Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua fetele

Roli, condoleante familiei.

Fetelor am si eu o intrebare , daca este cineva dintre voi care a fost internata cu copilul la spitalul Marie Curie ? As vrea sa aflu si eu mai multe detalii, dar pe privat . Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc frumos fetelor care mi-ati raspuns pe privat. Daca este nevoie de ceva va voi contacta telefonic. Va doresc numai bine si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ia sa mai animam putin subiectul asta ca sa urce din nou pe pagina 1
Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Din aprilie nul viitor o sa intru in clubul mamicilor cu 2 copii si se pare ca sunt sanse mari sa fiu in clubul mamicilor cu 2 fetite. Emma e foarte incantata de idee, nu prea concepe sa nu fie o surioara. Noi ne bucuram sine rugam sa fie sanatos indiferent de ce o sa fie, dar am inceput sa si facem calcule cum o sa ne descurcam.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

felicitari!!

sa fie sanatoasa!! sarcina usoara, mai!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

hadeti la ele!!

intru repede sa va dau stii despre andrei de dany, e bine,a trecut cu bine de cele doua interventii chirurgicale. sunt in continuare la budimex, mai are sa-i faca ceva analize suplimentare si apoi merg acasa!

alinus va imbratisez mami si m bucur ca va merge bine, ca v-ati acomodat. am vazut toat pozele de pe FB si sunteti tare fericiti!! copiii se vo acomoda fara probleme, sunt sigura, e mai greu acum pana invata limba. va pupacesc tare!

gaaa fug ca-s la job ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dany, te imbratisez!!!

Eliza, sa fie intr/un ceas bun

la noi virozele vin valuri...Tudor iar e mucos...ia o viroza pe fiecare sapt de gradi. Macar nu mai e cu febra dar am constatat ca ii miroae gurita asa ca am senzatia ca a pus de o sinuzita. Ozi e la a doua viroza cu varsaturi la greu. Sper sa se puna pe picioare pana pe 26 cand mergem pt 4 zile la Roma.

eu am inceput scoala din plin. Nu ma plang....am avut vacanta la greu. Trebuie sa dau gata manualul pana la 1 nov dar tot gasesc de facut modificari si nu ma indur sa-i dau drumul la tipar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

felicitari!!!! sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Bine v-am regasit zuzici dragi!
Nu am mai scris de foarte multa vreme, de prea multa chiar...sper sa va mai amintiti de noi .

In primul rand ma bucur mult de vestea frumoasa a Elizei Felicitari!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si o surioara sanatoasa pentru Emma!

Alinush felicitari pentru pasul facut! Ma bucur ca sunteti bine si o sa vedeti ca incet, incet, se va acomoda si Annita, o sa te angajezi si tu si totul va fi perfect.

Roli condoleante! Doamne prin cate ati trecut intr-o perioada atat de scurta ...Te asteptam si cu vesti mai bune!

Andrei de Dany a trecut prin 2 interventii chirurgicale? Offf...Ma bucur ca a trecut cu bine si Doamne ajuta sa aiba o refacere cat mai usoara!

Si acum sa va spun cate ceva si despre noi...Eu am avut in prima jumatate a anului o perioada nasoala la servici, dar acum sa zicem ca am reintrat in normal...
Daria a inceput si ea gradinita...in prima zi totul bine si frumos, in a doua zi urlete inca de acasa, dar pana la sfarsitul saptamanii a inceput sa se obisnuiasca. Insa au napadit-o virusii si a doua saptamana a stat acasa cu amigdale cu puroi, febra 40C, antibiotic si tot tacamul...Dupa care a reusit sa mai mearga o saptamana jumatate la gradi ca au invadat-o mucisorii si iar a trebuit sa o tin acasa...Deci am inceput cu "brio" . Ma rog doar sa isi formeze sistemul imunitar cat mai repede ...
Cam asta despre noi...

Multi pupici la toti clopoteii si zuzele si o sa incerc si eu sa fiu mai activa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Felicitari!
Sarcina usoara, si un bebelus (a) sanatos (a) nascut la termen!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

[blue]Ola zuzici !

Repede dau si eu un post , ca nu-mi vad capul de treaba

Eliza , sa fie intr-un ceas bun ! Esti a doua pe ziua de azi de la care primesc aceasta veste minunata ...tot azi am aflat ca Sara va avea primul verisor/verisoara , si tot in aprilie 2012. Sarcina usoara !

Roli , condoleante pentru soacra ta , Dumnezeu s-o odihneasca . Uuff , cate probleme ...ma rog sa le treceti cu bine ! Multa putere va doresc.

Alina Kalos , bine ai revenit. Din pacate , problemele prin care ai trecut cu Daria sunt inerente la inceputul gradinitei . Ii dai ceva de imunitate ?

Alinush , am vazut si eu pozele de pe FB , bravo voua ca ati avut curaj sa faceti pasul asta ! Numai realizari va doresc !

Grati , virozele sunt la moda in perioada asta.La Sara in gradinita , acum bantuie un virus care da probleme digestive . Jumate din copiii de la ea din grupa sunt acasa cu diaree si voma.

Mi-e groaza ca de luni incep si eu s-o duc pe Sara ...sper sa aiba efect chestiile de imunitate pe care i le-am dat si sa fie mai rezistenta ca anul trecut.

Ce s-a intamplat cu Andrei al lui Dani?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput