Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Vero ce burtica frumoasa ai si ce fataaaaa, m-a terminat cu parul si ochii ei, cum de ii creste asa repede?

Crissy pe unde esti?

Miere eu stiu ca vrei sa se dezvete de pampers fara accidente peste noapte dar nu merge chiar asa, nu la toti ca sunt si unii mai rapizi. De vreo 3-4 zile nu am mai avut accidente peste zi, dupa concediu cred ca ar trebui sa insistam si cu noaptea si somnul de pranz.

Si apropo de concediu mai am astazi si maine jumatate de zi de munca si am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

aoleu ce greu adoarme copilu' asta...cel putin o ora se frichine si se intoarce de pe o parte pe alta...cand sa inchida ochii isi aminteste de colturile de la perna si le cauta pe fiecare si le mosmondeste in maini pana se duce somnul si iar se intoarce pe toate partile...nu sta 3 secunde pe o parte ca se intoarce...
nu mai vrea sa adoarma fara mine, stau si eu cu el si soacra in pat, ea la un cap, eu si alex la celalalt si dupa ce adoarme eu plec si ea se muta langa el..

Am si eu un specimen fix la fel...numai ca el trebuie sa adoarma musai si cu vreo 2 masinute . Trebuie sa stau langa el, dupa care se muta mami.

Paula pe aici sunt...v-am citit dar nu am avit chef de scris, ma tot gandesc la asta mica. Azi la 12:15 am programare din nou la echo sa vedem daca imi confirma si dr asta dilatatiile intestinale. O sa-l intreb mai multe pe el sa-mi spuna ce implica chestia asta.

Selene intotdeauna am admirat-o pe Daria cum vorbeste...chiar ca zici ca e un om mare.

Vero eu nu ma pricep la astea cu forma burtii...ce-o fi sanatos sa fie . Alice e superba ca intotdeauna .

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Sper sa primesti vesti bune la medic si sa te lamureasca cu tot ce vrei sa stii.

Si da, vroiam sa adaug pentru Micola ca si al meu e la fel. In serile bune, adoarme in 30 min cu unul din noi in pat, de preferat cu mine in ultima vreme. In cele mai putin bune il punem in pat pe la 22 si abia pe la 12 fara ceva e liniste si pace si la noi.
Pe langa unul din noi trebuie sa aiba si ursii si eventual si cainele de plus si neaparat patura lui de bebe cu gaurele.
Din fericire la bunici s-a multumit sa isi ia doar cei 2 ursi (la fel) si a mai gasit pe acolo un delfin si nu mai stiu ce aratare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri
Pe al mic il credem mai mic decat e si ca nu intelege, iar pe cel mare il credem mai mare decat este si ii cerem prea multe
Si se pare ca sunt singura care vede asta

Exact la fel si la noi.
Si asa ma enerveaza ca, uneori si eu, mai mereu barbatu-miu, ii cere Ioanei niste lucruri prea grele pentru ea, parca nu o mai vedem ca pe un copil, credem ca ar trebui sa se comporte ca un adult. Ceea ce e complet gresit.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Crisspy, ma gandesc la tine sa primevsti vesti bune la eco! Neaparat sa ne spui cum sunteti! Eu zic ca e totul bine!
Selene, dulce tare Daria, vorbeste f bine, dar ea de mica vorbea uimitor de multe
Micola, Paula, Crisspy, la noi asa e mereu, nu adoarme decat cu mine langa el si cu degetul in buricul meu , noaptea doarme f bine daca dorm cu el, dar daca nu ma simte se trezeste si incepe sa ma strige Si el se fataie o gramada pana adoarme, nu va zic cate picioare si fundulete in burta imi da de la atata miscareala, in plus, de cand sunt gravi adorm de multe ori inaintea lui

Eu mi-am mutat ecografia de sambata pt miercurea urmatoare ca sa am wkd-ul bine, in schimb mi-a racit copilul Off, si mi-e asa de ciuda ca nu l-am avut asa racit din toamna trecuta, dar acum am fost la un gratar cu mai multi copii si unul dintre ei era racit astfel incat a imprastiat virusul si la al meu si la baietelul prietenilor mei Si mai enervant a fost ca i-am intrebat daca e copilul bonav si au evitat sa-mi raspunda

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,
M-am intors de la medic ceva mai linistita. A mai crescut bebe putin.
Cand a facut controlul pe masa, iar m-a intrebat doctorul: a inceput nasterea? , cica ai ditamai gaura dilatata ...in fine...eu i-am spus ca ma mai doare dar nu am contractii regulate...
Cica azi, maine sigur vine bebe ...daca apar contractiile sa nu astept prea mult , sa plec repede la spital, iar daca se rupe apa...sa plec imediat . Cica sa nu astept deloc.

Fetelor, multumesc de aprecieri Si mie imi plac mult licuricii nostri , fiecare e special in felul lui, iar la varsta asta de 3,4 ani, sunt "gretosi de dulci" prin felul cum se poarta si cum vorbesc.

Selene - iti doresc sanatate, poate se indreapta lucrurile cu colul...
Daria, vorbeste ff bine - felicitari! Alice nu stie in ca sa folosesca "eu", spune Alice face/stie...si "r"-ul nu il pronunta inca bine.

Crisspy - abia astept vesti , o sa fie bine, ai sa vezi
Anna - pt Vladut, sa treaca repede.

Gata, merg sa imi revizuiesc bagajul .
O zi buna tuturor

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, bagam galeria daca mai e asa putin si vine minunea
Dupa ce nasti sa ne anunti si pe noi cat se poate de repede

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Sigur Anna merci
Am schimbat si semnatura

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 1 saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

vero SUCCES! NASTERE USOARA!

Ledi ma rog pentru voi! Uneori viata e atat de nedreapta
Nici mie nu mi se pare de loc OK modul de evaluare.
Sigur, nu ma pricep prea tare la asta, dar mi se pare de bun simt sa evaluezi copilul in mediul lui, langa cei apropiati. Copiii reactioneaza intodeauna diferit in medii noi decat in cele cunoscute si categoric cei mai multi nu agreeaza sa ramana singuri cu strainii.

ingrid imi pare tare rau
Nu stiu ce sa zic cu grupa pentru Alex. E bine sa interactioneze si cu copii mai mari, eu vad cum se dezvolta Nadi in compania sora-sii. Pe de alta parte nu vad cum ar putea adapta educatoarele activitatile astfel ca fiecare grupa de varsta se le faca pe cele adecvate.

crisspy nu vreau sa te sperii, dar nu e de gluma cu retardul de crestere intrauterina. Sti ca am trecut prin asta, stiu ce vorbesc, am citit tot ce se putea citi pe tema asta, am vorbit cu doctori.
Nadia mea era dezvoltata tot asa, la 37 de saptamani de 34 si avea 2,500 gr (cand s-a nascut).
Probabil ca ea e OK dar ceva din burtica o impiedica se creasca (la mine nu s-a depistat pana la urma ce). Daca e asa, cel mai bine e sa o scoata.
Daca nu o scoate, trebuie facuta o monitorizare foarte atenta, eco intr-una, inclusiv Doppler, teste de non-stres. Du-te la doctor cat poti de repede si vorbeste despre asta. Sincer, cred ca te va pregati pentru cezariana.
Poti sa ma suni sau da-mi mail/PM daca vrei sa vorbim.

Andreea La multi ani pentru Tudor!

Daiopri imi pare tare rau ca ai atatea probleme, sper sa se rezolve cat mai curand..

Mara Ioana a avut o perioada, care a durat aproximativ 6 luni, in care se balbaia. Nu mai tin minte exact la ce varsta, parca in jur de 3 ani. A inceput deodata sa se balbaie si pe cand ma pregateam sa merg la doctor a incetat brusc, intr-o zi. De atunci nu s-a mai balbait nici macar o data.

patricia eu m-as bucura cu nu se uita la TV.

porumbita si eu am un mare stres cu geamurile si balcoanele. Nu cred ca ei pot sa constientizeze pericolul la varsta asta. Eu nu las niciodata geamurile sau usa la balcon deschise cand ele sunt singure in vreo camera.

selene eu am sindromul asta dinnainte de a se naste Ioana, ma lupt cu el zi de zi. Nu e o boala grava, dar iti macina nervii si din pacate nu trece niciodata. Iti doresc curaj sa o infrunti.

Nadia e un copil super-activ, care nu are stare nici 2 minute, e intr-o continua miscare. Nu are rabdare sa asculte o poveste, nu stie culorile si nu o intereseaza, n-ar sta sa faca un puzzle nici s-o pici cu ceara. In schimb prinde din zbor, de la sora-sa, poezii, cantece, jocuri. Stie cam tot alfabetul (in engleza ) pentru ca Ioana canta intr-una cantecelul cu care au fost ei invatati la gradi. Nu canta cantecele de copii, in schimb spune fara cusur "La Oglinda". Ce vreau sa spun este ca interactiunea cu un copil mai mare e fantastica pentru ei.
Si Nadia vorbeste ca un om mare, spune absolut toate cuvintele, dar nu zice "r" ci "i" si uneori spune "i" si in loc de "l" ca in "mami Iaiuca"

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, pe R, cand il spune, cand nu-l spune, dar cand nu-l spune, ori e omis, ori iese ceva aspirat, asa, ca in franceza... Nu spune nici L in loc de R si nici I in loc de R - spun de I pentru ca avem pe aici o fetita care intra la scoala in septembrie si spune I in loc de R, are si dintisorii tare rau formati, plus parinti mai ignoranti, asa...

O sa incerc s-o si filmez, am ceva filmulete, dar sunt mai vechi.

Cum mi-a fost mie rau zilele astea, ma intreaba de dimineata: "ai luat medicamentele inainte sa bei apa?"

vero, Daria in loc de "imi" zice "me". "Me dai si mie apa in canitsa rosie, te rog?" Am corectat-o, dar e dragalasa cand zice. Si la tractoare/excavatoare le zice "balauri".

Naty, a citit Doru pentru mine una, alta, despre sindromul asta. Cica principala cauza e stresul. Si sa scot din alimentatie fructele, lactatele, ca astea fermenteaza si dau dureri. Apoi ce mai mananci???

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput