Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Micola, Doamne ajuta sa coboare testicolul fara operatie
Selene, superba Daria si dulce foc cum vorbeste, o comparam cu Vladut, si cu el port conversatii f frumoase si vorbeste o gramada, stie si catecele (pe care le spune doar cand are el chef [alcool[), numai ca Daria il spune pe r f bine si majoritatea cuvintelor sunt f clare, face niste acorduri extraordinar de corecte, foloseste pronumele f bine ...noi mai avem de lucru la partea asta! Felicitari, este superba Dariuta, sa fii tare mandra de ea!
Crisspy, ce tare esti, mergi la serviciu si dupa program nasti, pana luni esti iar apta de munca
Eu nu sunt bine, sunt deranjata la burta si ma tavalesc cand ma iau crampele.
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Crisspy, ce tare esti, mergi la serviciu si dupa program nasti, pana luni esti iar apta de munca Eu nu sunt bine, sunt deranjata la burta si ma tavalesc cand ma iau crampele. |
Mda...le-ar conveni de minune la sefi sa ma intorc lunea.
Sanatate multa si tie , cum ai reusit sa te deranjezi?
Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria
AMR 2 SAPTAMANI
anna-mama spune:
Am mancat ieri aiurea, in 5 ore la birou am mancat iahnie de fasole cu carne de porc, doua clatite, pepene rosu f rece, un pic de cola si o sticla de Sana si cand am ajuns acasa am mai mancat si un castron de macaroane cu branza
Stiu ca asa ar vrea sefii, dar binele puilor nostri e mai important
crisspy spune:
Mama da' le-ai combinat Sa nu mai faci d'astea
Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria
AMR 2 SAPTAMANI
Selene_Bunny spune:
Vai de mine, anna, nu mai face dintr-astea, ca eu stiu asa de bine cum e sa-ti fie rau cum spui tu... Oribil...
Eu am prins teama de mancat diverse, asa ca si azi, pana la ora asta, am mancat doar doi covrigi.
Macar sa slabesc.
Fetelor, daca e permis in sarcina, daca ati mancat copios, bagati rapid doua pastile de Colebil, functioneaza, zau.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
andre_ea spune:
Crisspy, m-a intepat putin mai mult decat trebuia anestezistul. O saptamana nu m-am putut ridica din pat la fiecare miscare imi venea sa urlu de durere de cap.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
cami_antonia spune:
andre_ea
am mai auzit de greseli ale anestezistilor
chiar si la elias
crisspy si eu cred ca e mai bine pusa dimineata operatia
cand toata lumea e odihnita
da cinbe stie
poate e de garda
si mai are alte programari
veroooooooooooo
ai nascut?????????????????
si eu am avut sangerari la prima nastere
si am nascut
cami_antonia spune:
fetelor ce activitati mai fac puii vostrii?
as vrea sa ii iau antoniei niste jucarii
care sa o ajute
poate sa si vb
dar sa faca si altceva cand sta in casa
ca nu o voi da inca la gradi
din motive de petra prea mica
anna-mama spune:
Cami, Vladut are o multime de carticele, care mai de care mai stimulative, are puzzlel-uri (ultimul pe care i l-am luat e cu meserii, si a invatat si de aici lucruri noi), si asa cum am mai zis jucariile lui fac un tot unitar, adica are multe figurine, masinute, trenulete...construim ce ne mai lipseste din lego si uite asa facem povesti...dar la toate activitatile este nevoie de participarea unui adult pentru a-i stimula vorbirea si a-si imbogati cunostintele. Vladut acum vorbeste multe, se joaca si singur si-i creeaza lumea lui de povesti, dar tot incercam si noi sa participam la joc pt a-l stimula si a invata notiuni noi. Eu ma gandesc ca la tine e f greu fiind si Petra, dar doar asa o ajuti sa vorbeasca, prin multe jocuri
bebelusi spune:
Buna fetelor, noi suntem in concediu in Italia si e foarte frumos, stam la finii nostrii care stau undeva f aproape de mare. Suntem fara copii, ei sunt acasa cu parintii mei. Totul ar fi fost f frumos daca nu primeam telefon de acasa ca Irina nu respira f bine dimineata si au internat o pentru o zi in spital. Cica nu are inca bronsiolita si nici insuficienta nu a facut dar au aspirat o si i-au scos multi mucisori. Nu stiu ce naiba sa ma mai fac eu cu ea. Toata vara a respirat destul de urat dar numai dimineata, si tusea putin, in rest nimic. am fost la medic de 10 ori si degeaba, i am facut aerosoli, i-am dat pufuri dar se pare ca nu ii trece, starea ei e neschimbata, mami s a dus la medic din nou cu ea pentru ca ii era teama noi nefiind acasa. daca ma duceam cu ea la control dupa amiaza cand respira bine, doc zicea ca nu are nimc, nu pot sa inteleg cum naiba vine asta. Mami acum a fost cu ea dimineata....Imi e groaza de bronsite asmatiforme, ca stiu cum e de la Stefa. Poate reusim sa scapam si sa nu ajungem la asta. Voi ce ziceti?ati avut asa ceva cu bebeii?eu cu vlad nu am avut probleme, iar stefan facea forme grave din prima.....la ea e altfel
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"