Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am vb acum cu Lali la tel si zicea ca s-au mai calmat contractiile. Mai avem putin de asteptat pana apare bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ma duc sa ma internez,am vb cu dr-ul si ma asteapta la spital, va dau vesti mai pe seara ce si cum .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna scuzati ca dau buzna aici la voi in casuta dar ma rugat lali
a internato are dilatatie 5 membranele sunt intregi astea sa le rupa doctoru atat deocamdata cum mai am noutatii revin hai lali

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

ah, am picat la tanc ca sa scot si eu niste agitate

hai lali!

sa nasti usor si fara probleme si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!

va pupam

daci

If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him, is he still wrong?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

BRAVO LALI BINE AI VENIT TEODORA IOANA

lali a nascut la 19,30, fetita de 3300 gr este bine si ea si fetita nu sa chinuit

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mergi la inceput

Multumim getik.

Bravo Lali. Felicitari pt noua minune ce a intrat in viata ta. Sa fiti sanatoase amandoua si sa reveniti repede acasa. Refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Felicitari Lali!!!
Bun venit scumpa Teodora Ioana! Sa fii sanatoasa!
Va pupa fetele pe toate!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

yeeeeee !!!!!... ce veste buna ca totul a decurs usor si repede!!!

Bine ai venit Teodora! Sa fii sanatoasa si fericita! Refacere rapida Lali!

daci

imi pare rau ca nu am fost pe baricade de data asta dar puiu are febra :(

va pupam pe toti

If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him, is he still wrong?

Mergi la inceput

Am vb cu Lali mai de dimineata azi. Spunea ca e bine, astepta sa ii aduca fetita. Zicea ca totul a mers foarte repede si ca mai mult adurat sa o coasa. Medicul ei de acum a gasit infectie de la nasterea trecuta la cusaturile vechi si a avut ceva de treaba. Dar totul e ok acum.

Daciana multa sanatate puiului mic. Dar ce a patit? A racit sau e de la dinti/masele?

Danuta, pana la urma ati plecat inca o tura in concediu? Sper ca Alexandra e bine.

Noi suntem cat de cat ok. Iar avem o perioada mai nelinistita dar sper sa treaca repede.

Spuneti-mi si mie va rog, cum sa-i scot lui Rares masa de lapte de la ora 3 noaptea? Daca nu ii dau nu vrea sa se culce la loc. Umblam prin casa dupa el. Aseara de ex a mancat 300ml de lapte cu doua masuri de cereale si tot a cerut si la 3. Nu stiu cum sa fac. Oare se va dezobisnui vreodata de trezirile astea? Ce ma fac cand incep munca si el cresa si va fi zombie toata ziua. Sigur va plange si de oboseala si nici nu o sa mai stim de la ce plange.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput