Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Lali ma bucur tare ca bebelina e ok.
Katy ma bucur sa mai aflu vesti despre voi. Pupici Raisei si mamicii ei minunate.
Revin maine.
Lali_mete spune:
Buna dimi!!!
Cafea,ceva de rontait?
Katy[/n] . ce mai faceti voi? Cum mai e Raisa? Merci pentru cuvintele frumoase.
[b]Monika nici nu stii cat ma bucur ca nu mai e asa o amenintare cezariana, ca eu as vrea sa nasc natural! Ma sperie gandul ca nu s-ar vindeca bine uterul , si nu as sti,cum am patit la epiziotomie. Eu nu am avut o impunsatua de ac,o copca ,pe mine pana la nasterea lui Paul,si nu stiu cum ar reactiona corpul meu la o operatie.
Va pupic,ma bag in pat,poate mai adorm putin.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
katteryna spune:
Buna!
Lali sunt sigura ca va fi bine! Nu te ingrijora!
Raisuca mea face mici progrese de care eu sunt foarte mandra! E din ce in ce mai interesata de jucarii si ii place sa coloram!
Apropo de asta, primul nostru desen(nemazgalit) l-am donat in bazar pentru Alexandru Hapaleti, care are nevoie de banuti caci la inceputul lui septembrie trebuie sa ajunga la o clinica din Italia. V-am fi tare recunoscatoare daca ati licita!
CEL MAI FRUMOS CALUT DE MARE
Mai avem poze noi la semnatura.
Va pupam si va imbratisam cu mare drag!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_modificarea_legii_nr_448_2006_privind_protectia_si_promovarea_drepturilor_persoanelor_cu_handicap-p41158046.html" target="_blank">PETITIE PENTRU PROMOVAREA DREPTURILOR PERSOANELOR CU HANDICAP-va rog, semnati!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/aduceti_lokomat_ul_in_romania_-p57826054.html" target="_blank"> Va rog, semnati si promovati semnarea petitiei pentru aducerea Lokomatului in Romania! Raisa si multi alti copii au atata nevoie de el!
laura78nico spune:
Buna fetele!
Lali ma bucur ca totul este bine cu tine si cu bebelina!Uite scot asa una mica, timida pt incalzire. cat despre bunici le-am mai lasat si lor o raza de soare.Sa le tina de cald la iarna.
Katy ma bucur ca Raisa face progrese.
Monica bine ati revenit! Sper cu forte proaspete.Asa este in curand incepem serviciul sincer si pe mine ma ia cu groaza. Nu stiu cum vor fi afectati, mai ales Ramona ca ea este mai sensibila.
Roxy cum mai sunteti? si ai mei se mai cearta si daca este foarte grav intervin, dar de multe ori nu este nevoie ca se despart singuri: vine unul din ei la mine, depinde cine apuca.Oricum incerc sa tin seama de ce ati spus voi sa nu-i zic Ramonei sa cedeze ea pt ca este mai mica. Vom vedea ce va fi.
Ioana voi nu ati revenit acasa? Danuta voi?
Va pup si ne auzim.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Se vede ca sunt obosita...am facut-o pe Ramona mai mica decat Mihai. Fug la culcare somn usor si vise placute
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
'neatza!!!
Eu numar contractii, sunt neregulate dar cred ca s-a deschis colul,pentru ca simt aceeasi presiune ca la Paul ,si deja se vede sange,dar nu clar ci cu nitel mucus,pe hartie. Uf,incep sa am emotii. Deeci,cred ca pot majoretele sa exerseze datul din pampoane ...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani
x_ggg spune:
Lali,
Doamne ajuta sa fie bine, sa nasti usor, repede, iar micuta ta sa fie sanatoasa, roz si galagioasa! Plus laptic la tzatzici!
Lali_mete spune:
Sa dea Domnul Catalina . Abea astept.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani