Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce faceti fetelor?

Sunt disperata, am inceput sa ma umflu, in doua saptamani am pus 3 kilograme, am ajuns la plus 8, daca continuu asa bat recordul de la A si trec de 100 de kg:))))

Ieri am fost la un consignment sale, un fel de targ cu lucrusoare la mana a doua, dar care aratau ca noi, mai ales hainutele de bebelusi care de obicei nu prea apuca sa fie purtate, cel putin in primele 6 luni.

Am plecat de acolo cu un sac de haine, eu care ziceam ca nu mai cumpar nimic, dar erau pur si simplu delicioase, niste rochite superbe, miniaturi...nu va spun ce preturi, gen 2-3 dolari o rochita care in mod normal cred ca e 15 poate si mai mult.

I-am luat si juniorului niste haine de iarna ca sa nu se simta neglijat. Cand am ajuns acasa s-a repezit ca un vultur la plasa mea....a fost super dragut, a scos o rochita din asta micuta, s-a uitat un pic la ea si s-a minunat: Ohhhh...this is for baby sister, not for Aidan:)))

Sunt mare cat casa, of, of.....

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am inceput sa-mi pregatesc bagajul de spital . Nu, n-am luat-o razna (inca). Da' n-am camasi de noapte subtiri, cu maneca scurta, nu folosesc. Si cum celelalte doua nasteri au fost tot in sezonul rece, am numai de alea cu maneca lunga si mai grosute. Ei si in spital, de fiecare data, am murit de cald ... asa ca am zis ca ma aprovizionez din timp. Fiind si reduceri, am gasit 2 camasi dragute la un pret bun. Imi mai trebuie una si un capotel, tot subtire ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Eu in spital am purtat numai camasile lor. Mi-au dat pana si chiloti de unica folosinta, gel de dus, pompa de san, diapers pt bebe....imi facusem ditamai bagajoiul si nu am folosit mai nimic de acolo.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

irina - testul de glucoza l-ai facut, apropo de ingrasat?

EU am dat iama la Benetton pt. Silvia ... sunt reduceri de 70% si am gasit niste lucruri ff dragute mai de toamna. Ca de vara nu ii mai iau nimic. Insa de toamna, bluzite, pantaloni, treninguri ... trebuie sa o aprovizionez.
Si ea e tare incantata de surioara ei, o nomineaza des, cu oricine, in orice situatie. Acu' i s-a pus pata sa ii cumparam carut roz, hainute roz, pampers roz ... ce mai, o sa ma indulcesc de-a binelea de la atata roz-bombon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Abramburika, multumesc mult pentru listuta!
Multumesc tuturor pentru ca m-ati primit in grup, felicitari pentru vestile bune pe care tocmai le-am citit, si sarcini usoare!!

Mergi la inceput

Al doilea test il fac peste 2 saptamani, primul a iesit bine dar vor sa repete.

Tare mi-e teama ca asta este, s-a declansat diabetul:((, exact ca la Aidan....in aceeasi perioada.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Aici nu iti dau ei camasi. Iti pun la dispozitie alte consumabile pt. mama si copil (tampoane, sapun, creme etc.), da' nu camasi de noapte.

Ba, la S. nici lucuri de bb nu am folosit, ii imbracau ei pe bebelusi. Explicatia era pt. igiena si sterilizat. ZIcea ca nu raspund de lucrurile aduse de tine (eventuale infectii). Insa am inteles ca acum s-a schimbat situatia, trebuie sa ai tu lucruri pt. bb, un schimb pt. fiecare zi de spitalizare. Am si vazut la G. bebelusii imbracati pestrit, cu ce aducea fiecare de-acasa. La noi nu a fost cazul a doua oara pt. ca G. era numai in pampers si invelit eventual cu un scutecel, nu a apucat sa poarte nici o hainuta.

Mergi la inceput

ivanca - hai, mai scrie 2 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real.

Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Aa... despre ce a scris Matza
asadar, ma duc la Medlife Grivita, unde aveam programare la dr Pelinescu. eco a decurs f bine, nu am ce reprosa, dl dr a fost f comunicativ, asistenta super dragutza. mi-am luat plicul cu poze, hartii si cd aferent si m-am dus la receptie.
in conditiile in care abonamentul pe care il am include (scrie si pe site, subliniaza si call-center-ul) 3 eco de sarcina, cate una pe trimestru - evident ca nu am vrut sa dau 700 lei pe morfo la dr care ma urmareste si ca am vrut sa beneficiez de gratuitate.
la receptie - surpriza -
va rugam sa achitati 654 lei!

Si eu am auzit lucruri la fel despre clinicile private mari, care lucreaza cu abonamente. Si nu de mult am fost tratata foarte nepoliticos la Sanador, in legatura cu o programare la ecografie la profesorul Herghelegiu.
Asa ca eu toate ecografiile le-am facut la Filantropia, GRATUIT... e aglomerat, dar ecografistii de acolo sunt pregatiti la Londra, la standarde (si de profesionalism si de comportament) pe care cei de la Sanador n-am vazut sa le poata oferi nici pe bani. Tot la Filantropia (aceeasi echipa) mi s-a gasit si diagnosticul de sindrom Down in sarcina trecuta, prin punctie de vilozitati corionice placentare la 13 sapatamani de sarcina - o operatie pentru care altminteri trebuie mers la Viena sau macar la Atena.

Revin...

Mergi la inceput

in Romania nu se fac testele de diabet pentru toata lumea... oare de ce?

Mergi la inceput