Am doi baieti si ma bucuram cand alergau ...in aceeasi directie. I-am lasat sa transpire cat vroiau. Transpirau si se uscau. Asta e modul organismului de a-si regla temperatura si e ceva perfect normal. Si la gradinita am avut o discutie de genul asta pt ca erau parinti suparati ca dupa ora de dans copiii lor erau transpirati. Orice optional care presupune activitate fizica e normal sa provoace si transpiratie. Ce sa mai zic- acum baiatul meu mai mare face karate si la sfarsitul antrenamentelor storc kimono-ul. Mai simplu e la cel mic - care face inot - pe el il storc cu totul si nu conteaza de ce .
Mie mi s a parut mult mai greu bb decat atunci cand a inceput sa mearga. Statea in carucior si daca faceam greseala sa ma opresc, tot parcul stia. Cand a inceput sa mearga, era independent si mai stationa cu diverse interese: frunze, flori,..
Eu il indemn sa faca miscare cat mai multa, ca sa isi consume energia (drept ca nici nu stiu cum e este sa ai un copil care sta pe banca). Si sunt una din mamicile care iau schimburi dupa mine. E neplacut sa stai cu haine ude.