Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey nu radeti de mine ..si de banana mea banana este alergogena ..in plus are si mostenirea genetica de asa natura..
Io care oricum sunt in depresii...la anu' pe vremea asta cine stie in ce colt al lumii ma voi afla..am si ex de dat si mai incepem si clasa I!..Luca nu este genul de tocilar..nu se va culca la 9..nu va vrea sa faca semne grafice..sa mai continui?

eu sunt f constienta...copil mic probleme mici ..copil mare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nici al meu nu vrea de buna voie si nesilit de nimeni sa faca semne grafice dar le face. E ca spalatul pe dinti, exista copil sa se spele corect pe dinti de bunavoie? Niet.

N-am cumparat nimic pt scoala. Ieri am fost in hipermarket si m-am ingrozit cat de proaste calitativ sunt uniformele, exista vreun loc de unde sa ii pot lua uniforma decenta ???

Noi nu trebuie decat uniforma standard sa luam. Pantofi i-am luat.

Tare Ricardo, o sa sterga pe jos cu angajatii de la firma daca nu se executa scurt pe doi. Am asa o vaga senzatie ca... are cui semana Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

fost la intersport, plecat de acolo dezamagita- preturi high, modele fara scai, majoritatea cu sireturi si talpi rigide

Olivia, poate va razganditi cu plecatul, acum dupa ce va linistiti la casuta noua, Luca incepe clasa I, e foarte posibil sa va acomodati in sfarsit

o saptamana linistita sa avem cu toti

ps. intreb si aci- colon help a luat cineva? la ce ajuta? m-ar tenta sa iau eu o cura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hellou fetele,
Dorsilia Eva a luat Colon help junior. Nu pot sa spun daca a ajutat sau nu pt ca ea ia diverse chestiuni pt constipatia ei cronica. In schimb am un prieten la buc care serveste cure de cate 3 luni, la insistentele nevestei bineinteles si cica ii face tare bine.
Am aglomeratie mare la job asa ca nu am avut timp sa cetesc din urma, dar revin...
o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
is cam gutunarita/sau alergita, nu imi dau seama ce si cum. asa ca n-am chef de nimic.
va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou, ladies! Eu pe acasa, nu am mai plecat la munte dar am transformat ieri curtea in spa cu sora si nepoatele mele, ne-am udat cu furtunul, ne-am balacit, plaja... azi ma doare gatul de mor :)

Azi sunt acasa, am aranjat rechizitele in biblioteca, am pus vreo doua etichete, apoi ne-am lenevit :)

Ioana, si eu tot argint as recomanda si obligatoriu oja/ ruj rosii sau violet, eu am facut o pasiune de cand am primit un fard mov mat.

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutam doamnele active si mai putin active;)) recunosc ca nu prea stiu despre ce vorbiti
ema, di ci asa rar?
lia, io am vrut sa iau la un moment dat colon help, cind am vazut ca`i face reclama mincinotzchi :D da` am renuntat dupa ce am intrebat un gastroenterolog, care mi`a recomandat metodele naturale de detoxifiere printr`o alimentatie corecta
mi`e somn de mor;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi insanatosire grabnicasi eu am fost toata saptamana trecuta cu rinita alergica si n-am prea identificat sursada' vad ca mi-a trecut.
Robi daca stiam ca ai spa in curte veneam si eu....noi azi ne-am cumparat sugativasi tot azi vom trece si la utilizarea ei....ieri am fost instruita de o mamica de viitor scolar sa fiu atenta ce caiete iau pentru ca majoritatea sug foarte tare de se vede si pe partea cealalta
Lio eu n-as lua(decat daca as avea probleme sau mi-ar recomanda un medic in care am incredere)bona a luat vreo 3 luni,dar nu s-a simtit deloc bine,avea niste dureri de burta foarte mari...
Ema si Robi multumesc pentru sfaturi
hai pupicei sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Rox, sanatate, ia niste aerius, claritine, la voi inn zona nu-i ambrozie? cica e fff alergena

Robi, sanatate si gatului tau

Gioana, as fi luat ca sa ma detoxific, citisem ca e 100% natural, am zis ca na, la 38 de ani sa ma detoxific si eu cat de cat, ca...c.. constipata nu mai sunt

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am ajuns si noi de o saptamana in Chicago.
Inca nu ne-am revenit cu somnul...adica eu, caci am intrat direct in paine.
La multi ani tuturor carora le-a fost ziua in luna august.
Sanatate celor bolnaviori sau cu alergii.
Spor la cumparaturi pentru noii scolari. Ioana frumoasa uniforma. Mor de necaz ca nu am vazut pana sa ajung in state...si Adela tot sarafan bleumarin are nevoie...dar aici sunt asa urate...si in Craiova nu am vazut devat cele in patratele.

Mergi la inceput