Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
neata ladies
La multi ani Luca!!! sa fii sanatos, iubit, fericit!! Oliv sa va traiasca baietu' !
Liliana bine ati revenit. ce zice Adela, cum i-a placut in Romania?
Ioana, iau. nu vad vreo imbunatatire. n-avem de-alea pe aici.
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
la multi ani, uka, sa fii sanatos si norocos! olivia, felicitari, sa va aduca numai bucurii
cristalina spune:
La multi ani Luca!
Olivia, sa-ti traiasca voinicul!
Liliana, bine ai revenit. Cum a fost in vacanta?!
Roxana, multa sanatate si sa treaca repede!
Ioana, am uitat sa zic, super uniforma Mariei!
Eu am sa ajung la scoala dupa 1 septembrie, lumea in jur nu se agita asa tare...n-am luat ghiozdan, nu stim ce uniforma, nu am idee ce rechizite ne trebuie, nu am luat pantofi sau hainute, n-am cumparat decat un stilou si multe rezerve
Azi e sf. Alexandru, sa-mi traiasca fata, sa-mi traiasca si nepotul! Var-mea s-a trezit sa-i serbeze la cinema, Strumfii 3D...azi la ora 12!!! Evident ca mi-a stricat ziua de munca, tre' sa le duc la film pe fete, deh! (Cu ocazia asta sper sa-i cumpar si ghiozdan..)
Dar de pe 1 septembrie ma apuc serios de munca, trece vara, nu mai merge :)))
Gata, sa mai si muncim. O zi excelenta sa avem!
roxanaz spune:
aoleu e si sf Alexandru!!
la multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!! sanatate, noroc, fericire, tot ce va doriti!!!
roberta04 spune:
La multi ani, Luca! Olivia , sa va traiasca, sa fiti mandri de el!
si la multi ani de Sf. Alexandru!
Ioana, noi am luat caiete Pigna, la prima vedere au cea mai lucioasa hartie. Nu ma invidia cu spa-ul, am facut amigdalita pultacee :) m-a consultat vecinul meu pediatru ieri...
O zi extraordinara va doresc!
alicegh spune:
Buna dimineata!
Intai de toate, La Multi Ani tuturor! Sa fie sanatosi, fericiti, norocosi, sa aiba numai bucurii - si voi pe langa ei.
Nu imi vine sa cred ca au deja 7 ani! Trece prea repede timpul...
Noi ne-am mutat la Londra la inceputul anului - ne-am adaptat super repede, e un loc superb si usor de trait - mai aproape de nebunia din Bucuresti. Radu se duce la scoala de baieti, e super incantat, incepe scoala saptamana viitoare in clasa a 2-a. In rest, toate bune... Daca ajungeti pe aici, dati un semn...
Va pup, numai bine si LA MULTI ANI inca o data
roxanaz spune:
Roxanoo! salutare deci ati schimbat elvetia pe londra?
io vin precis din nou, daca nu in noiembrie, in ianuarie garantat! pup!!
roxanaz spune:
si-n alta ordine de idei a vinit ghiozdanul comandat de pe schoolfriendly. copchilu zice ca ii place "asa si asa" iar mama zice ca e usor si bine compartimentat. abia astept sa il vad
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Uka,sa fii saatos si norocos!!!Vivia sa-ti traiasca cavalerul!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Alexandru
Liliana sa va fie de bine vacanta si succes in noul an scolar...meii sa-ti trimit pachet de la ieshi cu vreo 2-3 sarafane?
Robi insanatosire grabnica...meii da' tot a meritat daca te-a consultat vecinul
Cristalina vizionare placuta,mandra mea a fost duminica cu tati la Strumfi 3D si le-a placut,s-au distrat la maxim!
hai pupicei
Dorsilia spune:
La multi ani Uka!
Roxana, sper sa-i placa flacaului tau ghiozdanul...eu deja imi dau seama din prima daca-i place mult ceva dupa privire. Cand ii place ceva mult efectiv i se lumineaza toata privirea. Danu e destul de gentleman, ceea ce ma enerveaza destul de mult adesea, ca nu are tupeul lui Dea sa zica franc in fata cand nu-i place ceva ce primeste, indiferent despre ce e vorba, fie ca e vb de o jucarie, ciocolata, prajitura, tricou, etc. Andreea da simplu si natural cancel cu un nelipsit gest de elegant din mana, fara explicatii suplimentare "multumesc, dar nu-mi place". Si inchide gura omului imediat, fara scene obraznice :) ce poti sa-i raspunzi la asa ceva, ca practic ti-a multumit. Aproape ca se simte omu` jenat ca n-a reusit sa-i fie pe plac
o zi buna sa avem
La multi ani si cu ocazia Sf. Alexandru!