Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ce tare... Si asta o fi posibil. Oricum, daca a vrut sa faca misto de voi se pare ca i-a iesit:)))
Ma bucur ca se simte bine Carol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello
Xggg ce mult imi place de Rares,mor dupa el,ca e zambaret tot im mai toate pozele . Vad ca ii place mult jucaria.

Ioana hai mai ca aveti baiat mare,eu zic ca renunta la scutec.

Noi nu avem, nica nou de spus, doar papam ,ne jucam,iesim in parc zilnic. Azi si ieri m-a uimit Paul, cu cat se joaca cu mai multi copii cu atat devine mai sociabil si mai cum vreau eu \1 Ieri am stat patru ore in parc,am avut cu noi multe jucarii mici,si s-a jucat cu vre-o 5-6 copilasi de varsta lui si mai maricei, baieti si fetite ,a impartit jucariile, a imprumutat,a facut schimb, a vorbit muult si a ras,s-a bucurat. Azi au fost mai putini, da s-a jucat la fel de frumos,de data asta la nisip. am plecat la plimbare,fara jucarii la noi, dar s-a impotmolit acolo si s-a jucat cu o fetita,cu jucariile ei,fara sa ii ia ei din mana ceva, apoi cu inca doi baietei. S-a dat pe topogan,mi-a stat inima ca eram sa il scap de pe unul inalt rau, unde se termina scara are cam 1.50 m inaltime, si eu l-am urcat sus, si am dat sa plec sa il astept la baza topoganului si el si-a dat fundul inapoi,si era sa se duca pe spate. Am sarit repede sa il prind ,el s-a amuzat dar eu nu,eram deja alba. Bine ca nu a cazut,si nici nu s-a speriat.

Selen ba da,sa stii ca voiam sa schimb cardul,sa imi fac la alta banca, pentru indemnizatie,dar m-am trezit tarziu,si pana mi-ar veni cardul trimit deja dosarul. Vin vremuri tulburi oare pentru banci? Sa stii ca in mai toate domeniile cu vanzari sunt in stare directorii/sefii/patronii sa puna angajatii sa iasa pe strada si sa traga de maneca trecatorii.

Va pupic pe toate, si le astept mai des pe cele care nu prea ne viziteaza.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani Maria de Roxxy de doua ori. O data pt ziua de nastere si o data pt ziua numelui. Sa cresti mare si sanatoasa.

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor. Petrecere frumoasa.

Din pacate nu am timp acum sa scriu prea multe pt ca Rares are iar o perioada mai dificila. Ma bucur insa ca am de recuperat cateva pagini bune. Abia astept sa ma delectez citindu-le.

Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.

PS. Danuta, multa sanatate Alexandrei. Doamne ajuta sa scapati repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

A mea nu mi-a mai facut febra...mai are doar mucisori. I-am luat oricum ceva pt. imunitate ca vine toamna cu virozele ei si vrem sa devenim si mai puternice:) I-am luat Immuno-B (2 tuburi la 44 lei de la HelpNet) si deja i-am dat. Mi-au zis si mie prietenele ca e bun si le-a fost recomandat de pediatrii lor. E din ierburi deci rau nu are cum sa-i faca:)

In rest o tin acasa si azi si de luni ne reintorcem la gradi. Vine si tati ei acasa diseara deci e minunat.

La multi ani Daciana si pe aceasta cale!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Neata Ioana!Neata tuturor!Defapt de amiaza:)

Eu m-am intors la servici din 2 sept si paradoxal cred ca acum o sa am mai mult timp
Imi e destul de greu pt ca sunt fara copii...ei au ramas la mama pt ca sta la curte si e iarba multa si e mai ok...nu stiu cat o sa mai rezist, dar oricum cand ajung acasa am un nod in gat...in fine vor veni si vremuri mai bune...sper sa imi revin si sa ma "reobisnuiesc" cu noul ritm...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bine ai revenit Kiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna tuturor

ia ghiciti cu ce floricica m-am intalnit eu asta seara in Real??! ghiciti, ghiciti?! Da, am abordat-o (cu putina retincenta, recunosc, ca nu eram 100% sigura ca sunt ele) pe draga de Katteryna si trrandafirasul ei scump! si cu tati al lor, care le scosese la cumparaturi inainte sa se intoarca acasa...f frumoasa familie sunt, va spun sincer! si mi-au parut tare veseli si optimisti.

Lali, ce frumos se joaca Paul! a mea e dupa chef, cateodata imparte jucariile, cateodata nu....cum noi mergem mai rar prin parc, nu prea am cum s-o invat de bine....se mai joaca cu vecinica noastra de 11 luni si incerc s-o invat sa-i dea si ei din jucarii, ca nu prea o lasa

Daciana, la multi ani!

LA MULTI ANI MARIA DE ROXXY!

Dana, ma bucur ca e mai bien Alex. Ne-a chemat si pe noi dr in sept sa ne dea ceva pt imunitate, o sa-i zic si eu de produsul asta...

Cata, f frumusel Rares, eu va mai urmaresc si pe Picasa, dar nu apuc sa ma loghez si sa comentez pe acolo...Sa stapaneasca sanatos tricicleta!

Kiki, cunosc sentimentul bine ai revenit!

Ioanna, Carol e ZA BEST!

va pup, merg sa fac baita unui urs
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!!
La multi anisori plini de sanatate si mult noroc Maria!!!

Roxxy, cum o sarbatoriti pe Maria?Petrecere frumoasa.
danuta, cum se simte acum Alexandra?
x_ggg, ce motociclist frumos ai acolo!Eu imi imaginam altfel trotineta
selen, e greu tare sa lucrezi si pe vanzari...eu nu am stofa deloc
Nici ursuletul meu nu e asa darnic cu jucariile. Cred ca depinde de moment, dar in general face scandal daca ii ia cineva jucaria
LALI, CE MAI FAC COPILASII?
MONIKUS, VOI CUM MAI SUNTETI?Totul bine?
kiki, spor la lucru si iti doresc sa stai cat mai putin despartita de dovleceii tai

Noi suntem bine. De cand am venit din Ro Loris se trezeste noaptea si vrea in pat cu noi. Cand il iau doarme si pana la 8.30
Am inceput (timpuriu ) sa planific petrecerea de ziua lui, azi am trimis "invitatiile". Vom face intr-o sala mare si daca gasesc convenabil vreau sa aduc si un clown, ca vor fi vreo 10 copii si vreau sa se distreze putin.

Duminica placuta!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

au schimbat astia ordinea butoanelor si dau tot timpul "sondaj nou" in loc de raspuns

neata!

Kemsy, ce super petrecere pregatesti tu

problema e ca eu cand m-am angajat am avut o "intelegere" verbala cu sefu': chiar daca eram pe post de vanzari, el sa aduca clientii si eu doar sa "lucrez" dosarele. intre timp insa lucrurile s-au imputit si cei din centrala vor ca fiecare angajat sa aduca clienti noi, sa vanda produse noi, etc. adica nu conteaza pe ce post esti, trebuie sa-i aduci pe mama, tata, frati, bunici sa lucreze la banca ta cam asta e situatia....

Lali ca sa-ti depui dosarul nu-ti trebuie decat codul CAEN, nu-ti trebuie cardul, fizic. ala e bine sa il ai pana cand iti intra prima indemnizatie, daca nu, trebuie sa scoti banii de la casieria bancii...
dar stiu ca nu ti-ar conveni sa faci la noi, ca n-avem nici o sucursala/atm aproape de zona voastra, deci nu insist ;)

o duminica placuta tuturor! gata cafeaua, gata cu forumul azi

Mergi la inceput