Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 27
denisamada spune:
Daca nu v-ati plictisit de tot,
https://picasaweb.google.com/110571995309551143640/Gradinita?authkey=Gv1sRgCOuinIb22OKbzAE#5638931022347103042
Astea-s de la gradi, cele mai multe din "excursie"
Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Buhuhu!?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Prima pe dimineata asta...
La noi miroase a ceva vreme de toamna. Este racos afara dar asa placut.
Cafea si corn de dimineata pentur toata lumea.
Cu cornul asta nu stiu cum sa fac caci ... se cam aduna
si nu vreau sa trec prin ce am trecut.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 LA MULTI ANI! Adrisimo![]() Cami [/red] Adirys![]() Dodo-Pui![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
LA MULTI ANI
Sau cum ar spune Rares..muti ani taiaca, muti ani...
Apropo v-am spus ca periodic noi cantam Multi ani traiasca. Cam la doua zile noi avem petrecere...daca copilul da tonul trebuie sa ii tinem hangul...

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, is eu dusa cu pluta sau ce? Ca Simona si Cami au avut zilele de nastere saptamana trecuta, iar Dodo si Adyris urmeaza sa se sarbatoreasca...e vreo sarbatoare si nu stiu, ca m-ati pus pe ganduri |
Exact asta ma intrebam si eu, cred ca felicitam la pachet sarbatoritele din prima jumatate a lui august

!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si acum neata !!!
Va servesc si cu o cafea
Ela, sa va fie de bine balaceala, asteptam poze
!!
Precum le asteptam la raport si pe Olga si Pisik care cam trag chiulul , alooooo se aude ??!!! si pozeee vrem !!!
Denisamada vad ca s-a conformat cu pozele, o sa le savurez acasa 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Multu de cafea; io m-am culcat la 3, m-am trezit la 5
, nu ma pot da jos din pat ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Denisa, cind deschid link-ul cu Bucovina, imi da asta:
"Oops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access".
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
In schimb, am admirat Cornuletzul la gradi'
(pe care acum am "privit-o" in sfirsit ca doar sint interesata
si-mi place: spatii generoase, curte mare...) si am remarcat cit e de independenta! Mi-au plecat in mod deosebit cele de la atelierul de "pizza". In plus, frumusetzea asta mica -care, a-propos, nu mi se pare deloc "asa mica"- are o privire iscoditoare de te baga-n boale!!!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
pisigri spune:
Neatza si io
. Io m-am culcat la 1, m-am trezit la 2 ca "Maaaaamiiii veau sa fac pipi a olitza !". Replica mea de mama denaturata "Mami, ai pempars, fa in pampers ca nu ma supar" s-a soldat cu proteste intense, asa ca m-am dus sa aduc olitza. Dupa care a trebuit sa aduc hirtie, ca uitasem, si sa astept demoazela sa se stearga singura (ca am invatat-o...). Apoi am spalat oala, dupa care am purtat negocieri pe tema chilotei/pampers. Dat fiind ca Motanul dormea bustean si nu il puteam trezi sa pun paturica absorbanta sub cearceaf, am insistat si avut cistig de cauza cu pampersul.
Numa ce am adormit si eu, si a trebuit sa a duc si eu la "olitza"
consecinta a harbuzului si a paharului de vodka+pepsi de aseara. Dupa care una din mitze a rasturnat o tava de metal de pe calorifer pe gresie 

de cred ca am speriat juma de cartier. Ce cauta tava pe calorifer nu stiu, am o banuiala ca fiind proaspat spalata ii statea huzbandului in drum.
Iar dimineata ne-am trezit (mai) devreme, caci donshoara nu a dormit ieri la prinz, asa ca s-a culcat la 9...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Adrisimo