pumnul il baga in gura si o mai infas din cand in cand mai ales in dreptul manutelor.Sper sa o dezvat rpd de acest obicei urat.
Mada daca te duci pana la urma la eco sa ne spui si noua ce si cum...

O zi frumoasa sa aveti .

Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia33

Apropo de infasat si eu sunt contra, dar acum motzata mea a invatat sa isi suga degetelul si cateodata si pumnul il baga in gura si o mai infas din cand in cand mai ales in dreptul manutelor.Sper sa o dezvat rpd de acest obicei urat.
Mada daca te duci pana la urma la eco sa ne spui si noua ce si cum...

O zi frumoasa sa aveti .

Sofia Maria

Nu e un obicei urat suptul manutei. Degetelul, e drept, poate deforma dentitia ( dar nu obligatoriu). Copiii au nevoie sa suga... e un reflex foarte puternic. Apoi ea incepe sa descopere ca are manute si ca le poate folosi... e o achizitie importanta... sunt teribili cand incep sa le priveasca in aer.cu multa curiozitate.
E o etapa de achizitii: cheia e rabdarea... acum faci cum crezi, dar eu as incuraja aspectul cu suptul mainii. Asa incepe coordonarea muschilor cu ochii.... dezvolta miscarile... ce altceva poate face un bebe decat sa duca la gurita? Cu gura exploreaza

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditu_st spune:

Multumesc pentru primire...Eu am nascut prin cezariana (si prima si a doua oara, recomandare de la oftalmolog)cu medic colaborator, dr. Tirnoveanu (e un om si un medic extraordinar si am vrut neaparat sa fie ea), Sofia a avut 3280 g si 54 cm. Numele l-am ales pentru ca ne-a placut foarte mult si pentru ca nimeni din familie sau din cercul de prieteni nu-l poarta.
Oana sa te ajute Doamne Doamne sa treci cu bine si ai sa vezi ca va fi bine...micutii ne surprind tot timpul cu usurinta lor de a se adapta la orice...(si noi am avut o problema - a avut un furuncul de la "minunatul" stafilococ auriu de la Cuza, avea trei saptamani si a trebuit operat; mi l-a transmis si mie si am facut si eu o infectie de toata frumusetea la san care a necesitat interventie chirurgicala...si a trecut totul si l-am alaptat in continuare cu eforturi din partea amandorura); deci toate trec...si ei cresc
de Tudor 17.03.2008 si Sofia 31.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditu_st spune:

nu am mentionat, cu Tudor am avut problema de sanatate (asta a fost si unul din motivele pentru care am optat pentru Arcadia)

Tudor 17.03.2008 si Sofia 31.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

BUNA ZIUA FETELE...scuzatimi absenta..nu am scris insa am citit!!!cum vroiam sa scriu ceva se trezea manzul meu si inchideam totul!!!
VREAU sa va spun ca cezarica a meu e bine...am fost ieri iara la dr la arcadia la un control sub insistenta lui tati care i se pare ca baiatul se simte rau...da intradevar respira greut insa nu era cazul unui control de urgenta la spital...nu avea febra nu avea nimica intrun finL...NASUCUL il are si acuma infundat...il stergem cu ser fiziologic zilnic de 3 4 ori...!!!dar nu are nimica e bine!!!doar colicii si cateva pete cu bubite pe fatuca care mia spus dr ca sunt normale!!!sper ca de acuma tati sa aiba mai multa incredere in mine si in instinctele mele de mama...ca ma terorizat pana acuma...tinei bine capul,,,nul lua asa...nui fa asa...de ce il imbraci asa?ufffff
APROPO uitam manzul meu a mai luat in greutate inca 600 de grame...mie mi se pare mult!!!in 2 saptamani de la externare a luat 1000g!!!
OANA le facem cunostiinta cand vrei tu..eu cu cezarica ies de o saptamana si am stat afara chiar si 2 ore...am si alaptat afara...neam adaptat usor...
CAT DESPRE COLICI eu ii dau espumisan...cate 5 6 picaturi de 3 4 ori pe zi...colicii il mai deranjeaza insa nu asa tare...noaptea numi mai plange...se trezeste si se stramba putin apoi ii dau tata in gura si nu mai spune nimica adoarme la loc...acuma parca e mai agitat ziua...acuma de exemplu sa pus pe programul lui de plans...(urlat)

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput