LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaBuc spune:
puiutz, eu ii dau Humana 3 - neutru dimineata si Humana de noapte - seara. Asa i-am dat de pe la 7 luni - adica seara un laptic si in restul zilei altul.
crispro, sa nu te superi pe mine ca am tot insistat. Am zis ca poate te ajuta cateva idei care merg la Rebeca.
bumble, e super V. In curand o sa vorbeasca bine bine.
rubia, iti doresc sa prinda macar un fulgulet si sa fie bine pana la capat. Sa ne ti la curent. Deci la 1 octombrie ne dai vesti mari!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
crispro spune:
Adriana, . Cum sa ma supar??? Mie imi place ca am de invatat de la voi, mai incerc ideile voastre, ma bucur de experienta fiecareia.
A adormit copilul, dar s-a trezit dupa 30 de min. sau
No, lasa , ca mai doarme la noapte...
Rubia, Doamne ajuta!
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Rubia, mult noroc si sa mearga perfect pana la capat!
adriana, dar tu ii dai tot un lapte Humana si dimineata, pe cand eu ii dau NAN. Daca-i dau seara Humana de noapte ar insemna sa-i dau 2 formule diferite. Nu cred ca e ok...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
crispro, cred ca la Vladut se va rezolva cu somnul de la sine, dar in timp, pe masura ce se mai maturizeaza sistemul nervos. La fiecare copil e diferit, fiecare e cu ritmul lui de evolutie. Unii sunt mai harnici la mers, altii la adormit singuri, unora le ies dintii mai repede, la altii mai incet, unii cresc mai repede etc.
Cu Raducu am avut si noi luni in sir de chin cu adormitul, atat ziua, cat mai ales seara. Ore in sir de urlete pana dupa miezul noptii, de credeam ca are copilul ceva...poate avea...nici acum nu stim. Apoi de pe la 5 luni s-a terminat cu urletele, dar a inceput joaca, agitatia seara de seara, pana la 1-2-3 dimineata. Epuizant...
Apoi de pe la 8 luni a inceput sa adoarma muuuult mai repede. Leganat, pe atunci ii mai dadeam si tzitzi inca. Pe la 10 luni jumate l-am alaptat ultima oara. De atunci nu s-a mai trezit noaptea, doar o data sau de 2 ori s-a mai intamplat.
Acum ziua adoarme doar in scaunul de masa (la pranz, si cam o data la 2-3 zile mai doarme si al doilea somn). Seara, daca nu a dormit si al doilea somn e mai energic si adoarme numai dupa ce se tavaleste vreo 15-20 min. prin patul nostru, cu mine langa el. Daca nu a dormit decat 1 somn ziua, adoarme de obicei dupa bibe, pe care i-l servesc in scaun seara.
De aceea, eu zic ca...rabdare, va dormi bine si Vladut cat de curand.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crispro spune:
Puiutz, . Stiu ca voi v-ati chinuit bine de tot cu somnicul lui Raducu... si adormea asa tarziu. Ce bine ca ati scapat, si ca acum doarme bine!
Al meu s-a trezit dupa o juma de ora, dar s-a dus sotul langa el si l-a adormit, din nou.
CAnd se trezeste ii dau mamaliga cu branza, si apoi iesim afara, la plimbare.
Va pup, fetele mele dragi, weekend placut!
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Rody- am rezolvat...am gasit in cartea ei cu retete...am pus programul 1 tot asa scria paine dulce optional puteti adauga stafide,rahat...am pus de amandoua vedem ce iese
distractie placuta...ce fain de voi ca mergeti cu cortul...si noi mergeam candva...abia astept pozele
Bumblebee- wow deja te striga pe nume V bravo
Rubia- sa va ajute d-zeu sa-i faceti repede un fratior sau surioara Taniei
merg sa imbrac trupa iesim si noi la plimbare....weekend placut
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
La Multi Ani si din partea noastra Am implinit 1 an! 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, multe realizari si bucurii!
LA MULTI ANI STEFANIA! multa sanatate, impliniri si bucurii alaturi de familia ta!(iertare de intarziere...)
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Ce mai faceti mai fetelor?Vad ca aveti program de distractii. Rody sa petreceti frumos si sa nu faca Isa "figuri" la noapte. Bumblebee distractie placuta. Eu azi am avut parte de o surpriza mai mult decat placuta si de acum am inceput cu emotiile.Am primit raspuns de la dr din Budapesta cu care am facut FIV-ul si mi-a zis ce analize sa repet si gata o sa intram in hora.In urmatorul CM (pe la 1 sept) incep cu analizele si un Papanicolau) si apoi luna oct o sa iau AC ca sa lungesc putin CM ,astfel incat dupa 15 noiembrie sa aterizam la Budapesta.Avem in plan si o mica vacanta prin Praga,Viena(desi am mai fost de 2 ori,acum mergem in 3).Am de gand sa-mi iau si pustoaica cu mine din superstitie... Stiu ca m-am intins cam tare dar simteam nevoia sa povestesc cuiva(ma rog in afara de sot ca el stie deja). |
Doamne ajuta! sa iasa asa cum va doriti!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
Oana, mie imi plac cele de la smart trike, le-am studiat in parc si mai uitasem si pe net mai demult. Intre timp Larisa a primit cel 2 chinezo plasticos oribilos triciclete de ziua ei, asa ca nu am mai luat alta, ramanem cu astea....una la munte, una acasa.
Puiutz, intrebai daca nu le e foame daca isi iau devreme masa de seara.Larisa manca ultima masa la 17 si apoi la 8.30 lapte. Acum s-a mai modificat dar mai tarziu de 18 nu mananca ultima masa, nici o alta ciuguleala si apoi la .30 - 8.45 lapte si nani toata noaptea.
Crispo, si noi suntem in batalia intre 2 somnuri, cu aceeasi descriere ca a ta. Suntem asa cam de vreo 3 saptamani, dar cred ca incepem sa ne mai stabilizam. Si noi am incercat sa ii mutam somnul 1 mai tarziu, la inceput fara succes. Acum rar mai face al doilea somn, in schimb a ajuns sa il faca mai bine pe primul de 2 ore (de regua incepand cu 12.30), chiar si peste 2 ore in ultimele zile. Deci sper ca suntem pe calea cea buna.
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Ochidut, multam ca ma incurajezi! Si noi cred ca avem vreo 2-3 saptamani de lupta cu somnicul de peste zi... pana la urma cred ca asa ajungem si noi. Cu prima tura , mai lunguta, si atat. Si Matei al Oanei e la fel, el doarme de pe la 11 la 14 si gata pana diseara. Diferenta e ca el se trezeste la 7, Vlad la 9...
Cu ultima masa- cred ca Stefania se referea ca nu ii mai da altceva dupa masa de la 18-19 (poate tzitzi). Ca si eu ii dau ultima gustare (iaurt sau cereale sau mamaliga) la ora 17, cel tarziu 18, si apoi lapticul de la 20:30-21. Normal lapticul e considerat cina, si masa de la 17 e gustare...
Fug la imbaiat copil si apoi somnic.
Sa-l ajutam pe Alex