Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Intru repede si sa spun si eu LA multi ani! tuturor care si-au serbt ziua de nastere/onomastica in acest timp cat nu am mai intrat.Sa fiti sanatosi!

Danuta un pupic pentru Alex sa se simta bine!

Si noi incepem maine gradi(vorbesc de Ramona) si am emotii, dar sper sa se reacomodeze repede.Cat despre Mihai mai nou a inceput sa spuna kk cei drept uneori si dupa ce face, dar este un pas inainte zic eu.

Selen mami surorile mele amandoua lucreaza la banca si sunt pur si simplu inebunite. Asa ca te inteleg.

Bine ai revenit Kiki!

Va sarut pe toate fug sa-l culc pe Mihaita!

Daca nu reusesc sa mai intru o saptamana minunata!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neata

cate prostii poate sa scrie un om intr-un mesaj??!

deci: la mesajul de mai sus, sa lucreze CU banca ta si nu LA banca ta
si pt Lali, codul IBAN, NU CAEN!

SUNT VARZA!!
am inceput bine saptamana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va fata,

intru si eu dupa un we zbuciumat si plin de aventuri tragi-comice. sambata am cumparat cadouri pentru Carol (cred ca este prima parte doar).

asadar noi i-am luat o masuta de lemn cu doua scaune (are picioarele in forma de creioane, este deosebit de haioasa) si un joc de constructie avand ca piese roti zimtate din plastic foarte frumos colorat. i-am mai luat un oras in miniatura (are 100 de piese) cu tot ce contine un oras. asta e din lemn. i-am mai luat trei tractoare (o cutie) care se construiesc din blocuri de lemn dar adera unul la altul pe baza de magneti. ultimele doua le va primi de la bunu.

vreau sa-i mai iau un tren format din 24 de piese (4 locomotive si 20 de vagoane) in care se baga niste placute cu literele alfabetului. vagoanele adera unul la altul tot magnetic.

ma mai gandesc sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna, mamici dragi!

Multumesc (cu intarziere) pentru urarile adresate Mariei.
fetita mea are 2 anisori si, incepand de ieri, a intrat intr-o noua etapa: repeta cuvinte dupa noi: nu mereu, dar ieri a spus 5 cuvinte noi. Nu pot spune ca eram f ingrijorata, dar imi doream sa inceapa sa vorbeasca. Asa ca ne putem lauda si noi cu vreo 15-16 cuvinte acum (marea majoritate pronuntate corect).
In continuare se trezeste de 2-3 ori pe noapte pt lapte. Am tinut cont de toate sfaturile (de la prietene, de pe net, din carti) si pur si simplu nu o pot dezvata de lapte. Sunt zile cand vin zombi la serviciu, dar plina de speranta ca o data si o data va veni vremea cand va dormi si fetita mea toata noaptea. Imi amintesc de perioada bebelusiei ei cand dormea si 6 ore legat. Ideea e ca daca ii dau lapte, adoarme in 2 minute, daca insist cu apa (ceai nu a baut niciodata) urla si nu se mai culca.
Aseara am culcat-o pt prima data in camasuta de noapte (pana acum dormea doar in pijamalute cu pantaloni - scurti sau lungi). Sa vedeti ce mandra era de ea. De dimineata cand s-a trezit i-a aratat bonei camasuta ei. Era tare mandra.

Eram datoare cu un feedback legat de Matei. Am fost la psiholog. Tipa a ramas impresionata de el, de dezvoltarea lui, de faptul ca vorbeste perfect, ca are o logica extraordinara etc. Exact cum banuiam nemultumirea lui are legatura cu Maria. Ideea e ca am tinut cont de sfaturile ei (f multe) si am scapat de tic. Mi-a spus ca e posibil ca acest tic sa mai revina in perioadele mai stresante, la oboseala etc, dar nu e nimic grav. Am fost mandra de el cum s-a comportat cand am mers la acest doctor. la sfarsit i-a spus: ''doamna doctor, mie imi place mult aici la tine. ma mai primesti? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Multumesc pt primre si gandurile bune!Va pup si eu cu drag si pe copilasii vostri!

Alex&Razvan sunt bine deocamdata cu mama acasa la ea.Am fost plecati in weekend la Alba la socrii si s-au distrat f bine. Acolo au alte jucarii, ati prieteni de joaca si le plac schimbarile, plus ca cred eu i va ajuta si pe viitor sa se integreze mai bine la gradi. Noi mai asteptam un an pana sa mergem la gradi.Amandoi vb f mult si f bine, sunt mereu impresionata ce bine tin minte orice detaliu pe care eu de multe ori il uittin minte pe unde au fost, cu cine au fost si ce au patit...si decateori trece pe acolo imi spun toata povestea

Sunt simpatici, cand se iubesc cand se bat...in general Razvan e mascariciul si Alex "se imprastie" de ras...
Am uitat sa spun ca nu imi prea zic cand vor sa faca kk...Razvan mai zice dar Alex numai dupa ce face..cam atat despre noi, sper ca nu v-am plictisit...

Va.O zi buna in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Bun gasit mamici si pitici,

Noi suntem bine. Azi am facut analizele pt cresa. Doamne ajuta sa iasa bine pt ca suntem un pic mucosi. Adica, avem nasul infundat intotdeauna spre dimineata apoi totul e ok. Joi mergem la interpretarea testului IDR de pe manuta lui rares , apoi luam dosarelul de la prestatii sociale si il ducem la cresa unde o sa ne zica sa venim cel mai probabil luni pt ca avem nevoie si de avizul epidemiologic de la medicul de fam. Speram sa incepem vineri cu 2-3 ore daca nu, sigur luni (asta daca ies bine analizele, daca nu le repetam si tratam acum ce e nevoie).

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. Nu inteleg de ce dar imi e din ce in mai greu sa intru. Poate ca de la munca voi avea mai mult timp la un moment dat.

Kiki bine ai revenit. Te cred ca iti e greu fara pici. Dupa 2 ani cu ei, cred ca mai greu ne e noua parintilor decat lor cand vine vorba de separare. Bine ca apucati sa ii vedeti din cand in cand si le e bine acolo cu bunicii.

Roxxy nu aveam nici o grija referitoare la Matei. E baiat mare si destept. Referitor la treziri, e la numar din care un pt lapte.... si eu am incetat sa ma mai plang de nr lor mare. Mai grav e ca am renuntat si sa mai sper ca se va schimba prea curand lucrul asta. Am tot sperat ca in 2 ani o sa doarma si el mai bine dar....nici nu vreau sa ma gandesc ca de la 1 oct ma duc la munca. O sa ma trezesc la 5.30, o sa plec de acasa la 6 dimineata, la 4.30 trebuie sa-l iau pe Rares de la gradi iar sotul vine la 7-8-9 seara. Va fi durere. Sa speram ca organismul se va obisnui si cu asta.

Ioana, frumoase cadouri. Rares nu s-ar juca cu nimic din ce ai scris tu . Noi i-am luat deja 6 carticele si avem de gand sa ii luam un minilaptop pt copii pt ca e inebunit dupa jucariile cu sunete. O sa ii mai luam un scaunel pt ca pe cel vechi il ducem la cresa si evident multe hainute de toamna.

Laura, eu cu tine vb des la tel asa ca nu pot sa iti trimit decat .

Selen, cred ca iti e greu la munca. Asa e la inceput. Iar treaba cu bancile.... mie deja mi se face sila. Mai rau e ca sotul lucreaza tot intr-o banca. Norocul lui e ca e in back-office si e mai altfel. Oricum, tot nasol e.

Kem, si noi am vrut sa organizam ceva intr-o sala mare cu multe chestii gonflabile numai ca la ziua lui Rares anul trecut, multi invitati cu copii ne-au cam tras teapa si m-am lecuit. Anul asta vom face in casa. O sa fie loc mai putin dar asta e. De distrat oricum ne vom distra.

Pupici si o saptamana buna tuturor va dorim.

Mergi la inceput

AAA La multi ani Darius Alexandru. Daciana sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si cuminte. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
ioana, frumoase cadouri i-ati luat lui Carol. Sa le stapaneasca sanatos
selen, m-ai facut sa rad cu codul CAEN, nu intelegeam ce treaba are. Sau te gandeai la vreo afacere??
roxxy, ma bucur ca nu ai motive de ingrijorare cu baiatul, si ti-a confirmat psihologul
Cu vorbitul asa e, isi dau drumul de la o zi la alta copiii nostri. Si Loris incepe sa repete cuvinte noi, dar el parca e chinez, nu prea pronunta consoane, doar vocale

Eu i-am comandat pe net cadoul lui Loris: trusa de scule din lemn, joculet cu creion "vorbitor" (stiti la ce ma refer ), tabla maricica de scris cu creta pe o parte si carioca pe partea cealalta, plastilina si acuarele Cred ca nu i le dau pe toate o data, mai pastrez si pentru Sf Nicolae
Seara placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Cred ca nu i le dau pe toate o data, mai pastrez si pentru Sf Nicolae

Raisa are nevoie de noi

Asta mi s-a parut super. Adevarul e ca deocamdata nu cred ca ei constientizeaza prea tare cadourile astea. Cand vor fi mai mari, atunci isi vor da seama ce inseamna.

Cat despre vorbit.... noi suntem rau in urma. In afara de niste onomatopee si mama nu spunem nimic. Dar mai avem rabdare pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

monikus, poate ca glumeam cu Sf Nicolae, sa vad daca am eu rabdare, ca imi place foarte mult expresia fericita a lui Loris cand primeste ceva...chiar daca dupa 5 minute se plictiseste
Mai dar cate avize va cere ca sa-l inscrieti la cresa???!!! Sper sa iasa totul bine, si la testul cu alergiile (Asta e IDR-ul?).
Eu sper sa nu iau teapa cu petrecerea de ziua lui Loris, deja am 90 % confirmati.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput