Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani Darius!Sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ola la ceas tarziu in noapte!

L-am dat pe sot la o parte si am intrat pe fuga. asa ca pana nu trece ziua La multi ani Darius! Oare ce o mai face ca ultima data era bolnavior?

si vreau sa-i urez si Lutei La multi ani! Ce o fi cu Iulia nu a mai intrat de foarte mult timp.

Ioana imi plac cadourile pt Carol! Abia astewpt sa ne spui cum a reactionat la ele!

Roxy ma bucur mult ca Matei nu are nimic. Si pupam si fata cu camasuta!

Monica esti o scumpa !

Kiki ce frumos povesteti tu de cei doi!Stai linistita la capitolul kk toate stam cam pe acolo.Se vor indrepta ele lucrurile.

Selen te inteleg. Sora mea uitase cati nepoti are asa ca stiu cum este lucrul cu clientii.

Kemsy si noi vom face ziua acasa cred ca totzusi sunt prea mici si nu inteleg. Ramona foarte tarziu a priceput ce este cu zilele de nastere si de ce o pun sa sufle in lumanari.

acum despre noi ziua la gradi a fost ok. Vedem maine ce o mai fi. Miahi nimic nou sub soare.

ici multi

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Kem IDR-ul e legat de depistarea tuberculozei din cate am citit eu un pic pe net. Alergiile nu prea ii intereseaza pe astia de la cresa. Sa dea Dzeu sa aveti o petrecere super iar L sa se simta in largul lui.

Laura, Ramonik e fata mare si cuminte. Sunt sigura ca nu vor fi probleme cu ea la gradi. Legat de Darius, stiu ca a intrat Daci la un moment dat si a zis ca e mai bine. Sper sa fi scapat de probleme.

La multi ani Stefania Gabriela. Sa cresti mare si sanatoasa. Sper ca sunteti bine amandoua. Va pupam.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Ma iertati ca dau buzna asa, dar ieri ma gandeam ca mai sunt si alti dovlecei care-si serbeaza zilele astea cei 2 anisori asa ca
La multi ani pt toti dovleceii! Promit ca de maine o sa intru sa-i felicit la timp.

Nu stiu mare lucru pt ca nu am mai citit de nu stiu cand, dar am vazut ca Paulica are o surioara asa ca-i urez si ei toate cele bune. Felicitari lali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna dimi!

Ma iertati ca dau buzna asa, dar ieri ma gandeam ca mai sunt si alti dovlecei care-si serbeaza zilele astea cei 2 anisori asa ca
La multi ani pt toti dovleceii! Promit ca de maine o sa intru sa-i felicit la timp.

Nu stiu mare lucru pt ca nu am mai citit de nu stiu cand, dar am vazut ca Paulica are o surioara asa ca-i urez si ei toate cele bune. Felicitari lali!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

Eu ti-am trimis PM de ziua lui Matei dar ii mai spun o data acum: La multi ani!

Revino de cate ori ai timp.

Cum ati serbat ziua de nastere a lui Matei?

Noi ne pregatim sa plecam la plimbare. Ne auzim mai dupa-amiaza sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!
Daciana mai primesti urari intarziate? Iti transmit virtual un buchet mare de flori ,o imbrratisare si un ! La multi ani!

La multi ani Darius,sa cresti mare,sanatos si frumos ! Sper ca primesti urari si de la intarziati.

La multi ani luta ,sa te faci mare si sanatoasa,sa i aduci numai bucurii mamicutei tale . Iulia,ce mai faceti ? Ca nu ati mai intrat de un secol nici aici nici pe FB .

Diamar merci frumos , o imbratisare mare si un gand bun iti trimit pentru toata familia .Te mai asteptam pe aici .

Kiki bine ai revenit ! Ce frumos povestesti de gemenasi! Vorbesc bine din ce povestesti , al meu e la stadiul de " eu vorbesc mai,dar nu ma intelelegeti voi! " Mai baga si cate un cuvant la care ii inteleg ssensul,dar mai rarut.

Selen , oho, si inca si mai multe greseli se pot strecura intr-un mesaj! Ce face Ebru? Cum se descurca buni cu ea? Tu te-ai readaptat la programul de la munca?

Ioana foarte interesante cadourile voastre pentru Carol. Eu inca nu stiu ce ii vom lua.

Danuta ma bucur ca e mai bine fetita,ca nu mai face febra. Cred de fapt ca i-au ttrecut si mucisorii de cand ai scris tu . Eu inca nu i-am dat nimic lui Paul pentru imunitate,azi merg sa iau reteta de vigntol si calciu pentru fata,si o sa o intreb si de ceva pentru imunitate,sa vad ce imi recomanda.
Kemsy copilasii fac bine,PAul a dezertat,ieri au venit socrii si l-au luat la tara pentru o saptamana, macar acum cat mai e cald cica. Dar eu ma simt asa naspaaa,parca il abandonez acolo,desi stiu ca se simte minunat,ca e iubit,dragalit , hranit bine,dormit bine, ingrijit , totusi acum asa simt. Pana sa se nasca Teodora nu era asa, acum imi e teama sa nu se simta respins de noi daca il lasam singur acolo,si noi ramanem cu asta mica acasa. La fel si cand face prostioare, nu stiu daca sa il cert uneori sau nu ,pentru ca imi e teama sa nu prinda antipatie pe fata ,pentru ca ea nu e certata. Ma,scriu logic sau bat campii?
Vai,ce petrecere frumoasa ii pregatiti!!!

Roxxy pupici multi lui Matei cel istet ,si Mariei vorbareata. Vai,nici ei nu i-am urat la multi ani! Ea mai primeste urari? Daca da, primiti si de la noi o serie de pupici si imbratisari !

Va pupic pe toate,azi am ceva trebi prin oras asa ca nu cred ca mai reusesc sa intru .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Laura pasajul pentru tine s-a sters ,ale naibi taste! Sunt sigura ca Ramona abea astepta inceperea gradinitei . Pupici multi la amandoi .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna!
LA MULTI ANI DARIUS!
LA MULTI ANI LUTA!

Monikus, deci tati de Rares e unul din cei cu care ne certam noi zi de zi?
iar cu somnul lui Rares, ce sa mai zic, ca si noi am speram alaturi de tine timp de 2 ani ca se va rezolva ceva, dar...uite ca nu a functionat spirala ;) de pe 1 oct vom avea un alt obiectiv: iti vom tine tie pumnii sa rezisti la noul program

Ioanna, zi si mie te rog cum se numeste trenuletul cu magneti si alfabet, daca mai stii? de unde ai luat jucariile? vreau si eu d-astea de constructie, s-o tina ocupata mai mult...desi tot trebuie sa stai cu ea, ca nu se joaca singura

Lali, eu am inteles ce vrei sa spui...e greu acum sa te comporti la fel cu amandoi, si sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau...probabil mamicile cu 2 copii te pot ajuta. eu am vazut diferente facute intre copii la nasii mei, si acum cea mare este cam sperioasa (mi se pare un copil timorat asa, sta tot timpul cu frica ca va fi certata...) si da tot ce are iar cel mic e un rasfatat si nu imparte nimic, pt ca tot timpul celei mari i s-a spus ca ea tb sa stea cuminte, ea tb sa-i cedeze lu' asta micu' jucariile, ca na, ea e mare, si au ajuns asa....

Roxxy, ce baiat mare si destept ai! si Maria pare tare avansata pt varsta ei, este in elita dovleceilor

fata mea este o capoasa, nu vrea sa zica poezioare de nici o culoare....a invatat aia cu "ube Moshu pin saion si apasa buton, biiiip!" si atat! ca ii place sa faca la toata lumea pe fatza asa, si sa apese pe nas :P stiti voi joculetul ;)
deci de putut, poate retine, doar ca nu vrea!

in rest....despre mine...cu programul m-am obisnuit, plec la 8.30, de multe ori se trezeste si Ebru intre timp si imi face senina pa pa, ma pupa, nu plage deloc dupa mine, iar la 17.30 sparg usa ca sa ajung la 18 acasa....iar cu locul de munca, pot sa zic ca am si putin noroc, pt ca sefu' nostru nu e ca altii, sa ne bata la cap, sa ne puna sa stam dupa program, doar asa, din inertie...el ne zice ce ii transmite centrala, ne roaga frumos sa facem tot posibilul sa tragem tare acolo unde nu stam prea bine, si ne aduce tot timpul aminte ca nu e nevoie sa stam dupa 17.30 daca ne-am terminat treaba....ne lasa sa plecam in pauza de masa, daca avem ceva probleme de rezolvat in tp programului e deajuns sa-l anuntam ca plecam, nu ne cere explicatii, deci e super sef! :) altfel cred ca o luam pe campii!

hai ca m-am lungit ca o zi de post!

o zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Lali, urarile de bine sunt intodeauna binevenite .

Selen, de ce afirmi ca Maria este avansata? Eu o vad destul de puturoasa la capitolul vorbit, facand comparatie numai cu fratiorul ei. La 2 anisori, Matei avea deja peste 50 de cuvinte in vocabular, facea propozitii simple. Maria spunea doar atat: tati, mama, nani, papa, pa-pa, gatu (adica gardu), pipi, iaia (la rata), mam-mam (la catel), mau (la pisica), taci, haidi (la haide), tia (la cutia), bobo, apa, Adi, Ana. Astea sunt toate. La Matei nu le puteam numara (numea fiecare obiect, dar pronunta prost).
Maria este f avansata locomotor: se poate urca oriunde fara ajutor, danseaza f bine, se urca si se da jos din patut singura (catarandu-se pe lateralele inalte). Avem deja cateva saptamani de cand se incalta singura-singurica. la olita face numai kk (dar nu mereu).

AAA... si stam foarte bine la capitolul facut crize si figuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna, zi si mie te rog cum se numeste trenuletul cu magneti si alfabet, daca mai stii? de unde ai luat jucariile? vreau si eu d-astea de constructie, s-o tina ocupata mai mult...desi tot trebuie sa stai cu ea, ca nu se joaca singura

buna,
nu stiu cum se numeste nici sa ma pici cu ceara. noi am luat toate astea dela ChinaTown. DAR sunt de foarte buna calitate, din materiale si vopseluri nontoxice. astea pe care i le-am luat noi nu sunt chinezesti.

Mergi la inceput