E normal sa nu ma mai doara sanii ca la inceput?
Raspunsuri - Pagina 2
emilia.m spune:
Analizele facute sunt cele genetice? Adica MTHFR, LEIDEN, Factor XIII? Sau cele uzuale: fibrinogen, timpi de coagulare, sindrom antifosfolipidic...?
Intreb pt ca si mie mi-au iesit bine inainte de sarcina toate cele uzuale si in sarcina s-au modificat fff mult valorile si cand am facut MTHFR am avut surpriza sa constat ca am trombofilie.
De fapt... chiar surpriza n-a fost ca banuiam eu ceva mosteniri genetice... altfel cum s-ar fi explicat cele 6 pierderi de sarcina ale mamei? Dr Uscatescu de la Fundeni mi-a fost de un real ajutor, mi-a zis cum sa iau Aspenter, cand sa adaug Clexane de 0.2, cand sa maresc la Clexane de 0.4, cand sa renunt la Aspenter, la cat timp sa merg la eco Doppler sa masor rezistentele pe arterele uterine si pe ombilicala (adica la 20 sapt, apoi la 28 sapt si ai apoi la 34 sapt)...
Concluzia e ca mai bine e sa fii precaut decat sa regreti.
32+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic
kmebb21203L spune:
emilia.m: Dr. ginecolog mi-a dat sa fac: analize de hematologie (hemoleucograma completa), hemostaza, biochimie, creatina serica, glicemie, uree serica, examen complet de urina, examen de secretie si beta HCG. Acestea le-am facut la inceputul sarcnii si au iesit bune. Am facut si niste analize de coagulare la inceputul anului 2012, atunci cand ne hotarasem sa facem un bebe. Si acelea au iesit bune la vremea respectiva.
Tocmai ce am primit rezultatul celui de-al doilea test Beta HCG..a inceput sa scada. Stim toate ce inseamna asta :(
Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa trec iar printr-un chiuretaj. In mai putin de 6 luni, 2 interventii.
Urmeaza investigatii serioase si speranta unui bebe in viitor!
Sanatate multa tuturor burticilor!