Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
moldoveanca spune:
Salutare ,ne-am intors si noi din mini vacanta ,a fost super frumos iar Vlad a fost incantat de Disneyland.Eu m-am simtit foarte obosita pt ca am mers foarte mult pe jos .
Voiam sa intreb fetele care au cezariana daca simt loviturile lui bebe putin mai ciudate in zona operatiei?Eu simt ca si cum m-ar trage de ceva ,usturime nu stiu cum sa va explic mai bine sa intelegeti.
georgia79 spune:
Buna dragelor!
Off... am scris o gramada si am apasat din greseala pe Esc si s-a dus totul!
In ultima vreme am avut o perioada foarte grea...
Am reusit sa citesc din urma... dar n-am retinut prea multe!
O sa scriu mai mult maine sper... si la birou am o perioada f. plina!
va pup pe toate fara exceptii!!!!
+25 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
miereamara spune:
Moldoveanca, da...chair ma plangeam zilele trecute cuiva...mi se pare ca ma jeneaza operatia, mai ales cand ma loveste bebe in ea.
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
Ce imi place ca incep sa apara fetele din vacante!!
georgia - e bine sarcina? Mama ta? Cand mai ai timp, mai scrie despre voi ...
moldoveanca - bine ai revenit, sa va fie de bine vacanta. Ati fost numai la Paris sau ati avut alt traseu? Disneyland e si pe lista noastra candva ... mai ales ca S. e pasionata de Mickey Mouse.
Nu vreau sa vb aiurea (ca n-am cezariana), da' fetele vorbeau de ceva aderente, poate aia e cauza disconfortului tau.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Merci fetelor de sustinere! Ana-mama, curajoasa nu-s, ca daca era sa ma operez pe mine, nu mergeam . Dar cand il vad cum se chinuie Stefan cand doarme...si are somn agitat, se mai trezeste plangand...imi dau seama ca operatia e un lucru bun pentru el. Chiar citeam un post pe un forum de la o tipa care fusese si ea operata in copilarie de polipi si amigdale. Si zicea ce disconfort avea inainte de operatie, se trezea cateodata ca si cum ar apasa-o cineva pe piept si nu o lasa sa respire....ma gandesc ca si Stefan are senzatia asta, mai ales cand se trezeste speriat si plangand...
Georgia, moldoveanca, ramo, bine ati revenit! Pe mine inca nu ma deranjeaza operatia, m-a deranjat la inceputul sarcinii, undeva la capatul operatiei, simeam ca si cum ma tine ceva...probabil o fi fost aderentele. acum nu mai am nimic.
Am spalat si eu haine, am facut prajitura, am aspirat, merg sa fac ceva ciorba de mancare, sa fie si pe maine, sa spal vasele, sa las casa in ordine.
diana20+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Simo78 spune:
Diana bafta la doctor, sa iesiti cu bine!
Daaa aderentele alea! aseara cred ca s-au rupt si in partea cealalta a operatiei si a durut rau de tot...partea buna ca am mai multa libertate de miscare
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
dana n. spune:
Va scriu din spital...rezultatul la amnio înc#259; nu a venit....dar datorit#259; faptului ca am avut dureri, ca la menstruatie, am venit la un control...se pare ca ar fi o infectie si trebuie sa m#259; #539;in#259; sub observatie, nu are leg#259;tura cu amnio. Nu #537;tiu ce va face DAvid f#259;r#259; mine. A r#259;mas cu tati si cumnata...Asta ne mai lipsea. Puteam refuza internarea... Dar o f#259;ceam sub semn#259;tura ...
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 23+ cu
Matza2 spune:
salutare!
Diana sanatate si sa vii cu vesti bune!
Dana sa ajungi acasa inapoi repede!
Ivanca si toate celelalte care au impartasit experiente asemanatoare - sper ca asta este un pas spre a ne hotari sa-i ocolim pe cei unde patim d'astea! de retinut cu Filantropia
eu inca nu am raspuns (nu ca as fi avut asteptari). da' imi fac timp si ma duc peste ei. din pacate pt sistemul meu nervos nu ma pot resemna cu treburile astea...