Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Multumesc tuturor pt consolare!
grati.ela nu ca n-ar fi frumoasa cu ochelari..dar ai grija. De-acum si la gradinita..
Chiar v-ati distrat anul asta.
Bravo!
cristacoman wow ..ce surpriza!!
Sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa!
ginnette sper pana la scoala sa se refaca!
Ellenuta multumesc!
Speram sa revii cu laptopul reparat si succes cu jobul!
Se pare ca Ioana m-a mostenit pe mine, deoarece eu m-am nascut cu miopie, si va trebui sa port toata viata ochelari.
Am purtat ochelari de la 7 ani pana la 18 ani, dar se pare ca nu m-am refacut complet.
Ochiul drept ma ajuta sa vad, avand -0,50, iar cu stangul vad ff in ceata, av -3,50.
Dupa 6 luni vom vedea cum va fi atat pt Ioana cat si pt mine.
Aaa..cand va implini si Justina 3 ani - 3 ani jum (cand va putea coopera), va tb sa-i fac si ei control. Sa speram ca nu ma mosteneste.
Desi, fratele meu a purtat si el ochelari, acum nu m are probleme.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioarei Maria!
Blogul fetelor!
NataliaS spune:
Mi-au dat lacrimile de emotii vazand cate ati fost alaturi de mine, chiar si daca e atata liniste pe aici...Multumesc pentru urari si sustinere!
Alina - condoleante pentru pierderea suferita!DD sa o odihneasca in pace!
Felicitari pentru Justina, iar in ceea ce o priveste pe Ioana eu cred ca daca iei masuri din timp cresc sansele de recuperare...daca nu...mai este varianta operatiei cand va fi mare.
Am o printesa frumusica, sanatoasa, si pana aici cumintica foc! Sper sa spun intr-un ceas bun Ne puteti vedea aici:
http://family.webshots.com/album/580840291goMoyM
Am avut o nastere care parea sa fie ideala; ma si intrebau doamnele de la maternitate daca voi fi primul caz de nastere fara dureri Dilatarea de la 9-10, dupa ruperea membranelor, un dush din cap pana in picioare acordat medicului (meritat de altfel) si expulzia au durat vreo 1 ora si au fost singurele dureroase, bb a iesit rapid, fara epiziotomie, crapaturi, fisuri, hemoroizi, etc, cu circulara de cordon, dar fara pb...insa in expulzie am "beneficiat" de o apasare pe burta (strict interzisa in cazul meu) si apoi de o extractie manuala de placenta (brutala) care am convingerea ca au dus la desfacerea cicatricei cezariene cam de 2 degete...asa ca dupa nastere am primit bonus si o operatie
Partea buna e happy endul - ca suntem bine amandoua, faptul ca am stat doar 6 ore in terapie intensiva, apoi am mers in salon si d-na dr neonat mi-a adus-o langa mine la alaptat; am stat 3 zile in spital si am venit acasa - Thanks God! Marele meu regret este ca n-a fost dr meu...nu ar fi fost nici o problema, as fi avut burta intacta, si as fi fost ca noua...dar si asa e bine. Ma enerveaza ca mi-a tras un colt al operatiei inauntru, mi l-a strans prea tare si voi avea o gaura la un capat
Va pupam!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Ioanact spune:
NataliaS multumesc!
Imi tare rau pt cele intamplate! off, medicii astia.
Din cele intamplate cu mama, primul lucru care a grabit moartea mamei a fost faptul ca nu trebuia operata.
Ar trebui sa ne documentam inainte, sa fim noi proprii medici.
Dar, bine ca sunteti bine si ca bebe Ilinca e cumintica. Sa fie si de-acum incolo.
Pozele le-am vazut inainte. Am vazut link-ul pe facebook.
Am scris cateva comentarii la poze.
Blogul fetelor!
roli25 spune:
Natalia ai 3 fete superbe! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa te bucure!
Nu stiam ca ai avut ceza. Parca pe Stef ai nascut-o natural, sau vorbesc aiurea?
eladea2005 spune:
Nataliaaa,welcome home, mummy! sa-ti traiasca bucatica dolofana si mumusica foc...nici nu se putea sa iasa altfel...ai 3 fete superbe, tie iti prieste maternitatea, nasterea, vad ca radiezi, tati e tare mandru de fetele lui... cu v-ati acomodat? ce zic suriaorele? se bat pe ea?
imi pare rau de experienta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor dreptilor Parinti IOACHIM si ANA!
Blogul fetelor!
Ellenuta spune:
buna fetelor nati, imi pare tare rau pt ce ai patimit la nastere ... Uf ce medici, asistente avem si noi .... Bine ca sunteti ok acum. Pitica e o bolfosica dulceeeee! fetele .. Am si eu o problema .. Annei i-au aparut niste bubite mici cu vezicula pe labele picioarelor, pe la fundulet si pe maini .. Are vreo 4 bubite si in gura .... Eu banuiesc ca e boala gura mana picior .. Insa nu mi-a facut febra, nu o vomat, stare generala e ok, kk o data pe zi .. De mancat, hmm .. Mai face mofturi ... Se poate sa fie boala asta fara simptome, in afara de bubite? Acum ca i-au aparut, mai poate face febra, kklire ceva?? dr pediatru e plecat si nu am pe cine intreba .. Ce ziceti? am am recunoscut bubitele pe care eva le-a avut acum 2 ani, inainte de a-mi face stoomatita aia urata ..... Pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
helllooo
am laptop!!!!
maine o luam din nou de coada ... atat eu, cat si eva ... eu la job, eva la gradi .. Doamne sper sa fie bine si sa nu mai planga, sa-i placa .. in grupa cu ea, a mai venit un prieten bun din parc, iar la grupa cealalta, este o prietena buna de-a ei, iar parintii au zis ca incearca s-o mute cu eva .... am emotiii!!!!! mai nasol e ca nu am terminat cura de polimod .. sper sa fie sanatoasa pana il terminam. ptr imunitate, ii voi da si ursuleti cu echinaceea de la walmark si poate sa-i mai fac o cura cu isoprinosine .. voi ce mai le dati?
eu .. de maine incep sa ma duc la serviciu, bine neoficial, oficial incep de joi .. sa-mi tineti pumnii, da? mai nasol ma voi descurca cu transportul .. sotzu are masina la service si o foloseste pe-a mea, dat fiind ca are n drumuri de facut prin oras ..
pdap, nu am gasit lamurire la bubele pe care le are anna .. i-au mai aparut bubite cu lichid pe degetele de la picioare si pe interiorul palmelor .. de asemenea, cand mesteca ceva, din cand in cand incepe sa planga si-mi arata in gurita ... sincer, mi s-a parut ca are vezicule cu lichid si pe amigdale .. insa, ea a fost ok, nu mi-a facut probleme .. ce ziceti? sper sa vina maine dr s-o duca tata s-o vada ..
mai vroiam sa mai zic cate ceva, insa, am uitat ...
good night!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun