Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetelor ce activitati mai fac puii vostrii? as vrea sa ii iau antoniei niste jucarii care sa o ajute poate sa si vb dar sa faca si altceva cand sta in casa ca nu o voi da inca la gradi din motive de petra prea mica de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami, Dariei ii plac mult jucariile muzicale, inca fac parte din arsenalul nostru de jucarii. De asemenea, ii plac carticelele cartonate si revistele gen "Pony". Si plastilina ii place, am gasit ieftin Play-Doh original si i-am luat. Doar ce am strans-o de pe planseta. Ii mai place mult o cutie mare cu cuburi, din care face fel de fel de constructii, in special turnuri. Si carucioarele de papusi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
lisssa_ana spune:
Cami, Ana construieste, chiar acum i-am cumparat niste chestii tare faine http://www.amazon.com/gp/product/B000CBSNRY/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000CBSNKQ&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0WF3B00GT8HFM4MCXSRN] Asa[/url]...le-am gasit la reducere. Si noua ne plac
ii mai place plastelina, sa coloreze, sa picteze sau sa faca dotswww.amazon.com/Do---Dot-Rainbow-Art-Set/dp/B00004W3Y4/ref=sr_1_1?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1313247056&sr=1-1" target="_blank"> astea
bebelusi, nu stiu zau ce sa zic.
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
micola spune:
Nu am mai scris pt ca sunt oarecum deprimata: trebuie sa aleg intre a ramane in datorii , dar langa familie, si a pleca in alt oras sa lucrez...la 247 de km de aici..
Sunt in somaj tocmai pt ca imediat dupa CIC am refuzat sa plec la Constanta; si acum mi s-a propus...Orastie...
Cand am mai citit si ce a scris Patricia de Irina m-a terminat de tot! exact la asta ma gandesc si eu...sa aud la tel ca e copilul bolnav si eu sa nu fiu langa el...
Patricia, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu fetita! pana te intorci tu sa fi trecut orice ar avea! sa ne dai vesti!
anna-mama spune:
La multi ani, Dark! Multa sanatate si fericire!
Patri, sanatate multa, nu stiu ce sa zic, nu m-am confruntat cu astfel de situatii!
Micola, sper sa iei decizia cea buna, Doamne ajuta!
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
iuliacris spune:
La multi ani fericiti, Dark, alaturi de cei dragi tie!
Micola, imi pare rau sa aud ca esti in asa o situatie dificila, de buna seama ca nu exista o solutie ideala, sper totusi sa reusesti te decizi.
fruntea sus!
Noi maine o ducem pe pitica la gradi si am emotii, desi cred ca o sa stau si eu cu ea cateva ore, nici nu stiu cum e mai bine. Ma tot gandesc ce greu o sa-i fie...
IRA_LIZA spune:
Buna seara si de la noi!
La multi ani, Dark! sa fii fericita si norocoasa alaturi de ai tai!
Felicitari burticutelor, doamne, cat de multe sunt in Odisee! cate s-au intamplat de cand nu am mai intrat pe forum! si cati bebei noi! felicitari si sanatate tuturor!
Sunt intr-o perioada ceva mai linistita la serv, nu pot sa cred k in sfarsit pare a se rezolva si cu netul (de luni intregi NU am net la job, e jale!), ne apropiem de concediu, sunt nespus de fericita! vineri, cautand intr-o doara oferte de cazare la munte am gasit ceva f f bun k pret la Sinaia, asa k am mobilizat toata familia - eu, Marian, Eliza & bunica Elizei - si plecam in perioada 29-30-31-01. Sper sa prindem vreme buna. E vb de o pensiune (Fratelli), 220 RON pt 3 nopti, stie cineva de pensiunea asta? a mai fost cineva? Dar de mese? unde se poate manca ok in Sinaia? (cunosc Sinaia mai putin, preferatul meu este Predealul)
Cu olita suntem in sfarsit pe drumul cel bun. De fapt, nu olita, ci la toaleta, cu colacel reductor. Accidente - destul de putine in timpul zilei.
Pe 15 sept incepem gradinita. Daca nu se intampla ceva pana atunci...
veronica75 spune:
La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi numele
Eu tot ou kinder sunt ...
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 3 zile :D
Leditia spune:
DarkLa multi ani sanatosi si fericiti!
si celor ce-si sarbatoresc azi onomastica.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
La multi ani, Dark!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului! Sa fiti fericiti ca purtati acest nume si sa nu uitati sa-i multumiti Ei pentru toate binecuvantarile de care ati avut parte pana acum!