Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neazta burtici frumoase,

va invit la cereale cu lapte (daca nu e prea tarziu) si un sandwich cu unt, sunculita si masline verzi.

este a doua noapte oribila, ma sucesc pe toate partile, am contractii, ma doare spatele...m-am panicat pe la 3 dimi am zis ca daca incep la 5 min contractii il sun pe dr. Culmea e ca doar noaptea mi se intampla asta.

Theea - nu te supara, imi pare rau ca nu a raspuns nimeni la mesajul tau, dar se mai intampla. Suntem multe si mai omitem, dar niciodata intentionat. Eu una scriu doar atunci cand stiu ceva despre subiectul respectiv.

May si eu patesc asa dimineata dupa ce pap. Mai putin cu raul de la mancare care la mine e mult mai usor fata de ce ai tu.

Legat de creme, eu sunt in ceata, o sa iau bephanten sa am in casa, dar cred ca tot ulei de masline o sa folosesc. Am o amica dr, de la care am invatat acum 3 ani (ne-am cunoscut in spital) cum a procedat ea. Amesteca ulei de masline (fiert) cu vitamina A. Nu stiu proportii sau detalii.

Bafta tuturor care merg la medic astazi!

Fetele eu incep sa am emotii mari de tot, pe de-o parte cu noptile astea, in fiecare am impresia ca o sa nasc, vb lui michella78, bine ca exista anatomia lui gray, dar nu tine toata noaptea.
Pe de alta parte, acum se face curatenie in apartament, dupa-amiaza vine mobila de living si e posibil pe seara sa vina camera lui bebe. Doamne ce ireal pare, parca sunt intr-un vis atat de frumos.

Sa aveti o zi minunata!

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Am modificat listuta..

Lalic esti in ...

May si Stefi sunteti "botezate "

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Matza, uitasem de vitamina A in uleiul de masline . E foarte ok. Eu puneam cateva picaturi la o sticla de jum de litru de ulei ( aprox jum de litru, ca asa neutralizam sa am pe cateva sapt)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am fost la medic. Totul e ok. Col lung si inchis. Bebe pe eco e in grafic, doar capusorul mai mare ( cu aproape 2 sapt mai mare ca restul corpului) dar nu ma sperii, asa era si Mihnea si inca e capos

Am vorbit foarte putin despre nastere. A ramas ca e mai bine sa vorbim pe indelete la 32 de sapt ( urmatoarea vizita) si apoi semnez contractul

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Gata mi+am adus aminte ca theea a venit de la medic si+i confirmase ca este 100% baietel.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ionela felicitari pentru vestile bune

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

neata fetelor.

pentru cele care sunt acasa in prenatal sau pur si simplu se plictisesc - daca tot vorbeati de seriale eu mi-am facut cont pe www. s e r i a l e p e n e t .ro ( 2 euro prin SMS pt o luna ) si timp de 2 saptamani m-am uitat in continuu (de la 9 dim la 12 noaptea !!!) la toate sezoanele din Desperate Housewives. mie mi-a placut si m-a ajutat f mult sa nu ma plictisesc. incerc sa imi tot gasesc ocupatii ca sa stau linistita la orizontala - si uite asa am ajuns de maine implinim 37 sapt de sarcina desi doctorii credeau ca as fi norocoasa sa prin 34 sapt...

in alta ordine de idei ... ma gandesc toata ziua la momentul nasterii - cum o sa fie, cum o sa doara , cum o sa o tin prima oara pe bibi in brate, daca o sa fie blonda, daca o sa fie cheala, daca o sa fie roza, etc etc. :)) trebuie sa recunosc ca sunt f nerabdatoare sa nasc uneori ma gandesc ca as vrea sa nasc saptamana viitoare - dar apoi imi zic ca sunt egoista si ca Marei i-ar fi mai bine poate daca ar mai sta putin in burtica... uf

Lori 36+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

May eu nu ma simt molesita dupa ce pap, in schimb am alta problema ... repir foarte greu. Am fost aseara la cursurile prenatale ... tema a fost respiratia cand incep conctractiile(alea serioase din timpul travaliului) .... si se auzea numai respiratia mea in toata camera. Nu va zic cum respir dupa ce trebuie sa urc cateva scari (noroc ca stau la et3 si am lift), neaparat trebuie sa ma asez pe un scaun. Ca sa nu mai zic daca sunt intr-un lift mai micut sau aglomerat.... ca nu mai pot respira. Sotul se uita la mine ca la masini straine ... si nu intelege de ce respir asa greu. Acuma sincer, nici eu nu inteleg .... ca nu am 350tone, burtica nu e asa uriasa ... dar uite ca schimbarile hormonale isi spun cuvantul asupra organismului meu.

Va ma duc in oras la plimbare cu o prietena.
O zi faina va doresc.

+33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de raspunsuri, fetele.
eu cam beau lapte in fiecare dimineata. o sa-l scot cateva zile sa vad daca de la el este.

mi-a venit contractul de la cord blood.
nu mai vrea nimeni sa o recomand? ca avem reducere si eu si ea :D

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

stefy, cica apasa uterul pe diafragma si de acolo respiratie grea.

si eu ma uit la Anatomia lui Grey

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput