Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

bine ai revenit Ema!

Robi- bluze albe tip polo cu maneci scurte, lungi si chiar tip helanca pt la iarna. Si noi avem niste adidasi gormiti, cand calca se aprind beculete in talpa, albastre, rosii, si i-a dorit si i-a luat bunica-sa de craciunul trecut inca ii sunt buni, eu o sa i dau si la scoala, ce atatea mofturi cu imbracamintea? sa fie asa sau asa...sa se simta ei confortabil si e destul. O sa vedem noi cum cu bluzele astea albe si camasile trebuie calcate zilnic si poate albite saptamanal...daca ar fi dupa mine eu numa in adidasi, tricou si bluza de trening toamna, iarna cu un fash pe deasupra l-as duce la scoala, iar vara in sandale, bermude si tricou. mi s-ar parea cel mai ok.

eu sufar iar de ceva insomnii, nu stiti ce naspa s noptile albe:((
ieri am fost si am luat o parte din caiete, coperti, plastiline, bloc de desen, rigle, betisoare etc, era rupere in magazine, mie nu-mi place sa las totul pe 12 septembrie. Caietele sunt tot acelasi tip I si acum si in 12 sept, idem plastiline si acuarele, pensule si blocuri, asa ca am zis sa mai reduc din lista, sa nu alerg ca nebuna atunci

wknd linistit sa avem si sa pot si eu dormi ca omul, deja mi-e teama de noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Cori , eu sincer prefer asa decat o acritura cu bluza incheiata pana-n gat care anunta solemn la prima sedinta: Sunt severa si pretentioasa...
Lia, subscriu la tinuta lejera, dar, la ce fitzoase de mame am vazut la sedinta, prefer un pic "uniformizati".
Am vazut si eu adidasi Gormiti cu leduri, noroc ca erau pe raft sus si Matei nu i-a bagat in seama :)

A propos de stilouri, tatal meu i-a pregatit lui Matei o punguta cu 6-7 stilouri, unele din copilaria mea, recuperate de el de pe la noi, spalate, curatate si care scriu super... Printre ele, stiloul meu chinezesc din liceu, negru cu auriu, m-a apucat nostalgia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Corivrem si noi asa o invatatoare(si mie nu-mi plac deloc blondele....aaaa io mai am un stres in plus,ca mandra nu-i obisnuita sa se imbrace zilnic cu dresuri....vara asta cred ca de doua ori s-a imbracat in rochita,in rest in pantaloni scurti,colanti,etc..
La multi ani,Luca de Maaria!Multa sanatate si noroc!
Apropo de stilouri,eu sper ca invatatoarea mandrei sa nu le cearasau sa le ceara din alea moderne fara penitza...zise o mama de cupil care scrie cu stanga
hai pupicei,ma duc sa fac ceva dulce da' nu stiu ce...un salam cu biscuiti,briose sau cornulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Gabi,da io n-am bagat capu fara motiv!Ca am avut ceva revelatii citind nebunia asta cu scoala...si fara sa vreau mi-a zambit mustata amintindu-mi de Lia,ca Danut nu a baut decat 52,349 ml de lapte cand dupa statistici trebuia 55...ca Daria avea o problema...daca supa e gata la 12.oo,poate sa-i dea Giuliei la 13.00 sa manince?ca Oliv nu-i dadea lui Luca banane...si avea aproape 1 an...si noi toate consternate ca vorba aia banana era top favorita in alimentatia astorlalti.Bey...astea sunt exagerari...dar pe acolo ne invarteam...va mai amintiti?EEEE...si anii trecura si acum avem probleme mult mai mari...caiete coperti,stilouri si ghiozdane!si desi nu-i frumos...io tot mustacesc la gandul ca stati sa vedeti ce urmeaza!Ca nu toate or sa treaca prin aceleasi stari de nervi,ca mai sunt si copii de treaba ca sa spun asa...dar nu-ti trag toti o caligrafie de aia stas...si te apuca far sa vrei toate dambalele...pe mine una da!Deci eu la 13.00 cand se facea ora sa plec sa-l i-au imi tremurau deja picioarele si-mi transpiram mainile...ca nu stiam daca azi face sau nu lectii de bunavoie sau trebuie iar sa bocesc in baie...ca plodu n-are chef de scris.Repet...sunt copiii si copiii...al meu asta micu...e de groaza ..daca nu-i place ceva...nu face...mi-a trebuit Leu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ema, esti haioasa rau, deci asa, io-s tipicara, autista trupei :))
Robi, sa stii ca si la sedintele cu parintii la gradi ma lua cu oarece senzatii cand vedeam ce de mame fitzoase veneau, care mai de care, si sigur ne vom intalni si la sedintele de la scoala, insa ...sa ma mai lase...eu deja i-am explicat lui Danu care nu stie ce e Adidas, Nike, Filla, Reebock, ca un trening decent si un tricou care sa-i vina bine si sa se simta comod e tot ce trebuie ca sa se simta bine. E o mare diferenta intre a fi decent si a fi fitzos.

Ei bine poti fi foarte bine decent si modern fara a fi insa fitzos si snob, e chestie de atitudine si de cum stii sa te porti, cum stii sa alegi lucruri calitative totusi cu preturi care sa nu includa si brandul. La asta "lucrez" cu el acum.

Nu am nimic impotriva hainelor de marca, nu intelegeti gresit, si eu prefer un adidas ca lumea care sa nu se rupa in 2 saptamani, si daca pt asta tre sa iau adidas, atunci iau, bilantul final tot acolo bate daca stau sa-i cumpar n-spe stifturi intre timp. Insa daca descopar si o marca mai no name pe care eu am testat-o si vad ca e ok, continui sa o mai cumpar.

off, da, sunt tipicara, fixista rau:) Insa nu vreau ca Danu sa sufere si sa se simta lezat, rusinat, ca are de ex pantofi Patrol si nu nike, trening Andu si nu adidas, tricouri Iana si nu zara, etc. trebuie sa stie sa faca diferenta intre lucruri, sa nu fie superficial si snob

Mergi la inceput

Lia,doar nu te-ai fi suparat!Acu pe bune,listele astea cu rechizite seamana al naibii de mult cu listele de cand eram gravide...am sau n-am dreptate?ca si atunci tot asa nebunie era...ca sa mai i-au ce mai trebuie?Si cum mai stateam toate si asteptam vestea mare dupa ce se anunta care cum...am contracii...mi s-a rupt apa...am plecat,fetelor!Ce frumos era...si uite acum caiete,creioane si uniforme...!Si uite asa trec anii...poi sa mai spun ca am trecut deja de prima dragoste,si de prima despartire (a durat 3 luni...dar a fost cu fluturasi adevarati...de aia de 17 ani)...ca am oftat la fiecare oftat al lui...ca nu-i raspunde iubirea vietii in doua miimi de secunda la mesaj....of of of...toata gasca la aniversarea de 17 ani pe un mare conteiner in curte cu sticle de beri in mana...si eu bocind pe dupa draperie...sa nu cumva sa se imbete si sa-l doara pe urma capul!

Mergi la inceput

Acu sa nu se inteleaga ca fii-miu e vreun alcolist,doamne feri...ca aia o fost prima bere din viata lui....nu garatez ca si ultimaSi o fost numai una ptr. ca urmatoarele le-o scurs ala micu in iarba.io suspinam in casa...si ala micu...ce-ai mami?Pai uite-i ca beau si o sa le fie rau pe urma.No...un minut mai tarziu ricardo tipa la aia de pe conteiner...Serban,da-te jos si nu mai bea bere ca ti-e rau pe urma!HAAAAhaha...toti petrecaretii radeau sa lesine pe conteiner.So...ala micu o luat deschizatorul si o golit toata lada de beri....ultima sub nasul lor...neinnnn,Ricardo bitte nein!!!!tipa gasca disperata...la care ala micu s-o stropsit de numa rosu la fata de indignare....Betivanilor care sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ematu esti asa ca o oaza de verdeata pentru forumul nostrute asteptam mai des,sa ne mai temperezi....mamaa ce mare s-a facut Serban,maine poimaine se insoara
Deci io am o problema existentialaca sa ne mai scoatem din cap scoala...saptamana viitoare ma duc la un party la restaurant,cu ocazia revederii de 15 ani de la terminarea facultatii,am o rochie neagra scurta si cu bretelute, ce bijuterii imi pot pune??
Corinai a zis sotiorul meu sa te intreb daca se mai fac inscrieri la clasa Evei,ca vrea si el sa se inscrie

Mergi la inceput

Ioana...finute...din argint...as zice ca argintul pica cel mai bine cu negru...perlele ar fi iar o obtiune...dar negre ...albe sunt ptr. lady-s mai inaintate in varsta...da,da da...cred ca perlute mici finute negre,cercelusi micuti tot ceva cu perlute negre...mie inele bratari nu-mi plac l tinute de ocazie....insa trebe o manichiura....trasnet de rosie si cu un ruj la fel de trasnet de rosu.Tu nu te lua dupa mine....nu-i cazu...erau doar niste sugestii.
Serban deocamdata nu se insoara...mai are doi anu de gymnaziu...si pe urma facultate...ohoho...mai dureaza cu insuratoare...pina atunci e soferu lu ma-saca pin la 18 nu poa sa conduca decat cu moa alaturiGhinionu lui...si norocu meu!Numa un an sa profit si eu ca am sofer....ca pe urma iar o i-au de tras volanul singura.

Mergi la inceput