E normal sa nu ma mai doara sanii ca la inceput?

E normal sa nu ma mai doara sanii ca la inceput? | Autor: alinac.

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 8 saptamani si 3 zile. Pana acum nu am avut niciun simptom (greata...), ci doar ma dureau sanii foarte tare (din saptamana 4) si mai aveam rar cate o pofta. De doua zile sanii nu ma mai dor atat de tare, ci ii simt doar foarte putin durerosi. Nu am sangerari sau crampe. Ultimul control a fost in 28 iulie si toul era ok, ii batea inimioara si era dezvoltat normal.Credeti ca poate fi vreo problema cu sarcina? Sau e normal sa dispara tensiunea din sani de acum? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu zic ca e normal. Eu la inceput nu am avut simptome. Doar intro seara m-au durut putin sanii si asta pe la 4 saptamani (credeam ca vine CM). Mai aveam o usoara arsura. Dupa 8 saptamani a inceput insa o greata-arsura in stomac, nu greturi si nici pofte. N-am avut varsaturi.
Fiecare organism evolueaza diferit.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns si_monna spune:

si eu zic ca e normal. si eu am avut sanii tensionati si putin durerosi cam cand trebuia sa imi vina menstra. si peste 2 sapt am aflat ca am sarcina in 6 saptamani. si nu am mai avut sanii tensionati la un moment dat. nu stiu sa iti zic exact la cate saptamani. mai mari doar.
felicitari! bucura-te! o sa iti fie dor de perioada sarcinii. nu ca e greu dupa. deloc. e foarteee frumooos. doar ca e asa placut sa simti cu misca in tine. dar mai ai un pic pana atunci.

Simona, mamica Dianei (08.02.2011)

Cum iarba poate creste prin asfalt, asa dragostea te poate gasi in orice moment al vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca pentru linistea ta ar fi ok sa mergi la un control..pt ca fiecare organism in parte e diferit..

Iti doresc numai bine, o sarcina usoara , dusa la termen si un copilas sanatos!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

cred ca pentru linistea ta ar fi ok sa mergi la un control..pt ca fiecare organism in parte e diferit..

Iti doresc numai bine, o sarcina usoara , dusa la termen si un copilas sanatos!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

are dreptate camy, fiecare organism este altfel..cel mai bine du-te la doctor pentru linistea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinac. spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. O sa incerc sa nu ma panichez si daca nu pot sa ma linistesc maine merg la ecograf. Oricum astazi trebuie sa trec pe la medicul de familie si o sa-l intreb si pe el daca e cazul sa fac un ecograf sau sunt eu prea "prapastioasa". Va pup si ms inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_deiu spune:

@alinac. Eu am patit la fel, dar nu m-am panicat. Nu vei avea dureri de sani toata sarcina. Nu cred ca medicul tau iti va face eco atat de repede. Bucura-te de sarcina si nu te ingrijora. Nu e grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinac. spune:

Merci mult :) M-am linistit acum. Ma speriasem un pic avand in vedere ca e prima sarcina si eu ma asteptam la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmebb21203L spune:

Buna burticilor..Sunt nou venita pe acest forum si sper sa fiu o viitoare mamica anul acesta. Sunt insarcinata in 5 saptamani si 4 zile. Am fost la dr in saptamana 4, a confirmat o sarcina incipienta, mi-a dat sa fac o serie de analize si mi-a spus sa revin in saptamana 6. Insa, ieri mi-a disparut tensiunea din sani si sfarcurile pot spune ca si-au revenit la forma lor normala, dinainte de sarcina. Mai sunt putin durerosi, dar mai moi ca acum cateva zile. Tot ieri am avut stari de greata, ameteala si durere de cap. Durerile din zona burtii, in special a buricului sunt zilnice, dar nu foarte mari, mai mult stanjenitoare.
Mentionez ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie anult trecut in septembrie. Simptomele pe care le am acum nu le-am avut data trecuta. In sarcina trecuta am avut doar dureri de burta ca de menstruatie.
A mai patit cineva in saptamana 5 o modificare a sanilor asa?
Simt ca o iau razna, mi-e foarte frica de aceste modificari sa nu prevesteasca altceva.

Multa sanatate mamicilor si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Stiu de la alte fete care au trombofilie ca in clipa in care nu faceau destul Clexane sau nu luau destul Aspenter sau destule vitamine prenatale simptomele se atenuau si ele considerau acest lucru ca pe un semn rau si gandeau imediat ca ceva nu merge bine. Mergeau la medic, li se ajusta doza de anticoagulant si simptomele se intensificau iar. Eu in afara de dureri ca cele prevestitoare menstruatiei si sani sensibili pana prin saptamana 14 nu am avut nimic altceva (greturi, ameteli... samd) si cand au disparut acestea eram deja pe tratament cu Aspenter si Clexane, faceam ecografii frecvente sa monitorizez evolutia lui bebe si deci nu m-am panicat cand au disparut incet incet simptomele.
Acum ce sa zic... fiecare organism e diferit si daca voi va stiti fara trombofilie atunci asta poate insemna ca disparitia simptomelor nu e un lucru rau.

32+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmebb21203L spune:

Toatae analizele facute nu au relevat nici o problema de aceasta natura, de fapt nici un fel de problema. Sunt speriata din cauza simptomelor ce au disparut de la sani, dar pe de alta parte am dureri in zone buricului si in partea inferioara. Nu stiu ce sa mai cred...sper sa nu mai trec inca o data prin durerea pierderii sarcinii :((
M-am gandit ca poate cineva a mai aut aceste simptome si ma poate lamuri daca sunt semn de ingrijorare sau nu.

Sanatate multa tuturor burticilor!

Mergi la inceput