Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 9
monikus spune:
Bun gasit tuturor,
Ioana ai inceput deja munca. Sa fie intr-un ceas bun iar Carol sa fie cuminte cu Bunica.
Lali, cum e mami cu doi copiasi mici acasa? Mai poti?
Laura .
Danuta am vazut pozele. SUPER. La noi a fost ok la bulgari. Am tot zis ca scriu si nu am mai apucat. Mereu intervine cate ceva. In afara de faptul ca Rares mi-a facut alergie inca din prima zi si am ajuns cu el la dr si am trecut pe tratament, totul a fost ok. A mancat binisor tinand cont ca nu era acasa, a dormit cam cum dormea si acasa, nu a plans aproape deloc (exceptie facand momentele cand vroiam sa-l scoatem din apa ca era tot murat). Nu ma pot plange.
Daci sper ca sunteti mai bine.
Selen spor la munca si tie si numai bine lui Ebru.
Bafta multa celor care au inceput gradi/cresa si acomodare rapida si cat mai putin dureroasa.
La multi ani Raisa.
La multi ani Theodora Ioana.
Sa cresteti mari si sanatoase.
La multi ani tuturor dovleceilor de septembrie de pretutindeni. Sa fiti sanatosi.
Pupici tuturor.
Ioanna81 spune:
monik, am inceput, da. teoretic trebuie sa incep pe 14 dar am preferat sa vin pe 1 ca sa iau luna intreaga indemniyatia pe august si apoi salariul pe luna intreaga. plus ca sunt multe activitati la noi in septembrie octombrie si era nevoie de mine.
feciorul meu a fost un monument de cumintenie cu buni azi. au fost in parc, a mancat, a dormit. Doamne Ajuta!
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Si eu dupa ce am dus-o pe Alexandra la gradinita am mers la munca (eu pe 16 an intoarcerea oficiala) si m-am pus putin la curent cu ce trebuia si de maine merg cateva ore pe zi ca sa ii mai ajut la proiecte si sa ma reacomodez si eu. Oficial incep de pe 16 sept cand face fetita 2 ani..nu m-am mai complicat cu actele si altele..
In paralel imi caut si o scoala de soferi sa incep orele.
Am planuri mari pt. toamna asta:)
Va pup si revin cu amanunte dupa ce iau fetita de la gradinita
Pupici
laura78nico spune:
Buna fetele!
Urez si eu la multi ani Theodorei Ioana! poate mai intra si Doris.
Monica apropo de ce vorbeam azi la tel imi spunea mama soacra ca asa se cer analizele la cei care stau aprox. 8 ore la cresa/ gradi. eu am reusit sa vorbesc cu educatoarea Ramonei si noua nu cer astfel de analize, dar noi suntem la 4 ore.
Ioana cum a fost in campul muncii?
Danuta tu ce povesti ai? dar tu Lali?
Ma duc sa mai calc ceva si apoi revin
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Laura, noi suntem cu acomodarea la gradinita...
Azi a dus-o numai tati si a plans putin dupa el cand a lasat-o dar s-a calmat repede si s-a luat cu joaca. Sa speram ca va fi si azi cat de cat ok.
Despre analize...initial si mie mi-au zis de coprocultura si exudat faringian, apoi cand am dus-o ieri am vorbit cu educatoarea si a zis ca daca nu le-am facut sa le fac in curand (ce o insemna asta) si o sa ma fac ca ploua pana mi-or zice iar:) Apoi o sa i le fac daca chiar insista:)
Puipici...ma pregatesc sa merg pt. cateva ore la colegi la munca sa ii ajut cu ceva:)
Weekend minunat daca nu mai vorbim pana luni!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Selen nu intrasem pe forum sa citesc pe prima pagina si nu stiam ca era ziua Albei ca Zapada . Mai pimeste urari intarziate? La multi ani printesa mica, sa cresti mare si isteata,frumoasa si sanatoasa! Tie mamico iti urez spor la munca ,sper ca s-a acomodat bine Ebru cu bunicuta.
Foarte tare cu cuvintele pocite,abea astept sa poceasca si Paul. Deocamdata repeta dupa mine cateva cuvinte, vad ca acum vrea,inainte doar radea la mine.
Cafelute vreti? Un suculet,un laptic ceva?
Monikus mai pot mamico,mai pot ,ca sunt cumintei amandoi ,sa ii pupe mama mult mult de tot! Acum pustoaica doarme si PAul se joaca cu jucariile prin casa.Am masinute peste tot. Si totusi,cu toate masinutele de peste tot el se joaca ghiciti cu ce : cu un "maner" de la scaunul de la birou, o "bila" pe care se apasa sa se ridice si sa se lase in jos scaunul...
Laura pupici multi de tot Ramonei si lui Misaitza. Acusica incepe gradinita,nu?
Ioana cum au fost primele zile de munca? Te-ai reacomodat deja sau mai dureaza? Pupici multi lui Carol,am citit ultima "trazbatie" , imi place mult cum scrie sotul tau.
Stiu ca nu sunt obligatorii colicii ,de aia nu le dau mare importanta,nu am luat absolut nici o solutie impotriva colicilor,in afara ceaiului de fenicul,menta si musetel pe care il beau eu pentru laptic, si care din intamplare ar ameliora si colicii daca ar aparea.
Danuta spor la recuperat ce e pe la munci, sper ca fetita sa se acomodeze bine la gradi,sa nu aveti probleme . Spor si la invatat pentru scoala de soferi! Dar analizele fetei de ce nu vrei sa le faci? Eu stiu ca se cer la toate gradinitele si cresele,pentru siguranta tuturor copiilor .
Despre intalnirea dintre pitici, of, imi tremura sufletul de bucurie cand ma gandesc ce emotionata eram, imi faceam mi ide ganduri,ca poate va fi gelos PAul,poate o va pocni cand va plange,poate si poate si poate...mii de poate. Ei bine, nimic din aia multi de poate nu s-a intamplat,decat ca s-a uitat mirat la ea,l-am intrebat daca ii da un pupic Teodorei, a pupat-o,si de atunci o pupa in continuu. O mai tin pe genunchii mei,pe o pernuta,si ma uit asa la ea,si daca incepe sa planga vine si leagana pernuta,si ii face "aaa aa " sa adoarma! Cand i isau sa suga vine si o mangaie,si o pupa pe frunte sau pe par.Apoi ma pupa si pe mine. Ma topeste efectiv.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Lali_mete spune:
Sa pun si poze,nu?
aici si aici.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Buna dragelor!
Lali incep cu tine frumopase foc pozele si cei doi ingerasi. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. si da incepem de maine intr-o saptamana.Am unele emotii dar sper sa fie totul bine.
Danuta si eu stiu ca trebuie neaparat sa faci analizele. Mai ales daca mananca din mancarea gatita acolo. Din ce stiu eu (nu vreau sa te alarmez)s-ar putea sa nu ti-o mai primeasca fara analize. Cum merge acomodarea? Eu mai am un pic incep pe 17 octombrie.
In rest noi suntem bine, nu avem multe schimbari: ne mai batem, ne pupam, mai plangem, ne mai jucam chestii obisnuite.
Va pupam si va dorim un we excelent in continuare.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Am vazut pozele Monicai si ale Danei pe facebook.Super mi-au placut la nebunie! Sa va fie de bine fetele!
monikus spune:
Buna seara,
Intru si eu rapid asa sa urez la multi ani Isei, fetita Clauciei. Stiu ca ea mai citeste pe la noi si nu as vrea sa treaca ne-urata. Sa creasca mare si sanatoasa.
Pupici tuturor si weekend placut in continuare.