Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata, intru sa va salut si eu rapid..ca sunt la munca
am reusit sa va citesc din urma..neuronul meu nu a retinut prea multe
asteptam burticile cu vesti bune

noi azi plecam la parinti, e o zona de munte..de abia sa respir aer curat cateva zile, o sa ne intoarcem duminica, asa ca va urez de acum weekend placut

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

buna dimineata

saptamana asta l-am vazut si eu pe bebe, se pare ca totul e in ordine. Are 23 saptamani si 5 zile si vreo 600 gr. Era asezat cu capul in sus spre dreapta si picioarele jos. Si a dormit toata ecografia, n-a vrut deloc sa se miste (a miscat inainte si dupa eco).
Despre nastere mi-a zis destul de clar ca o sa fie cezariana datorita nasterii trecute si ca o sa fie si programata ( eu speram macar sa ma opereze dupa ce incep contractiile). O sa vedem mai incolo cand o programeaza.

In rest am inceput sa imi monitorizez si eu un pic tensiunea ca tot am stari de lesin si medicul a zis ca or fi de la tensiune. Mi-a dat sa imi repet si o parte din analize.

Saptamana viitoare la final intru in concediu de odihna 2 saptamani si plecam la ai nostri la Suceava si Piatra Neamt. Si sunt asa lungi drumurile si asa grele...Ufff ca nu stiu cum rezist atata in masina

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Petro pe FB este o optiune, cine iti poate vedea pozele sau orice alta info despre tine: prietenii, prietenii prietenilor sau oricine. La mine e bifat prietenii si astfel e chiar numai pentru cine ar trebui sa le vada. Altii nu vad decat poze de profil si numele meu.

Neata ..maine schimb si eu saptamana, ajung la 18!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Dana, Georgia multa sanatate!
Diana ma gandesc la voi astazi, sa vii cu vesti bune repede!
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!

Gata am reusit si am pus poze din vacanta pe picassa!
Eu sunt in preparative pentru aniverarea lui Emily, o facem duminica si am gasit o metoda de facut tort Dora Exploratoarea Sambata o sa incerc sa il infaptuiesc...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata la o cafea pe super fuga. am la dispozitie 2 ore sa fac bagaje, cat e pititcul cu bunicii..
baby sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara pe mai departe si sa te bucuri toata viata de frumoasa voastra familie
diana bafta multa. sa treaca cu bine stefan peste interventie si sa se sature de inghetata dupa aceea
dana ma gandesc la voi
ooka mergem undeva langa sebes, nu au nume respectivele pensiuni, nici site-uri, sunt cu circuit "din gura in gura". tatal lui socra-miu e de acolo si asa stim zona, mai sunt ceva rude indepartate prin satele de pe langa. iti dau detalii cand ma intorc daca vrei, stiu ca randul trecut am platit cam 800/camera (nu-s sigura ca a platit socrul)
auzi da tu nu te induri sa ne pov. aventurile de la prima nastere? sunt infricosatoare rau? imi pare rau ca trebuie sa faci cezariana, dar daca asta inseamna sa nu mai ai de tras cum ai avut prima data, cred ca e o optiune minunata. poti sa-l rogi insa pe tutunaru sa-ti faca cezariana la cald, adica sa asteptati declansarea travaliului, sa fie bebelina pregatita. eu asa voi face daca nu voi putea natural. asa a fost si la T si a fost f bine, lapticul a venit f repede, el era pregatit sa iasa...
brambu te iei cu mine de mana cu somnul...si eu care n-am avut probleme cu somnul in viata mea. gravida cu T adormeam la pipi pe wc si dormeam juma de ora minim asa in fund...acum parca as lua droguri energizante. sar din pat ca arsa la orice zgomot/vis...spre dimineata dorm f bine insa, azi ne-am trezit (eu cu T) la 10
bianca si eu am avut aseara spectacol in burtica. eu insa sper ca s-a intors si d-aia a tot facut revolutie. eu o topt incurajam sa se suceasca. acum vad ca doarme dusa desi i-am servit si niste cafea. mersi de sfatul cu abdomenele. nu , clasice nu face tipa, insa f multe din celelalte si parca se concentreaza prea tare pe muschii burtii in loc sa se concentreze pe altele...fund, brate, picioare...cu burta oricum ramanem dupa nastere o sa mai merg si in alta parte, sa vad daca imi place. nasol e ca nu am prea multe alternative
va pup burtici, sa va relaxati in we si sa auzim de bine

edit: am vazut pozele mada, f frumosi suntetidistractie placuta in we si lui emily, sa fie sanatoasa si fericita

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 26+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Diana ne rugam pt.micutul tu sa treaca cu bine peste operatie si chiar sa fie ultima operatie
georgia daca te mai oare mergi imediat la dr.
sunt bune perfuziile cu gynipral si nospa.....si eu am stat pe perfuzii zilele trecute,dar mi-a recomandat repaos la at.
ai grija de tine .
dana ma bucur ca bebe e bine multa sanatate.
mada foarte frumoase pozele .
va pe toate....

Roxana24 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'neata!

Eu astazi am fost pana la serviciu sa imi revad colegii. A fost asa de bine ca am mai iesit. Orice drum mi se pare bine venit avand in vedere ca stau numai in casa.

Georgia, mai bine mergi la dr. daca te doare.

25+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ralu, voiam sa mergem spre Brasov acu' in vichend, da' poate tragem pe la Sibiu.

O sa vaz cum iese cu cezariana, la cald sau la rece, as vrea undeva in jur de 21 octombrie ca mi s'a spus ca tesutul sufera tare pe ultima suta. Am avut o fistula recto-perineala si dupa operatia de reconstructie a devenit o fistula recto-perineo-vaginala. Ulterior, s'a inchis. Prima a fost cam de 1 cm, a doua a fost cam 3-4 mm. A fost miracolul meu dupa cel al nasterii.
Banuiala mea este ca a venit in urma epiziotomiei (dat fiindca bebe a fost mic - 3200g, am facut gimnastica, am impins de doua ori si a iesit imediat)-cam asta a fost si parerea chirurgului care mi'a certat doctorita ca nu e o gaurica e ditamai taietura. Ea a sustinut ca tesutul meu a fost deficitar si ca am facut cangrena pe fir. Oricum, procedural habar nu aveau, din ce am citit pe net, habar nu aveau ce sa faca cum sa faca, mi'au facut numa' recomandari timpite si m'au trimis acasa. M'a scos din ignoranta si impas un chirurg de la Floreasca. Mare om. Cam atat.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna

Dana, sanatate multa! Sa ne tii la curent cum sunteti! Ne gandim la voi

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Oka, lasa ca o sa fie bine si la cezariana, important e sa fie bebe bine hai curaj, sa creasca mare puiutul!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput