Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello din nou,

Multumesc de gandurile bune fetelor

Am venit si eu de la dr...cica dilatatiile alea intestinale sunt normale, nimic patologic, nimic de ingrijorat .

Plus ca acum pitica cica ar avea 2,900kg si luni la dr mea avea 2,500 gr, adica e dezvoltata de 36 de sapt si 3 zile.

Stiu ca masuratorile sunt relative la varsta asta a sarcinii, insa diferenta aia de 3 saptamani nu-mi dadea pace. Se pare ca nu e asa de mare.

Naty , azi am facut si Doppler, marti ma duc la test de non-stres (de fapt testele astea le fac de 2 saptamani incoace in fiecare sapt) si probabil o sa fac echo in fiecare saptamana.

E bine ca nu trebuie sa-mi fac griji cu dilatatiile alea. De maine in 2 saptamani avem marea intalnire.

Vero tin pumnii sa fie bine . Asteptam vesti.

Anna sanatate multa lui Vladut . Si Razvi a inceput cu muci pe langa tusea aia care nu-i da pace deloc (azi-noapte nici nu prea a dormit din cauza tusei )

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy ma bucur ca e bine Andra, ma gandeam la voi

selene nu prea ai voie sa mananci nimic Mie imi fac foarte rau bauturile acidulate (din cauza asta nu beau decat raaar de tot), fructele crude (totusi mananca din cand in cand ca-mi plac tare) si fainoasele (si din astea mananc).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, cu ce vesti bune ai venit, ti-am zis eu ca pitica e bine ce ma bucur Off, sanatate lui Razvi, eu am vorbit acum acasa si am inteles ca Vladut e mai bine, si el a avut azi-noapte cateva episoade de tuse. Noua ne face f bine Plantusinul

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Naty

Anna Razvi e pe aerosoli de luni cu diagnostic bronhopneumonie. Facem aerosoli cu ventolin si flixotide, mai ia Aerius si Eurespal si Azitromicina.

Sper sa-i treaca ca nu mai gasesc flixotide pe nicaieri

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Naty

Anna Razvi e pe aerosoli de luni cu diagnostic bronhopneumonie. Facem aerosoli cu ventolin si flixotide, mai ia Aerius si Eurespal si Azitromicina.

Sper sa-i treaca ca nu mai gasesc flixotide pe nicaieri

AMR 2 SAPTAMANI

Offf, mititelul, si eu sunt ingrijorata doar cand tuseste un pic si i-am dat doar de doua ori sirop... Sper sa-i treaca repede si sa nu-l mai chinuie tusea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspy, ce bine ca ai venit vesti bune (ce-mi place ca i-a spus Naty pe nume!)

Vero, sunteti niste frumoase, Alice e absolut superba. M-a dat pe spate ce par lung si negru are, bine ca e cumintica si te lasa sa o mai si coafezi, noi avem batalii la capitolul asta. Nici Carla nu-l zice pe R si la fel e cu Carla face/drege, alaltaieri a zis din proprie initiativa "eu", prununtat cum se scrie, nu "ieu" cum e normal, dar n-a mai facut-o de-atunci. Scoatem in curand agitatele, uite ca aproape ca ai ajuns la finish cu toate temerile pe care le-ai avut!!!!!

Ingrid, multa sanatate si putere si din partea mea, sper sa reusesti sa tii boala sub control!

Paula, deci faci chef ca intri in concediu

Carla a revenit la sentimente mai bune si de cateva zile doarme iar singura in patut, ce usurare! Mi-a fost drag sa dorm cu ea, insa ii lua mai bine de o ora sa adoarma cu mine, plus ca se invartea in tot patul, patutul zici ca e magic, adoarme foarte repede si linistita!
Ma tot distrez de ea in cate ferluri ma striga. acum vreo luna, pe langa mami si mama, imi zicea mamona, mamila, acum imi zice mami Luli si mami Lulica (asta-i Iulica, imi mai zicea asa maica-mea asa cand eram mica, dar nu-mi amintesc sa fi zis vreodata in perioada asta cat am fost in Ro).

Eu nu mai pot accesa emailul comun, ca ma intreaba cine a fost prima membra si habar n-am, asa ca nu pot sa-ti vad frumusetea, Selene

Miere, bafta cu potty trainigul, Carla nu mai vrea sa stea nici pe colac, habar n-am ce sa fac. Vecina mea zicea ca trebuie sa-i pui tot la jumate de ora, dar pe cine sa pun?!!!!

Daiopri, good to hear from you! Sper sa se rezolve cauza stresului!

Noi am hotarat s-o ducem pe Carla la gradi incepand de luni, trei zile pe saptamana. O sa vedem ce iese.

Dark, sper ca sunt bine toti ai vostri din Londra, ce nebunie!

Mergi la inceput

Pana voi reusi sa descarc toate pozele, v-am trimis cateva pe mail-ul comun.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Ce mare s-a facut Nadia (si tot sugubeata a ramas ). Iar Ioana e o adevarata domnisoara .

Incepeti scoala acum in septembrie, nu? Ioana ce zice, e pregatita?

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

crisspy
Da, incepem scoala Ea nu are emotii, cred ca nu prea isi da seama ce inseamna. Eu insa ...
Am fost si am vazut-o pe lista oficiala cu inscrisii (nu va pot spune cate emotii am avut, e o intreaga tevatura sa ii inscrii la o scoala buna) si cand am vazut pe o lista oficiala numele ei intreg, cu initialele lui barbatu-miu, m-a luat tremuratul. Cate liste din astea voi urmari de acum ...

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Naty, ce-mi plac pozele cu voi, sunteti asa de dragute, 3 surioare, asa de bine semanati Ioana este o domnisoara fff finuta, iar Nadia este o smecherica superba Mult succes Ioanei la scoala, sunt sigura ca o sa se descurce! Mami, ai fetita mare

Mergi la inceput