Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Dana multa sanatate sa treceti cu bine si peste asta si Doamne ajuta pentru rezultate!

bine ati venit fetelor din vacanta sa va fie de bine!

Eu am fost la doftoroaie si is cam intoarsa pe dos. Mi'a spus franc ca e cezariana, da' asa de direct de imi venea sa pling, bebe e bine, incruntata peste masura si cu fundu in jos, capul spre dreapta, probabil se pregatea ce culcare in pozitie transversala si cica e slabuta domne, ca la AC a iesit cu aprox 2 sapt mai mica, in rest la toate cu vreo 5 zile mai mare. Deci e lunga si scaloaie si cu capu' mare. Ca sa fac analize, bla bla, da' m'a traznit cu cezariana aia. Mda, aia e, si mi'a mai spus ca am fost foarte norocoasa (a fost Mana Lui Dumnezeu nu noroc) ca am scapat, ca stie cazuri de se chinuie ani de zile, el nefiind un doftoroi panicos, cam din topor dar nepanicos.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Diana, bafta maine la dr!

Dana, sper sa iasa rezultatele bine.

Brambu, tu ai numai 1 poza pe FB?

25+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna din nou... de acasa acum!
Multumesc pentru primire!
Pana nu uit ce am citit din urma:
Lia ma bucur ca e totul sub control chiar daca esti consemnata la pat si cu perfuzii!
Baby ( Roxana) : La multi ani si numai bine iti doresc! Sa duci sarcina cu bine la termen si sa ai un bebe sanatos!
Dana: tin pumnii pentru rezultatul la amniocenteza... sigur va fi bine! Cu durerile m-ai speriat ca eu am de 3 zile dureri ca la ciclu... chiar si acum ma doare... oare ar trebui sa fac o vizita la doctor?
Bine ati venit: ivanca si rosum!
Felicitari pentru vestile bune de la eco celor care au fost ( numai nominalizez... neuronul meu nu retine prea multe... e gravid si el)
Brambu ma bucur pentru copila ta frumoasa... imi place ca socializeaza si se plimba si cel mai mult imi place ca e foarte comunicativa! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!
Diana: bafta la operatie cu Stef... sper sa se rezolve totul cu bine si sa revenitzi rapid sanatosi acasa!
Cam asta am retinut ( ma rog numai revin la discutiile despre biberoane si carucioare si masini de uscat ca nu am ce comenta).
Firicel
Acum si eu cu raportul:
Am avut o perioada grea... nici nu pot spune prea multe... dar concediul meu a fost obositor, fiul meu s-a imbolnavit, am stat prin doctori si nici acum nu e complet refacut. Are o stomatita aftoasa care nu-l lasa sa manance/bea... e groaznic cum plange micutul ca e foame si cand baga ceva in gura scuipa ca-l doare... Il tratam dar cica dureaza si sa avem rabdare.
Mama saraca n-a mai avut loc sa zica nimic, sper sa reusesc s-o conving sa se opereze dupa ce nasc ( laparo la fiere).
Eu... am fost la control inainte de concediu si era totul ok... dar intre timp am facut tot felul de eforturi si fizice si m-am si suparat tare rau...
Bebelina misca... dar de luni m-a tot durut burta... azi m-a luat acum dupa amiaza si vad ca n-a cedat nici la no spa si nici la Uscosin ( supozitor), nu ma doare rau de tot dar... ma ingrijorez...
Cam asta de la mine.
Va pup pe toate si astept numai vesti bune!
Dana si baby sa va faceti bine repede si sa treaca contractiile!

+25 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara burtici!

Abramburika, merci inca o data... imediat mai scriu niste mesaje... adik tre' sa fie 10, inteleg...

Georgia, multumesc... multumesc la toata lumea pentru primire!

Matza draga, nu te necaji prea tare ca nu stiu ce se poate rezolva... mai bine iti vezi de sarcina fara stres. In principiu, nu sunt pentru abandon cand este vorba sa iti faci dreptate si ma stiam chiar bataioasa, dar cred ca sarcina m-a mai schimbat - cred ca mi-e frica sa nu-l steresez pe bebe :)

Mergi la inceput

Se pare ca scrisesm deja 10 (mesaje)... e greu cu neuronul meu gravid

Mergi la inceput

Asa da!... suntem in direct :)

Mai e cineva pe aici?

Dana, Diana - sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana bafta maine , tin pumnii ca totu sa iasa bine
Dana sanatate multa!
moldovenca pe mine inca nu ma deranjaza operatia , bine au trecut aproape 8 ani

Oka nu mai fi suparici hai ca nui chiar asa rau cu cezariana.

Dia haioasa rau pitica ta cu hartia igenicaanu trecut l-am adus pe buni ptr o luna la mine, intr-o seara statea omu pe geam si fuma asta pe la 4 dim termina tigarea si o o arunca direct pe masa din curtea din spate unde sotu era cu cativa prieteni dupa care scuipa si se duce la cularesaracu buni nui vazuse ca fara ochelari nu mai vede deloc.Debeaba i-am pus scrumiera sus in dormitor ca el tot pe veranda mea arunca si uite asa o luna am spalat veranda de mi-au iesit ochii din cap

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

E cald, monsher!! N-am dormit bine de caldura.

georgia - ma bucur ca sarcina e bine. OOff, mititelu', sanatate multa la puiul mic.
Merci de complimente!!

dana - si o imbratisare stransa. O sa fie bine!!

diana - bafta si voua azi!!

ivanca - ce nostima esti, auzi, suntem in direct. Da, pare ca ai scapat de moderare.

carola - da, am numai o poza pe FB. Am mai spus ... cand am recente pun, dar le sterg apoi dupa un timp. O sa anunt cand am prospaturi .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

va dau si eu o cafea si o eugenie :)

Ane merci pentru empatie, sper sa nu fie rea, e ca o prima nastere pentru mini..

Diana bafta multa si sanatate!

Ralu, unde mergi in Fagaras, la ce pensiune?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Mneatza dragele mele!
Am si eu o intrebare pentru cine stie!
Eu aseara am ajuns la Euroclinic floreasca pana la urma si mi-a pus diagnosticul de amenintare de avort.
Nu stiu daca chiar asa rau era dar durerile erau destul de puternice si ma luase si cu durere de cap si greatza.
Mi-au facut perfuzie cu gynipral si no spa si numai stiu ce si s-a potolit durerea. Bebe parea ca e bine la eco... colul scurtat dar inchis...
Intrebarea mea este : se da Gynipral doar asa ocazional ca sa-ti opreasca contractiile? Voi ati mai trecut prin ceva similar?Nici azi nu sunt tocmai in forma dar nu ma mai doare asa de rau!
Va pupicesc pe toate si asthept un raspuns.
Mentionez ca doctorul de garda care m-a vazut nu mi-a recomandat nici repaus la pat si nici gynipral in continuare!

+25 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput