Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 14

ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza Ia sa mai animam putin subiectul asta ca sa urce din nou pe pagina 1 ![]() Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
Felicitari Eliza!
Sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos!
Roxana si Adela - 09.12.2007

Buburuza de 3 ani

ginnette spune:
Ciao, fetele
N-am mai intrat de 100 de ani - mi-au dat mail DC-ul ca nu mai intru.
In primul rand:
LA MULTI ANI, ANCAB!
Refacere rapida lui Andrei de Danybv!
Revin!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Ioanact spune:
Buna!La multi ani, anca.b!
danybv sa se refaca cat m repede Andrei si sa va intoarceti acasa cu totii sanatosi!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Eliza spune:
Multumesc mult de felicitari!
Deocamdata nu prea am avut timp sa ne bucuram de sarcina asta pentru ca a venit si un pic pe neasteptate, apoi am avut o raceala nasoala care ne-a pus la pat si pe mine si pe sot timp de 2 saptamani(noroc ca Emma a trecut foarte usor peste ea), apoi spre deosebire de Emma greturile au fost mult mai puternice si pe toata ziua. Acum sper sa ne revenim usor usor.
Sa va zic putin si de Emma, a crescut vorbeste non stop, de multe ori amestecat engleza cu romana, m-a capiat cu fataitul in fata oglinzii cate 20 de minute dimineata sa vada cum arata. Am inceput si lectiile de inot, intai cu alti 3 copii si dupa 12 lectii era ca in prima zi plangacioasa si fricoasa, fara nici un progres, asa ca am zis sa incercam si doar ea cu instructor si daca nu merge renuntam. Si spre surprinderea noastra in 5 lectii deja inoata fara ajutor(bine distante mici), se baga cu capul in apa fara multe comentarii si acum merge de placere la lectii. Sper insa sa nu revina problemele cu racelile ca va trebui sa le intrerupem iar. La gradinita a ajuns la grupa de "big kids" si acum imi spune dimineata "mami nu am timp de kiss si hug pentru tine ca trebuie sa pictez, poate in weekend"(rasu plansu, deja nu mai are timp pentru mine), a fost si in prima excursie fara noi si deja e foarte curioasa cum a ajuns baby sister in burtica la mami si mai ales ce face ea toata ziua acolo si cum o sa iasa.
Cam atat despre noi, va doresc o toamna frumoasa cu cat mai putine raceli.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Miutza spune:
Salut! si mie mi-au trimis mail hihi...voiam sa semnez condica, sa se vada ca mai traim doar ca nu ne ajunge timpul...nici voua, asa-i??
Eliza, felicitari pt sarcina! Mi-ai trezit amintiri...parca mi-e dor si mie de burtica si eu am avut greturi si mai mari la Ayana si au durat mai mult, nu vreau sa te sperii, poate tu scapi mai repede.
iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos! Iar Emma e o dulcica din ce povestesti tu acolo
Pupici tuturor clopoteilor!

kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Va invit la o cafea decaf, ca mai nou asta cu cofeina imi provoaca o stare nasoala, ma ia cu tremurat...
Se pare ca a avut efect mail-ul celor de la DC ...
Gatta, Dariei ii dau pentru imunitate catina cu miere, si doua produse de la Calivita - Kids Greens si Lion Kids cu Vit D.
Miutza mai aveti putin si face Ayana 1 anisor ! Doamne ce repede a trecut timpul...
Eliza off ce raceala nasoala...bine ca ai scapat si de greturi si de acum sa te bucuri de burtica. Vreau si eu Ce bine ca ii place Emmei la inot
. Ma gandesc sa o dau si eu pe Daria, dar e mai nasol cu programul nostru...sper sa gasim o solutie.
Roxana nu ai mai scris ieri ... povesteste-ne de buburuza

Ioanact spune:
Buna!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintei Cuvioasei Parascheva!
Eliza off.. bine ca ati trecut peste raceli si tu si peste greturi. sa ai sarcina usoara in continuare! Sa te bucuri de-acum de sarcina!
In cate saptamani esti?
Tare scumpa e Emma!
Miutza
Le-am vazut pe printesele tale frumoase pe facebook.
Tare dragalase sunt.
Acus face Ayana un an.
kalosalina ca ne-ai scris!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Miutza spune:
Alina, Ioana, asa e, mai e un pic ...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut anul asta...

danybv spune:
Buna fetele
Multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi cu un gand frumos si cu mesaje, tuturor le daruiesc cate o asta din partea lui Andrei.
Am stat internati la Spitalul Maria Curie, la etajul III la dr. Hahui Constantin, un dr de nota 10. Operatiile au decurs foarte bine ( hernie si fimoza), nu au fost complicatii, iar ieri i-a scos atele si e bine .
Despre spital si conditii ce pot sa zic ca totul a fost bine, spitalizarea, asistentele si dr , nota 10, se cunoaste ca este Bucuresti, fata ce este la Tulcea, fereasca Dumnezeu. Saptamana viitoare pe data de 27 vom fi iar la Bucuresti, ii va face dr Burnei niste investigatii, sa speram ca totul va fi bine.
Am reusit si am vizitat si eu Gradina Zoologica, Muzeul Satului, Muzeul Militar National , Parcul Cismigiu, etc.
Va doresc sanatate tuturor si voi mai reveni . Va pup

eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Felicitari Eliza! Sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos! Roxana si Adela - 09.12.2007 ![]() Buburuza de 3 ani |
FELICITAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIII!!!! SARCINA USOARA SI FETITA SANATOASA...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...