Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 8
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Lali, inca o data felicitari pt. micuta Teodora Ioana, sa fie fericita, sanatoasa, destepta foc si sa va lumineze zilele. Si sa se iubeasca mult de tot cu Paul. Imi pare tare rau ca am ratat nasterea (stiam ca nasti la sf. lui august/inceputul lui sept. )
Cum va simtiti, merge bine cu suptul, da? Cu alaptatul asa e, apar si colicii dar in maxim 3-4 luni or sa dispara iar efectele pe termen lung ale alaptatului sunt incomensurabil mai mari :) Paul cand se intoarce acasa? A vazut-o deja in poze pe surioara lui? Surioara care seamana asa bine cu mami..:)Multi pupici din partea noastra.
Monica, cum a fost la mare la bulgari? Sper ca Rares s-a odihnit mai bine si tu la fel:)
Ioana, frumoase pozele cu Carol. Le-am vazut pe facebook. E deja baiat mare:) Si cu alaptatul...11 luni e arhisuficient. A mea inca mai suge dar nu stiu ce mai gaseste prin tzitzi caci sunt cam goliti. Oricum e chestiune de zile/saptamani pana terminam si noi de buna voie sau de nevoie:)
Laura, Catalina, ce mai fac copiii? Sanatosi si buni de traznai sper :)
Am revenit si noi acasa dupa 2 sapt. de deplasare. Am gandit traseul pe parcurs si a iesit cu opriri/minisejur la : Belgrad, Venetia, Rimini, San Marino, Croatia (peninsula Istria cu Pola, Pomer si Medelin, Zalau, Valcea si Bran-Moeciu. A fost frumos si nu atat de obositor ca alte dati cand am mai facut plecari din astea lungi cu masina. Am pus poze pe facebook.
Am fost ieri dupamasa 1 ora la gradsinita sa se obisnuiasca dar a mea a fost iar ca pestele prin apa...f usor adaptabila si f fericita. Doamnele de acolo ziceau ca se va adapta f bine. Speram sa fie asa, caci nu avem solutie de rezerva:) Drept urmare, peste 2 zile adica joi la ora 07.30 incepem gradinita!!!!!!!!!!! Suntem amandoi emotionati:)
Pupici si mi-a fost dor de voi!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Azi e intalnirea cea mare,mergem sa il luam pe Paul acasa ,si vom vedea cum va reactiona cand isi va intalni surioare! Abea astept. Imi e un dor de el de nu va pot spune. Pana acum a mai stat doua saptamani la soacra,dar o saptamana din cele doua eram si eu cu el,de data asta nu.
Teodora e o cuminte,papa si doarme,sfarcurile nu mai dor,nici uterul, ,epiziotomia se vindeca frumos de tot. M-a intristat putin ce mi-a spus dr-ul la control,luni,cand mi-a scos si atele. Mi-a detaliat ce era in epiziotomia veche, si asta m-a facut sa constientizez inca o data ca unii oameni nu isi dau seama ca au viata altor oameni in maini,si ca pot face greseli care sa ii coste pe acestia din urma chiar viata.
Danuta am citit mult despre colici, vad ca inca nu au aparut,sper nici sa nu ne dea tarcoale . Am inteles ca cel mai adesea apar de la suptul incorect ,indiferent daca e la san sau la biberon. Asa ca incerc sa o pun cat mai corect la san, sa nu ma doara nici pe mine,sa o aud cum suge, si atunci sper sa tin colicii cat mai departe. Am avut ceva probleme cu stomacul meu, m-a durut rau duminica,au fost tot un fel de colici,si stiu clar ca au fost din pricina alimentatiei. Nu am mancat ce trebuia,cand trebuia. Mi s-a spus ca am eu colicii,deaia. Eu nu pricep cum ar putea sa fie asa ceva. Adica sa se dezvolte flora intestinala a copilului, el sa pape ,el sa aiba gaze,si sa ma doara pe mine. Se transmite prin simpatie?
Foarte tare Alexandra ca se adapteaza atat de bine la gradi. Doar e fetita mare mai!
Ce traseu interesant ati avut! Vad pozele cand ma intorc de la socrela,am vazut eu ceva pe fb,dar vreau sa le vad in tihna,sa le savurez,ca sunteti tare frumosi si mergeti in o gramada de locuri interesante.
Va pupic pe toate-toate , imi e dor sa citesc postari lungi despre fiecare.
A,sa nu uit,ieri m-am intalnit cu Selen,pur intamplator, eu cautand clamite,si ea o jucarie pentru Ebru, ca a fost prima ei zi de munca dupa concediu,si e si sarbatoare la ei. Imi pare rau ca nu stiu cum sa ii urez in turca.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Buna fetele!
Lali felicitari inca o data! Am vazut pozele si sunteti frumoase amadoua!
Selen cu scuzele de rigoare urez cu intarziere La multi ani! pentru Ebru sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!Cum este la servici?
Totodata stiu ca ieri a fost Sf Alexandru asa ca din toata inima La multi ani pentru cei/ cele care poata numele!
Danuta bine ati revenit si multa bafta maine. O sa fie bine ai sa vezi.
Daci eu am mai reusit dar nu mereu.Multa sanatate lui Darius.
Monica tu pe unde esti? Rares ce mai face?
Ioana, Cata voi?
am pe toata lumea!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
Bau!
a doua zi la munca....si am in sfarsit user si acces la net
Lali, mi-a parut tare bine ca v-am vazut ieri, chiar si numai asa pe fuga...micuta Teodora e o frumusica, sa va traiasca! iar pe Paulica sa-l invatati sa aiba grija de surioara lui ;)
Danutza, f tare traseul vostru, mi-ar placea si mie asa un concediu " activ"...poate la anu' .. Sunt sigura ca Alex se va adapta perfect la gradi! a mea cica nici nu m-a mentionat ieri, mai ales ca a avut gasca de joaca, ca i-am chemat pe copii din vecini sa serveasca o praji de ziua ei....
Ioanna, felicitari ca ati scapat de suzi! iar pt alaptat, jos palaria pt toate sarcificiile facute SI Ebru s-a intarcat singura, pe la 1 an jumate, pur si simplu nu a mai atras-o tzitzi, o chemam si zicea "niu"....eu zic ca e bine si asa, chit ca si eu imi propusesem s-o tin 2 ani..
Daci, multa sanatate puiului, si noi am trecut printr-un rosu in gat de curand, se pare ca circula un virus prin tara...ea febra nu a avut f mare, dar nu manca mai nimic, vroia saracuta, lua o guritza si o durea, asa ca dupa 3 zile de " postit" i-am dat si noi antibiotic, ca deja era prea mult...
si nici noi n-am scapat de pampersi
funny fact: sa va zic cum zice Ebru "fuga fuga", sau "fugi fugi"!?? cred ca va puteti deja inchipui..." futa, futa" si "futzi, futzi!"
pupilici!!
Ioanna81 spune:
va pup, fetelor!
am venit si noi din parc, am mancat acum kk
azi e ultima zi de concediu pentru mine, de maine merg la serviciu sper ca totul sa fie bine si CArol sa fie cuminte cu mama. oricum, din cate amn vazut, ea are mai multa rabdare decat mine. cred ca asa sunt toti bunicii...
selen, tot din categoria funny fact ACrol cand cere sa-i dam mure spune dau mu_ie asa ca nu luam niciodata mure cu noi in parc
Ioanna81 spune:
lali, colici(le) nu sunt obligatorii, sa stii. Carol nu a avut nicioadta. totul se poate regla din alimentatia mamei. eu am mancat de toate (mai putin cafea, ceai verde si alte excitante) si el s-a obisnuit incet-incet cu gustul.
Ioanna81 spune:
danutza, foarte faine fotografiile de pe FB. am revazut unele locuri cu mare drag. bine ati revenit acasa si multa bafta de maine la gradi
sofie-iubi spune:
Felicitari Lali, bine ai venit Teodora Ioana!
Ioanna, tare faza cu murele! ai un copil tare haios...:)
laura78nico spune:
Ioana bafta maine la servici! Incet incet ne intoarcem toate si eu am emotii, dar sper sa fie totul usor si bine.
Selen ma bucur ca totul a inceput cu bine. Nici noi nu am scapat de pampers, dar niciodata nu se stie. La noi Mihai nu vorbeste prea mult, il mai pune Ramona sa zica: da, pa, mama, tata, mamaie, tataie, apa si cam atat.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007