Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 28
Floric spune:
Doamne, dar ce program nocturn ati avut...
Spor pe ziua de azi ![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
Buna dimineata!
Dau si eu o cafea, ca vad ca e nevoie!(inclusiv pentru mine, ca nici eu nu am prea multe ore de somn la activ)
Revin, ca-s solicitata!
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 mai nou am descoperit ca daca efectiv eu ii zic ceva si el se face ca nu aude si ma apuca nervii pe el si il iau suparata in greaca cu: mai copilule dar tu chiar nu intelegi romaneste? atunci ii zic in greaca mama, nu auzi ca nu ai voie sa tragi de aia..bl;a bla. inceteaza prostia instantaneu. mesajul ajunge mult mai repede la el in greaca pntru ca probabil in romana ma pierd in zgomotul de fond, asa ca eu folosesc greaca doar cand se ingroasa gluma. in rest conversatiile sunt cam asa. coilul il intreaba pe ta-su: tata ce e aia? ta-su: ine mia giefira, pernoun ta avtokinita pano pou ta grames tou trenou(este un pod, pe el trec masinile peste liniile de tren). el: giefira? ta-su: nai(da)el: trec masinile peste trenuri poate e vre'un fraier in masina care nu a priceput +![]() |
Doamne, ce copii minunati avem!

Delicata Anastasia cu politeturile ei de mamzela educata
si Vitamina care pe mine efectiv ma da pe spate la fiecare postare a lui Aris

Nici Ianis nu se omoara cu ce are la discretie acasa, insa de la altii e mai bun
Si eu am observat ca percuteaza mai bine in germana (probabil ca asociaza mama in romana=joaca, mama in germana=educatie), insa nu are chef mereu sa-i vorbesc in germana, mai ales cand e obosit. Cel mai bine comunicam in drum spre casa sau afara in parc, eu il intreb in germana el imi raspunde in romana, sau eu ii vorbesc si el ma "traduce"
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
neata
mai nu stie nimeni sa faca capitol nou?
recuperez treptat si scriu din mers ca altfel uit tot
anan - felicitari! a scapat. cat despre remarcile privind educatia copilului mai bine se uita in ograda lui si vedea cum e posibil ca un pediatru sa nu fie in stare sa gaseseasca o metoda de comunicare cu un copil. imi pare rau dar el nu isi stie meseria de pediatru, nu tu pe cea de mama. in concluzie: un dobitoc. profesionist bun sa fie si lasa restul ca de aia avem doua urechi.
ela - bine ai revenit. astept sa apara pozele pe undeva![]()
cat despre jigniri la adresa mamei si pana la urma la adresa oricarei persoane din cadrul familiei, nici nu pot comenta, decat cum ti-l cresti asa il ai. nici un copil din lume nu ajunge sa vorbeasca asa din vina lui ci din vina parintilor, ca pana la urma orice copil a fost la inceput un bebelush dulce si pur. ca a ajuns un nesimtit e vina celor care l-au crescut. asa ca....
+
iuca spune:
| citat din mesajul lui Floric [quote]citat din mesajul lui Ela78 LA MULTI ANI! Adrisimo![]() Cami [/red] Adirys![]() Dodo-Pui![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
LA MULTI ANI
si din partea noastra.Pe Denisamada o sarbatorim la Moeciu

aris26 spune:
ei asta-i buna. ce mergem la concurs? mergem sa ne simtim bine noi si piticii. cui nu ii convine, sa nu se uite
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dyana27
primiti si balenute??? Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011![]() |
+
aris26 spune:
mai fetelor voi chiar ca ma faceti sa tin copilul in scutece pana la 5 ani
| citat din mesajul lui pisigri Neatza si io . Io m-am culcat la 1, m-am trezit la 2 ca "Maaaaamiiii veau sa fac pipi a olitza !". Replica mea de mama denaturata "Mami, ai pempars, fa in pampers ca nu ma supar" s-a soldat cu proteste intense, asa ca m-am dus sa aduc olitza. Dupa care a trebuit sa aduc hirtie, ca uitasem, si sa astept demoazela sa se stearga singura (ca am invatat-o...). Apoi am spalat oala, dupa care am purtat negocieri pe tema chilotei/pampers. Dat fiind ca Motanul dormea bustean si nu il puteam trezi sa pun paturica absorbanta sub cearceaf, am insistat si avut cistig de cauza cu pampersul.Numa ce am adormit si eu, si a trebuit sa a duc si eu la "olitza" consecinta a harbuzului si a paharului de vodka+pepsi de aseara. Dupa care una din mitze a rasturnat o tava de metal de pe calorifer pe gresie ![]() ![]() de cred ca am speriat juma de cartier. Ce cauta tava pe calorifer nu stiu, am o banuiala ca fiind proaspat spalata ii statea huzbandului in drum.Iar dimineata ne-am trezit (mai) devreme, caci donshoara nu a dormit ieri la prinz, asa ca s-a culcat la 9... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
+
Anaan spune:
Eu recunosc ca-s cam lenesa si comoda la "operatiunea olita". Cu tanti face la olita ziua ( doar pipi, chestii mai consistente
inca nu), insa cu mine nu vrea - probabil ca ma simte ca-s cam lasa-ma sa te las in problema asta. Cred ca primul pas este sa ma mobilizez eu si apoi om vedea si rezultate mai notabile![]()
Hai sa va zic una de-a lui fiu-meu. Mergem cu masina si mai oprim pe ici-colo ( benzinarii etc., pe unde mai avem treaba). La fiecare oprire, el, cu o mutra atotstiutoare: "Am ajuns aitzi!" ( aitzi=aici, dar cred ca v-ati prins voi
)
aris26 spune:
denisa - f tari pozele de la gradi. si ce echipamente aveau ei in conformitate cu cerintele dsv si sanepid
floric - si al meu canta multi ani traiasca prin casa in mod regulat![]()
ieri pana la urma nu am ajuns la piscina, sau macar eu nu am ajuns ca fii-miu a tras o balaceala de zile mari in tashnitorile din ior(alea de langa bisericuta de lemn, pt cine stie). a facut un adevarat spectacol impreuna cu baiatul finilor. s-a asezat cu fundul in jeturile de apa, isi baga jetul pe sub tricou ca sa iasa pe la gat..ce mai..in 2 minute storceai apa din el. se orea lumea ca la urs. cred ca am fost un adevarat cosmar pentru alte mamici care trebuiau sa explice plozilor de ce ei nu au voie
. au fost oameni care s-au oprit si le-au facut poze
. am incheiat seara in pielea goala pe terenurile de bascket si in talpile goale pana la masina(parcata langa metrou
). radeam cu fina mea ca la cum aratau copii mai erau si bine bronzati![]()
oricum s-au distrat de minune, chiar si dimineata cand l-am intrebat ce a facut aseara i s-au intins colturile gurii pana la urechi
+

Adrisimo