Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (93)
Raspunsuri - Pagina 4
mikka11 spune:
Elena, bine ai venit printre noi
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, important este ca acum totul a mers bine si in curand o sa iti tii bebelusul in brate
32+ cu Maria-Alexandra
stefy13 spune:
Ufff ca greu e si cu insomniile astea.
Daca acum dorm de pe la 2-3 si pana la 7 dimineata .... cand o veni bebe cat o sa mai dorm?
Pt listuta lui Marryan stefy = Stefania
+ 33
theea spune:
Fetelor va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare si la termeni cu bebei sanatosi.
Eu am sa ma retrag de pe forum pt ca nu imi place sa vb singura.Nu e prima data cand scriu si nu ma baga nimeni in seama.Cred ca este un grup care scrie des, dar nu toate avem timp sa stam sa scriem toata ziua.Imi pare rau daca am deranjat pe cineva si va doresc tot binele din lume.Am sa va citesc in continuare cu mult drag si sper sa citesc numai vesti bune.
35+ si de Alessia(30.08.09)
May3 spune:
Theea eu am vrut sa te bag in seama si am uitat
hai nu fi suparata. suntem multe, fiecare cu cate o intrebare, o problemuta, uitam ce se scrie. nu o face nimeni intentionat.
Seidana raspundea la fiecare in parte si echilibra un pic balanta dar a depasit-o si pe ea nr de participante pana la urma :)
ai fost si ai vazut maternitatea?
cum faceti dupa ce vine piticelul?
noi cred ca aducem o femeie din Romania ca in aprilie tre sa ma intorc la munca
tu ai posibilitatea sa stai mai mult acasa?
steffy, si eu tot cu insomnii
bine ati venit burticile noi.
Elena, imi pare rau de pierderea suferita.
si eu am gasit niste cercelusi frumosi :)
dar da-ti va rog siteul ala de care zicea Andreea, poate ma rzgandesc.
eu iau din aur alb.
nu-mi place aurul galben de nicio culoare
31+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
lalic spune:
Neata burtici, fac cafea muuulta pt toate in dimineata asta
M-am trezit la 5 jumate am visat ca imi fura cineva gogosarii din gradina
Cerceii mei is de 1,29 parca, inseamna ca-s grei, dar nu sunt verigute, au o cheutoare putin ascutita, adica iese un varfulet mic, ma gandeam, oare n-o s-o intepe?
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
camady spune:
Theea dar de ce te superi asa tare pe noi?
Sigur n-a facut-o nimeni intentionat..................dupa cum vezi sunt fete noi cu care s-a discutat, deci nu e vb de un grup mai activ.
Eu zic sa mai repeti intrebarea (si mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa fac asta)si sa nu ne parasesti, mai ales ca vei fi printre primele care vei naste si vom avea nevoie de experienta ta.
35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
ionelamaria spune:
Theea, e tare greu sa raspunzi fiecareia. Eu una nu mai reusesc sa fac asta ( pe grupul de la strugurasi nu am reusit nicicand). Si eu am pus o singura intrebare si nu mi s-a raspuns... evident ca nu ma pot supara.... voi repeta intrebarea.
Uneori nu primesti raspuns pentru ca, spre exemplu, pui o intrebare tematica si grumul e invatat sa raspunda cineva anume la acel tip de intrebarea. persoana care raspunce nu apuca si gata.... sarita ramai. Habar n-am ce ai intrebat, am incercat pe fuga sa caut in urma si nu am gasit.
Eu fug la medic acum sa discut "aberatiile " din mintea mea si sa vad daca nu ma enerveaza atat de tare rezistenta loc incat sa ma mut la stat . Glumesc, evident. Ideea e ca am emotii pentru azi, nu pentru control ci pentru discutia despre nastere pe care mi-am propus sa o port clar cu medicul inainte de a semna contractul de nastere, ca daca nu ajungem la un acordt acceptabil sa am timp sa merg la stat.
Chiar ma gandeam zilele trecute ca, daca medicul nu-mi accepta ideile, am mai multe sanse sa "ma lase sa nasc" fara interventii la stat cu o moasa, fara sa am medicul meu.... e aproape aberant pentru Romania.... dar na... evaluez inca variante
O zi frumoasa sa aveti
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu
michella78 spune:
buna dimineata!
bun venit fetelor noi!
theea, e greu sa tii pasul cu forumul dar crede-ma, nimeni nu exclude pe nimeni cu intentie. pur si simplu, se intampla .
eu sunt hormonata ru zilele astea.
ieri am dormit la pranz 2 ore. ca sa intelegeti despre ce e vorba ... cred ca e prima data pe anul asta cand dorm la pranz . e clar ca nu mai sunt in papucii mei. insomnii (noroc cu anatomia lui grey) si o stare ciudata per total.
sper sa veniti toate cu vesti bune de la doctor!
michella mami de Teodora si 30+cu
camady spune:
Ionela sa vii cu vesti bune de la dr. si sa ne spui si noua ce conditii ai pus si ce ati discutat............invatam si noi din asta.
35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
marryan spune:
neata si de la noi!
eu sunt chiauna de somn de la 3 cind lam petrecut pe sot la bucuresti...nustiu dar nu pot dormi de lok in ultimul timp
azi am zi de dieta, ma pus dr pe dieta din cauza edemelor, si mia facut un plan cu ce sa manink toata ziua, si am 6 mere coapte, 0.5kg brinza degresata si 0.5 kg de carne de curcan fiarta fara sare si 1.5 l de apa toate astea sa le pap in 10 reprize dar eu stiu ca nu am sa pot sa manink carne s b rinza nustiu ce sa fac
theea scumpica nu te supara, intradevar suntem un grup de fete aici care sunt mai active care mai pasive, nici eu nu sunt activa, scriu cind pot si mii comod, sau daca am ceva noutati, la rasp la intrebari am avut si eu din astea dar nu mam suparat, hai vino cu noi te rog
fetelor am citit la odiseea vecina ca aproape toate au nascut, ma luat cu valuri cind am citit cit de repede unele au nascut si ce diferente de DPN cu data cind au nascut...reese ca si noi dam startul acum care suntem pe ultima saptamina, suta de metri etc.
Cea mai fericita mami 35 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"