Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Neata greierasi, Lalic multumesc pentru cafea am adaugat putina frisca delicios...
Eu am avut o noapte putin mai greutza nici eu nu pot dormi iar dc stau pe partea stg mi se pune un junghi in capul pieptului de nu mai stiu de mine , piticeii s-au fatzait intr.una nu mi.am gasit o pozitie comoda deloc...
May eu stiam k e bn sa bei laptic si te ajuta si la arsuri... pt mine functioneaza perfect

va pupacesc

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Neata greierasi, Lalic multumesc pentru cafea am adaugat putina frisca delicios...
Eu am avut o noapte putin mai greutza nici eu nu pot dormi iar dc stau pe partea stg mi se pune un junghi in capul pieptului de nu mai stiu de mine , piticeii s-au fatzait intr.una nu mi.am gasit o pozitie comoda deloc...
May eu stiam k e bn sa bei laptic si te ajuta si la arsuri... pt mine functioneaza perfect

va pupacesc

maria si tu ai gemeni??? :) credeam ca doar ramo e cu gemeni la odiseea noastra . sa fie sanatosi! cum e cu gemeni in burtica?

Lori 36+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

sei te-ai mai hotarat daca iti iei scutece lavabile?

Mergi la inceput

Loredana Avend in vedere k e prima sarcina nu am cu ce sa compar...Dar asa este, este minunat sa stii k in loc de un bebica o sa tin 2 printisori in brate, poate se misca mai mult k se inghiontesc intre ei si spatiul e din ce in ce mai micut, nu sunt nici eu foarte mare sa le confer lux de 5 stele... Abia ii asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza fetele

Mie mi s-au inecat corabiile azi, am facut testul de glucoza azi dimineata si am zahar in sange. Ma v-or suna sa repet testul in cateva zile, mi-e asa de ciuda, sarcina asta am papat fructe la greu, n-am luat prajituri din comert sau alte porcarii...si uite, zaharul mare

Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini linistite, bebei la termen, sanatosi si papaciosi!

28+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Loredana Avend in vedere k e prima sarcina nu am cu ce sa compar...Dar asa este, este minunat sa stii k in loc de un bebica o sa tin 2 printisori in brate, poate se misca mai mult k se inghiontesc intre ei si spatiul e din ce in ce mai micut, nu sunt nici eu foarte mare sa le confer lux de 5 stele... Abia ii asteptam

vazusem intr-un documentar cand de simpatici sunt gemenii in burtica - cum interacioneaza. ai avut multe perechi de gemeni in familie? te asteptai la 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Rach, noi la primul baietel am folosit crema de galbenele. Si ocazional Bepanthen, iar cand era iritat ii dadeam cu o crema pe baza de zinc, nu mai tin minte numele, dar era una nemteasca si am luat-o din farmacie.

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Mi-a zis si mie o prietena ca bepanthenul este ca un medicament si se da pe fundic cand se irita si nu este bine sa-l folosim de cate ori schimbam pampersul.Dar dupa ce schimbam pampersul cu ce dam?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Matza foarte frumos patutul este demn de o printesik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

sei te-ai mai hotarat daca iti iei scutece lavabile?

Mai deocamdata nu iau .. din cauza ca astwept sa treaca ceva timp dupa nastere sa vedem cum ne acomodam, cat e e mica.. insa ideea inca o am in capsor..

Apropo de seriale, eu ma uitam pe un site cu seriale gratis pt ca avea mai multe episoade din anatomia lui grey..
Insa prima data mi-am facut cont pe situ tau, evident diferenta consta in claritatea imaginilor..

Tii minte cat de speriata erai pe l;a 30 s cand ti-a zis dr ca poti naste prematur... ei vezi numai DD stie ce planuri are cu noi.. imediat te vad la 40 s...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Marina, teoretic da, laptele e bun pt arsuri. dar la mine teoria cu practica nu se pupa :)

eu am o prietena care are gemeni. au aproape 2 ani.
e terminata. n-a avut niciun ajutor decat sotu' in timpul liber.
imi povestea cum chiauna lefacea baita.
sunt baietei identici.
si la un mom dat spala un bebe, il pune la loc, mai face nu stiu ce si apoi ia al doilea bebe, il spala si spre sf baitei isi da seama ca tot primul bebe era :))
spalat de 2 ori

Dbunny, glicemia?
cat e?

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput