Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helllooo

am laptop!!!!

maine o luam din nou de coada ... atat eu, cat si eva ... eu la job, eva la gradi .. Doamne sper sa fie bine si sa nu mai planga, sa-i placa .. in grupa cu ea, a mai venit un prieten bun din parc, iar la grupa cealalta, este o prietena buna de-a ei, iar parintii au zis ca incearca s-o mute cu eva .... am emotiii!!!!! mai nasol e ca nu am terminat cura de polimod .. sper sa fie sanatoasa pana il terminam. ptr imunitate, ii voi da si ursuleti cu echinaceea de la walmark si poate sa-i mai fac o cura cu isoprinosine .. voi ce mai le dati?

eu .. de maine incep sa ma duc la serviciu, bine neoficial, oficial incep de joi .. sa-mi tineti pumnii, da? mai nasol ma voi descurca cu transportul .. sotzu are masina la service si o foloseste pe-a mea, dat fiind ca are n drumuri de facut prin oras ..

pdap, nu am gasit lamurire la bubele pe care le are anna .. i-au mai aparut bubite cu lichid pe degetele de la picioare si pe interiorul palmelor .. de asemenea, cand mesteca ceva, din cand in cand incepe sa planga si-mi arata in gurita ... sincer, mi s-a parut ca are vezicule cu lichid si pe amigdale .. insa, ea a fost ok, nu mi-a facut probleme .. ce ziceti? sper sa vina maine dr s-o duca tata s-o vada ..

mai vroiam sa mai zic cate ceva, insa, am uitat ...

good night!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Elle , din simptomele descrise de tine pare a fi boala mana/picior/gura .E f. contagioasa si perioada de incubatie e scurta - ai grija sa n-o ia si Eva . Pentru bubitele din gura , eu iti recomand Spray antiviral Dr. Geske - se gaseste mai greu , incearca la Dona , eu de-acolo l-am luat . E f. bun , calmeaza durerile si distruge virusul . Cel mai nasol simptom a acestei boli sunt bubitele din gura . Mai poti folosi glicerina cu aciclovir si tantum verde , insa spray-ul asta Dr. Geske mi s-a parut cel mai eficient.
Multa sanatate Annei !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Ellenuta sanatate Annei! Si succes cu jobul!
Reacomodare usoara!

Ioanei nu i-am dat nimic pt imunitate. O las sa si-o capete singura.
Voi vedea, daca va fi nasol cu racelile atunci voi incepe ceva sa-i dau.
Ioana a fost f cuminte. A stat la gradinita.
Am facut cateva poze , de pe drum, ca nu a avut loc nici o deschidere.
Ce ciudat!
Aaa..o veti vedea cu ochelari. (ii cam aluneca pe nas)

Doresc tuturor copilasilor sa se acomodeze la gradinita si sa fiu cuminti! Bineinteles, fara prea multe raceli.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:

helllooo

am laptop!!!!

maine o luam din nou de coada ... atat eu, cat si eva ... eu la job, eva la gradi .. Doamne sper sa fie bine si sa nu mai planga, sa-i placa .. in grupa cu ea, a mai venit un prieten bun din parc, iar la grupa cealalta, este o prietena buna de-a ei, iar parintii au zis ca incearca s-o mute cu eva .... am emotiii!!!!! mai nasol e ca nu am terminat cura de polimod .. sper sa fie sanatoasa pana il terminam. ptr imunitate, ii voi da si ursuleti cu echinaceea de la walmark si poate sa-i mai fac o cura cu isoprinosine .. voi ce mai le dati?

eu .. de maine incep sa ma duc la serviciu, bine neoficial, oficial incep de joi .. sa-mi tineti pumnii, da? mai nasol ma voi descurca cu transportul .. sotzu are masina la service si o foloseste pe-a mea, dat fiind ca are n drumuri de facut prin oras ..

pdap, nu am gasit lamurire la bubele pe care le are anna .. i-au mai aparut bubite cu lichid pe degetele de la picioare si pe interiorul palmelor .. de asemenea, cand mesteca ceva, din cand in cand incepe sa planga si-mi arata in gurita ... sincer, mi s-a parut ca are vezicule cu lichid si pe amigdale .. insa, ea a fost ok, nu mi-a facut probleme .. ce ziceti? sper sa vina maine dr s-o duca tata s-o vada ..

good night!

papa bun

Elle , din simptomele descrise de tine pare a fi boala mana/picior/gura .E f. contagioasa si perioada de incubatie e scurta - ai grija sa n-o ia si Eva . Pentru bubitele din gura , eu iti recomand Spray antiviral Dr. Geske - se gaseste mai greu , incearca la Dona , eu de-acolo l-am luat . E f. bun , calmeaza durerile si distruge virusul . Cel mai nasol simptom a acestei boli sunt bubitele din gura . Mai poti folosi glicerina cu aciclovir si tantum verde , insa spray-ul asta Dr. Geske mi s-a parut cel mai eficient.
Multa sanatate Annei !

POZE RECENTE

Povestea nasterii

hello

saru-mana! ma gandeam si eu la asta, insa, nu prea se potrivesc simptomele .. numai bubitele seamana. am sunat dr si mi-a zis sa-i dau zyrtec .. nu i-am dat .. stiam eu ca am citit de un spray bun pe aici, bine ca m-ai zis sa stiu ce iau ..

ce ai facut cu sara, cu gradinita? pupici

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

alina nu vad nicio poza la link .. zice soryy, no album found ..

al doilea an la gradi .. parca nu-mi vine sa cred. m-a cam marait eva cand am plecat, incepuse s-o dea chiar in plans, apoi s-a luat cu joaca cu prietena ei .. of, sper sa se acomodeze ca nu mai am nervii necesari sa indur plansete each morning .. noroc ca o doua saptamani pe luna o duce ta-so .. asta ptr ca programul meu la job e o saptmana dimineata, o saptamana dupa-amiaza .. acum, sper sa fie ok si sa-mi primesc postul .. azi am fost sa vorbesc si am inteles ca sunt ceva probleme, trebuie numit un nou administrator si ptr moment nu are cine sa-mi semneze hartiile de reangajare ... sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza ..

asa ... pe de alta parte, ce ma fac eu? ai mei pleaca la bai pe 17.09, socrela pe 20.09 ... cu cine las copiii? hai ca eva merge la gradi, o reusi sotu' s=o duca cat lucrez eu diminetele .. dar cu anna ce fac?? ta-so exclus sa poate sta caci nu are timp, iar eu sunt in pom si pomu in aer .. ori o duc la o gradi particulara (dar daca se imbolnaveste, cine sta cu ea) .. ori aduc pe cineva sa stea cu ea ... asta daca gasesc .. e bona unei fetite din parc, momentan nu mai vine la ea caci merge la gradi .. dar parintii ei o platesc si luna asta si daca vor avea nevoie de ea, ma va lasa cu fundu'n balta .... nu stiu cum sa rezolv problema .. sunt in pom efectiv .. si mai mult de atat programul de amiaza e de la ora 16 la 24 .. nu stiu daca sotzu se va descurca cu astea cu baia, sa le culce etc, nu mai zic de dat mancare, plimbat in parc .. e complicata rau treaba ...

gata .. am varsat sacul .. uf, am asa multe pe cap .. sunt tare blue ..

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:

helllooo

am laptop!!!!

good night!

papa bun

Noi dupa polimod luam isoprinosine, viusid, bers drops cu vitamina c.Cum ii dai polimodul? noi mai avem 2 zile si l-am terminat.Sanatate multa Annei si reacomodare cat mai usoara si rapida Evei!

Alina condoleante!

Nati ai 3matze superbe!Imi pare rau de ce ai patit dar bine ca s-a terminat cu bine si ca esti cat de cat apta sa faci fata la 3 cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta nu stiu de ce nu vezi pozele.
Am editat inca o data linkul catre poze.
Uff..grea perioada vei avea, dar sper sa gasiti solutii!
madalina28 multumesc mult!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata ... spre pranz,

A doau zi e decurs ok; am insa o pb : chiar dak este in grupa care nu mananca la pranz (deci ar trebui sa le dea drumul la 12) stau dupa cei care iau pranzul (de la programul lung) dar care pleaca si ei acasa.
Cam aiurea.. i-am zis directoarei ca Ade la 1.30pm este in pat; acum tre' sa-i decalez pregamul cu juma' de ora.
Directoarea - destul de blanda - mi-a zis ca n-are dect 4 ingrijitoare in toata gradi si n-au cum sa-i supravegheze pe cei care ar trebui scosi in curte la 12, sa-i ia parintii. Pt ca s-ar intersecta pe scari cu bucataresele care aduc masa si sunt posibile accidente.
Vom vedea joi, la sedinta.

Helene, off, imi pare rau de bubitele Annei; cat despre situatia cu job-ul, cu plecarea la bai...off, poate dak ai mai fi amanat inceperea job-ului?! zic si eu .

Natalia, ti-am admirat cea de-a 3-a printesa

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Eu intru tot pe graba , citesc ce-ati mai scris insa nu apuc sa postez ...dar sunt cu okiul pe voi !

Nati ...sa-ti traiasca gogoshica , e superba ! Te ma asteptam cu vesti !
Ioana condoleante pentru decesul mamei tale ...Dumnezeu s-o ierte !

Elle , cam incurcata problema cu plecarea bunicilor la bai , nici nu stiu ce sa te sfatuiesc , oricum cred ca acum , ca incepi serviciul , trebuie sa-i responsabilizezi mai mult pe ai tai , sa incerce sa se implice mai mult in ingrijirea Annei , macar sa poata sa te ajute atunci cand este si socrella ocupata.Nu vad o solutie angajarea unei bone cand sunt atatia adulti care ar putea sa se ocupe de Anna mult mai bine decat orice straina.

Acum sa incerc un update despre noi...am avut o vara agitata , plina de drumuri si de evenimente ( nunti , botezuri ) . Sara este de la 1 iulie la Campulung si inca n-am adus-o sa mearga la gradi , cred ca va mai sta acolo cel putin pana la 15.10. Noi mergem in fiecare week-end s-o vedem si ne-au cam omorat drumurile ( mai ales financiar vorbind ) , insa am preferat sa o stim acolo , la aer curat si racoare , decat sa suporte caldura si poluarea din Bucuresti. Nici noua nu ne-au prins rau zilele pe care le-am petrecut acolo...am mai plecat in plimbari de o zi pe la Moeciu , Voina , Dragoslavele , pe Leaota ...a fost frumos.
La sf. lui august am fost o saptamana la mare , la Nisipurile de Aur . Am stat la un hotel foarte fain si ne-am simtit minunat.Acum 2 saptamani am cununat prima noastra pereche de fini , am pus niste poze pe FB.
Acum tragem din greu sa astupam gaura din buget lasata in urma atator evenimente si plimbari...da' noi sa fim sanatosi !
Ieri am fost si eu pe la gradi si am discutat cu educatoarele . Sunt 2 doamne noi , educatoarea de anul trecut nu mai vine din pacate. Copiii au reactionat destul de urat cand nu si-au mai regasit-o pe Doamna pe care o cunosteau...era un cor de plansete . Sper ca doamnele noi sa reuseasca ( si sa doreasca ) sa se apropie de copii macar pe jumatate cat a reusit cea care a fost anul trecut si sper sa ramana la grupa lor pana la intrarea la scoala.
Cam asta despre noi...

Va pup si sper sa scriu mai des

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si de la noi doua vorbe: de ieri Tudor e si el in rand cu lumea...merge la gradi! S-a lasat cu plans mai ales din cauza copiilor care tipau disperati...s-a speriat atat de tare... Mie mi s-a parut urata clasa, urat holul...doamna insa o dulceata! Azi nu a mai plans dar a ramas nefericit si m-a anuntat ca nu doarme acolo...merg acum la 4 sa vedem ce a iesit. Altfel, sotul a reusit sa-l intoxice cu o napolitana cu cioco si alune si ia Peritol...
Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Servus!
Am luat si noi gradi de coada. La Andrei in grupa erau niste plansete razlete, iar dumnealui i-a privit plin de compasiune, a inceput sa-i tremure barbia, da s-a tinut barbat, nu a dat drumu la lacrimi si zice:
A:"mami sa vii sa ma iei maine"
Eu: "da, nu vrei sa te iau azi?"
A: "cat e mai putin, azi sau maine?"
Eu: "azi"
A: "bine, sa vii sa ma iei azi"
Dupa care s-a dus cuminte sa-si puna prosopelul la baie si pijamaua la loc.

Lui Marc i s-au schimbat educatoarele si sper sa fie ok.

Mergi la inceput