Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 13

danybv spune:
Buna ziua fetele
Roli, condoleante familiei.
Fetelor am si eu o intrebare , daca este cineva dintre voi care a fost internata cu copilul la spitalul Marie Curie ? As vrea sa aflu si eu mai multe detalii, dar pe privat . Multumesc.

danybv spune:
Multumesc frumos fetelor care mi-ati raspuns pe privat. Daca este nevoie de ceva va voi contacta telefonic. Va doresc numai bine si va tin la curent.

Eliza spune:
Ia sa mai animam putin subiectul asta ca sa urce din nou pe pagina 1
Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza Ia sa mai animam putin subiectul asta ca sa urce din nou pe pagina 1 ![]() Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |

felicitari!!
sa fie sanatoasa!! sarcina usoara, mai!

Elena, mami de

Ellenuta spune:
neataa
hadeti la ele!!
intru repede sa va dau stii despre andrei de dany, e bine,a trecut cu bine de cele doua interventii chirurgicale. sunt in continuare la budimex, mai are sa-i faca ceva analize suplimentare si apoi merg acasa!
alinus va imbratisez mami si m bucur ca va merge bine, ca v-ati acomodat. am vazut toat pozele de pe FB si sunteti tare fericiti!! copiii se vo acomoda fara probleme, sunt sigura, e mai greu acum pana invata limba. va pupacesc tare!
gaaa fug ca-s la job ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

grati.ela spune:
Dany, te imbratisez!!!
Eliza, sa fie intr/un ceas bun
la noi virozele vin valuri...Tudor iar e mucos...ia o viroza pe fiecare sapt de gradi. Macar nu mai e cu febra dar am constatat ca ii miroae gurita asa ca am senzatia ca a pus de o sinuzita. Ozi e la a doua viroza cu varsaturi la greu. Sper sa se puna pe picioare pana pe 26 cand mergem pt 4 zile la Roma.
eu am inceput scoala din plin. Nu ma plang....am avut vacanta la greu. Trebuie sa dau gata manualul pana la 1 nov dar tot gasesc de facut modificari si nu ma indur sa-i dau drumul la tipar asa.

jelimoni spune:
citat din mesajul lui Eliza Ia sa mai animam putin subiectul asta ca sa urce din nou pe pagina 1 ![]() Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
felicitari!!!! sarcina usoara iti doresc!

kalosalina spune:
Bine v-am regasit zuzici dragi!
Nu am mai scris de foarte multa vreme, de prea multa chiar...sper sa va mai amintiti de noi .
In primul rand ma bucur mult de vestea frumoasa a Elizei Felicitari!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si o surioara sanatoasa pentru Emma!
Alinush felicitari pentru pasul facut! Ma bucur ca sunteti bine si o sa vedeti ca incet, incet, se va acomoda si Annita, o sa te angajezi si tu si totul va fi perfect.
Roli condoleante! Doamne prin cate ati trecut intr-o perioada atat de scurta ...Te asteptam si cu vesti mai bune!
Andrei de Dany a trecut prin 2 interventii chirurgicale? Offf...Ma bucur ca a trecut cu bine si Doamne ajuta sa aiba o refacere cat mai usoara!
Si acum sa va spun cate ceva si despre noi...Eu am avut in prima jumatate a anului o perioada nasoala la servici, dar acum sa zicem ca am reintrat in normal...
Daria a inceput si ea gradinita...in prima zi totul bine si frumos, in a doua zi urlete inca de acasa, dar pana la sfarsitul saptamanii a inceput sa se obisnuiasca. Insa au napadit-o virusii si a doua saptamana a stat acasa cu amigdale cu puroi, febra 40C, antibiotic si tot tacamul...Dupa care a reusit sa mai mearga o saptamana jumatate la gradi ca au invadat-o mucisorii si iar a trebuit sa o tin acasa...Deci am inceput cu "brio" . Ma rog doar sa isi formeze sistemul imunitar cat mai repede
...
Cam asta despre noi...
Multi pupici la toti clopoteii si zuzele si o sa incerc si eu sa fiu mai activa...

Ioanact spune:
citat din mesajul lui Eliza Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam. Eliza ![]() 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
Felicitari!

Sarcina usoara, si un bebelus (a) sanatos (a) nascut la termen!

ALINA

Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

gattasalvaje spune:
[blue]Ola zuzici !
Repede dau si eu un post , ca nu-mi vad capul de treaba
Eliza , sa fie intr-un ceas bun ! Esti a doua pe ziua de azi de la care primesc aceasta veste minunata ...tot azi am aflat ca Sara va avea primul verisor/verisoara , si tot in aprilie 2012. Sarcina usoara !
Roli , condoleante pentru soacra ta , Dumnezeu s-o odihneasca . Uuff , cate probleme ...ma rog sa le treceti cu bine ! Multa putere va doresc.
Alina Kalos , bine ai revenit. Din pacate , problemele prin care ai trecut cu Daria sunt inerente la inceputul gradinitei . Ii dai ceva de imunitate ?
Alinush , am vazut si eu pozele de pe FB , bravo voua ca ati avut curaj sa faceti pasul asta ! Numai realizari va doresc !
Grati , virozele sunt la moda in perioada asta.La Sara in gradinita , acum bantuie un virus care da probleme digestive . Jumate din copiii de la ea din grupa sunt acasa cu diaree si voma.
Mi-e groaza ca de luni incep si eu s-o duc pe Sara ...sper sa aiba efect chestiile de imunitate pe care i le-am dat si sa fie mai rezistenta ca anul trecut.
Ce s-a intamplat cu Andrei al lui Dani?
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE
Povestea nasterii