Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
Anna
selene e tare draguta Daria, de fiecare data cand ma uit la pozele ei imi aduc aminte de papusile pe care le aveam cand eram mica, cu parul ala blond carliontat.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Poi am folosit pasiunea lui Razvi al tau pentru masinute drept model... La el m-am gandit cand am mesterit chestia aia... |
Aaaa, atunci nu pot sa zic decat "multumesc"...da' tot nu ma supar . Am dat like pe FB si ti-am trimis si invitatie (Cristina Raicu sunt).
Vero eu zic sa suni la spital sa vezi ce zice si dr. Bafta si asteptam vesti
Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria
AMR 2 SAPTAMANI
Selene_Bunny spune:
Multumesc!
Ies un pic cu Daria pana in centru, aveti grija de voi!
Daca aveti copilasi carora le place sa se uite la TV si vreti sa nu fiti asa de ingrijorate referitor la ce se uita, va recomand programul Nickleodeon, intervalul orar 9:20 - 12.
In acest interval orar se desfasoara desenele animate Ni Hao Kai Lan, Diego, Prichindeii, Micul Regat al lui Ben si Holly si Dora. Nu contin scene de violenta, limbajul este OK (cu exceptia cate unui "fir-ar" de la Prichindeii) si copiii sunt invatati, prin continutul acestor desene, despre cum poti sa rezolvi diverse probleme, despre prietenie, despre dragostea fatza de animale, despre respect, despre cum sa gestionezi furia, mania, supararea, despre ce se intampla cand faci cate o prostioara (se umple castelul cu jeleu, de exemplu )...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
bpaula spune:
Veronica nastere usoara!!!!
Selene super draguta e Daria, am dat si eu like, succes la concurs!
Ma bucur ca si crisspy are vesti bune bune. Asa ca pot pleca linistita.
In jumate de ora plec acasa sa fac bagajele si am plecat spre frumoasa Bucovina. Sa va ganditi si la noi ca e drumul lung si greu si eu cu frica sa nu ma obosesc prea tare. Marius stie ca merge la "bicu" si atunci e convins ca merge cu trenul, sper sa reactioneze bine si la masina si sa doarma somnul de amiaza si apoi seara pe la 22 poate adoarme iar.
Nu stiu daca dau de net pe undeva, asa ca ne auzim peste 2 saptamani.
AAA....2 saptamani, Crisspy cand erai programata la nastere? Daca nu sunt pe pozitii nastere usoara si tie!!!!!
crisspy spune:
citat din mesajul lui bpaula Nu stiu daca dau de net pe undeva, asa ca ne auzim peste 2 saptamani. AAA....2 saptamani, Crisspy cand erai programata la nastere? Daca nu sunt pe pozitii nastere usoara si tie!!!!! |
Pe 26 seara la 19:00 sunt programata la ceza . mersi de urari
Drum bun si distractie placuta in vacanta
AMR 2 SAPTAMANI
andre_ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Pe 26 seara la 19:00 sunt programata la ceza . mersi de urari Drum bun si distractie placuta in vacanta Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria AMR 2 SAPTAMANI |
Cristina, seara?
Eu sa stii ca am regretat ca am nascut seara pe Ilincuta. Cred ca daca era dimineata si era anestezistul odihnit nu pateam ce am patit.
Ma rog, poate la particular e atfel.
Nastere usoara.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
andre_ea spune:
Vero, nu mai rezista bb o saptamana?
Nastere usoara!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
crisspy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andre_ea
Cristina, seara? Eu sa stii ca am regretat ca am nascut seara pe Ilincuta. Cred ca daca era dimineata si era anestezistul odihnit nu pateam ce am patit. Ma rog, poate la particular e atfel. Nastere usoara. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Ce ai patit?
AMR 2 SAPTAMANI
micola spune:
noi nu suntem bine...
testiculul nu e coborat unde trebuie sa fie, i-a mai dat dr ragaz pana in ianuarie, daca nu repetam operatia
crisspy spune:
citat din mesajul lui micola noi nu suntem bine... testiculul nu e coborat unde trebuie sa fie, i-a mai dat dr ragaz pana in ianuarie, daca nu repetam operatia mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Of Micola imi pare asa de rau
Si eu trebuie sa ajung cu Razvi la control la hernie ca mi se pare ca s-a marit...si cred ca prin ianuarie, februarie il operez.
AMR 2 SAPTAMANI