Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Fetele va pup pe toate, sunt in spital, pitica papa chiar acum,suge cu pofta din tzatzic.
Monikus a ajunspompa aseara,azi mi-a adus-o cumnatul.Inca nu am folosit-o ca nu a fost nevoie,a papat bine fetita.vedem cand vine cantitatea mai mare de lapte. detalii dau mai multe cand ajungem acasa. va pupic pe toate si va multumesc pentru gandurile bune.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani
monikus spune:
Lali ma bucur ca sunteti bine si ca cea mica suge bine.
Ma bucur si ca pompa a ajuns la fix desi s-ar putea sa nu ai niciodata nevoie de ea.
Pupici si sedere placuta acasa. Paul cand isi vede surioara?
monikus spune:
Pentru ca au trecut deja doi ani de cand au inceput sa vina pe lume dovleceii de sept-oct2009 si nu as vrea sa scape nici un dovlecel ne-sarbatorit o sa ma adresez tuturor, chiar si celor care nu sunt aici unde ar trebui sa se afle.
Va spun "La multi ani dovlecei de august de pretutindeni" si va doresc toate cele bune, multa sanatate, sa cresteti mari si cuminti si sa va faceti parintii mandri de voi pt ca va iubesc mult.
Ioanna81 spune:
Bine ai venit acasa, Lali! ce grozav ca pitica suge sa nu renunti daca dai de greu, auzi? sa strangi din dinti si sa mergi mai departe cu alaptatul!!!! si sa nu asculti de ”sfaturi”!
Ioanna81 spune:
apropo de alaptat vroiam sa va spun ca feciorul meu s-a intarcat singurel, fara nici un pic de scandal la 1 an si 11 luni. si tot atunci a renuntat si la suzeta de la somn (singura de altfel din toata ziua).
pe de o parte am fost mahnita si cu oarecare tristete i-am acceptat decizia, pe de alta parte sunt atat de mandra de mine ca am strans din dinti si am mers mai departe cu alaptatul atunci cand urla din toti rarunchii, atunci cand am facut furia laptelui, atunci cand am facut ragade si am folosit mameloane de silicon, atunci cand am facut mastita si m-am muls plangand, si de cate atatea ori am vrut sa renunt dar am inchis ochii, mi-am sters ochii si am continuat pentru ca era pentru binele copilului meu.
imi pare rau ca nu am ajuns la 2 ani cu alaptarea. asa mi-am propus atunci cand am ramas insarcinata, dar nu am ajuns pentru ca asa a ales el nu pentru ca am ales eu sa ne oprim
laura78nico spune:
In primul rand
Felicitari Lali si bun venit Teodora Ioana! Lali ma bucur ca totul a decurs cu bine pt ca stiu ca aveai emotii. Si ca sa te fac sa razi de cate ori vad reclama la zahar ma gandesc la tine (Stii tu de ce )
Ioana felicitari lui Carol pentru intarcat. Eu una zic ca este foarte bine pt amandoi si mereu vei avea cate un moment de nostalgie privind in urma... ca si eu am.
Monica nu stiu ce sa zic. Eu ii dau apa noaptea ca si MIhai se trezeste, dar nu alearga prin casa, de cele mai multe ori aterizeaza intre mine si sotz
daci pupam puiul bolnaviort.
nu mai pot scrie acum nu ma lasa Mihai
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Buna fetele,maine venim acasa.
Ioana deja au inceput cu sfaturile de aici din spital,o sa povestesc eu cand ajung maine acasa. Acum papa si doarme,a plans putin noaptea trecuta si am dus munca de lamurire cu o asistoanta ca plange ca o doare burtica, e normal.Ea nu,ca plange de foame ,sa ii dau lp ,ca poate nu mi-a venit laptele.A trebuit sa ii arat ca at cand o pun la san da un partzuletz dureros,suge,se inconvoaie,iar da partzuri,dar papa. Si apoi a dormit 4 ore , cand a iesit tuta din tura fata dormea,si eu doar ce ma trezisem .
Va pupic,maine o sa pove mai multe.
Lali_mete spune:
Am ajuns acasa!
Am pus pozici aici ,pe picasa ,am pus si pe fb. Va multumesc mult de urari. Acum sunt obosita,asa ca maine o sa inru sa povestesc mai mult .
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
daciana.ilie spune:
Salutare fetelor
In primul si primul rand va rog sa ma iertati ca am fost atat de laconica;
Darius a facut rosu in gat (cred) si pana la urma am recurs la antibiotice; nu stiu cum sunteti voi dar eu nu am reusit inca sa il tin 3 zile cu febra si antitermice si abia apoi sa-i dau antibiotice.
Noi nu avem progrese semnificative de raportat ..viata noastra curge relativ la fel :), cu treziri noaptea (de obicei doar una pt alaptat), cu pampersi, fara sa vorbim etc etc.
Monica, nush cum ai putea sa-i scoti lui Rares masa de la 3 fiindca ai epuizat singura idee pe care as fi avut-o si anume sa-i bagi cereale in lapte ca sa fie mai consistent; eu am observat ca in serile in care Darius mananca mai mult decat de obicei, nu se mai trezeste decat dimineata, pe la 7, mai baga o tura de tzitzi si pe urma inca o tura mica de somn :)
Lali, simt ca nu te-am felicitat indeajuns pentru nasterea fetitei asa ca ingaduie-mi sa o mai fac o data!
Sa va traiasca! Sa va aduca numai bucurii! si Bine ati ajuns acasa!
Am vazut pozele :); super mi se pare poza in care sta la sanul tau ..cu manutzele alea mici mici :);
In alta ordine de idei ...m-am cutremurat cand am citit postul monicai ...ai avut infectie pe cusaturile vechi? infectie recenta sau se poate intampla sa fi ramas inca de la nasterea lui Paul cu o infectie si sa nu ti se fi alterat starea de sanatate in acest timp?
Ioana, felicitari pentru ca l-ai alaptat atat de mult timp!
Laura,
m-am lungit :)
va pupam pe toti
daci
If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him, is he still wrong?
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!
Daciana merci pentru felicitari, pentru mien a fost indeajuns ca v-ati gandit toate la mine.
Eu cand am ales dr-ul ginecolog,l-am ales pentru ca mi-a fost recomandat ca fiind un foarte bun chirurg. Asta pentru ca aveam un punct prin care mi-au iesit ate de la epiziotomie,si care face putina infectie din cand in cand. Il curatam,dupa o luna-doua facea iar,si tot asa. Se vedea si un capat de ata acolo,dr-ul mi-a spus ca nu poate sa mi=l scoata penrtu ca trebuie sa faca incizie, si mai bine o lasam pentru la nastere. La nastere,cand a taiat vechea epiziotomie,a mai gasit un punct de infectie in interior , plus multe capete de ata,ate inodate, cusatura foarte prost facuta plus o ata inca,aproape de copul uterin care era in carne pana la intrarea in vagin. A reparat tot,a cusut 35 de minute la dansa mea. Deci da,infectia a fost acolo se pare de la prima nastere, si norocul meu a fost ca eram foarte riguroasa cu igiena si ca sunt sanatoasa in rest. Eu antibiotice nu am luat deloc de mult timp,dinainte sa raman insarcinata cu Paul,deci nu avea ce anume sa tina infectia pe loc,decat organismul meu.
Monikus cu masa lui Rares de noapte nu te pot ajuta,noi nu mai mancam noaptea de mult timp,de cateva luni nu se mai trezeste nici pentru apa,decat cand e foarte cald.
Mi-a spus soacra ca Paul nu mai face ziua in pampers nici la nani,m-a ascultat si nu i-a mai pus pampers ziua,l-a pus la pipi din 2 in doua ore,si cand e prin curte isi da singur pantalonasii jos si face.
Va pupic, revin mai tarziu.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)