Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)
Raspunsuri - Pagina 5
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theea Fetelor va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare si la termeni cu bebei sanatosi. Eu am sa ma retrag de pe forum pt ca nu imi place sa vb singura.Nu e prima data cand scriu si nu ma baga nimeni in seama.Cred ca este un grup care scrie des, dar nu toate avem timp sa stam sa scriem toata ziua.Imi pare rau daca am deranjat pe cineva si va doresc tot binele din lume.Am sa va citesc in continuare cu mult drag si sper sa citesc numai vesti bune. 35+ si de Alessia(30.08.09) |
Hai theea te rog si eu ti-am citit mesajul si am vrut sa stiu ce face minunea blonda carliontata ? si nu mai stiu daca am intrebat sau nu, dar sigur m-am bucurat cand te-am vazut..
Stiu ca mi-ai urat sanatate.. am vrut sa iti multumesc insa eram tare bleaga atunci ...
Mai hai intre noi...
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
In legatura cu cremusoara pt fund.... Aseara inainte sa adorm m-am tot gandit la creme .. si am zis si eu ca o sa iau o crema Petrini sau de galbenele .. si bepanthenul il voi folosi mai rar...
si nici macar nu o sa folosesc la fiecare schimbat de pampers.. dar ca cachita o sa o dau cu ceva clar...
Oricum fiecare face cum crede ca e mai bine nu?
Petrini e crema cu zinc?
Ionela sa vii cu vesti bune de la eco si sa ne zici si nou detaliile interesante
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic Nu stiu cate sapt am 35, 36 sau 37, dupa eco diferite, dar dr mi-a zis ca nasc dupa 20, pe 22 sau 23.Data exacta a nasternii o voi sti pe 10 august. Vai eu is treaza de la 4 si am ochii cat cepele.Si maine dimineata am programare la coafor macar daca ziceam vreo 11. deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi 34 sapt. Ai grija de noi Doamne |
zi-mi cu ce date sa te trec in listuta si se rezolva
MatzaRebela spune:
Buna dimineatza;))
Off mai fetelor pai e bine sa ne hormonam asa de dimineata? nu nu e bine, nu te mai suparat theea nimeni nu excplude pe nimeni intentionat, insa daca faci ca mine curat toata ziua si revii citesti printre picaturi.. cand vine vorba sa scrii nu mai stii ce ai citit, sau ti-au rmas titlurile mari,
eu stiu sigur ca m-am bucurat ca ai revenit si ai avut putin timp sa ne mai dai vesti despre voi, astazi chiar am luat capitolul trecut la puricat sa vad daca cumva ai postat o intrebare ceva si nu ti-a raspuns.. ni se intampla si noua astora care suntem mai active sa nu fim bagate ins eama mai ales cand sunt problemute cu alte burtici sau ne axam pe un subiect juma de capitol nu prea mai vedem decat ce-i pe subiectul ala..
Asa acum vesti..am muncit ieri toata ziua, am facut curat spalat o masina de rufe:))), in fine am terminat cam pe cand avenit sotul acasa.. a venit sotul a mancat.. si apoi el zice hai tto ai facut curat sa instalam patutu la fetita si da-i incearca sati dai seama de unde sunt materialele pe care schele vin, cum se baga sa vina fata cum trebuie, cum sunt aia unde vine surubu ala de unde e... crima si pedeapsa:)) ne-a luat 3-4 ore sa -l instalam:)))
plus a trebuit sa mutam astea pe aici dai masoara pune canapeaua acolo sifonieru era in mijlocu camerei und el punem p-ala pfff in fine ne-am descurcat intr-unf inal la 10:30 seara am terminat:)))
Am pus poze pe grup;)
uhhh aseara abia mai mergeam ma luase o durere de mijloc insuportabila.. am cam fortat nota;) dara zi dim m-am trezit bine deci nu sun tprobleme
pupici si revin
36+cu Kate Rina
racheel spune:
Buna dimineata fetele
theea nu mai fi suparata Eu una daca ti+am vazut mesajul si nu ti-am raspuns inseamna ca nu am stiut.Si mie mi se intampla sa intreb ceva si sa nu mi se raspunda...
Feteleeeeee nici eu nu am putut sa dorm din cauza caldurii
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
May3 spune:
Theea nu intrebase ceva, zisese doar vesti despre ea :)
eu asa tin minte.
Intrebare
vi se intampla sa va molesiti rau dupa ce mancati?
eu nu mai suport.
dimineata ma trezesc pe la 7. mananc un pic, ca-s nemancata de mai mult de 12 ore :D, apoi parca ma loveste cineva cu ceva in cap. asa ma simt.
trebuie sa ma culc la loc ca simt ca lesin.
ma culc la loc, dar inevitabil imi vine mancarea la loc pe gat si ma lupt cu senzatia de somn rau de tot si cu nevoia de a sta ridicata sa scap de arsuri.
si asa mi se intampla si la pranz, dar parca dimineata mult mai rau.
ma gandesc daca trebuia sa mai merg la servici si acum, ce naiba mai faceam?
Pt lista lui marryan.
Monica.
merci.
chiar daca eu nu prea cred, ma gandesc de ce nu
31+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
May... depinde ce mananc , daca mananc un mar sau iaurt .. ma rog, ceva usor sunt ok.. daca bag in mine ca sparta trag paturile si imi e lene si la baie sa merg...
Iti dai seama ca ficatul nostru e inghesuit si bombardat cu hormoni ...
May3 spune:
mie la orice mananc mi se intampla asa.
azi dim am mancat cereale cu lapte de ex.
chiar nu mananc greu de ceva timp....
nu stiu ce se intampla
dar ma oftic ca-mi micsoreaza ziua fara greturi si-asa mica
31+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
lalic spune:
Lalic, cu Maria Sophia, DPN 22.08.2011, dr Cacicovschi
si de Constantin Octavian - 16.08.1999
asa apar pe celalalt forum
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
MatzaRebela spune:
may si eu patesc asa, mai ales la lapte, nu stiu sincer.. mi se intampla si la alte feluri de macare.. adica starea de moleseala si simt nevoia sa dorm... nu am greturi sau alte chestii... a si daca mananc muuuuult mai patesc asa(am zile in care simt ca nu ma satur si bag in mine si bag.. si zile cand mananc doar odata pe zi:))
36+cu Kate Rina