Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

pfff am reusit sa trec prin cap 49 si 50 . Am regasit acolo o gramada de info despre care vroiam sa va intreb (in special legate de carucioare). Mie toate modelele 3 in 1 pe care le-am testat pana acum mi s-au parut insa f grele si nu m-am oprit la nimic.

Ooka copila mea e de ceva vreme tot transversal, in aceasi pozitie, ghemuita cu capul in dreapta si picioarele in stanga. Ultima oara, acu o sapt, avea 800 grame si aprox 33 cm. Are inca tot timpul sa se intoarca.

ca fapt divers, ca s-a discutat la cap 50, aici am platit 125 euro pe echo morfo in 4D, din care asigurarea mi-a inapoiat in cont 105. Daca mergeam in spital si nu in privat m-ar fi costat 15 euro din buzunar si pt 5 euro diferenta nu merita sa stau la cozi interminabile. La consultatiile de rutina, in cabinet privat, platesc 40 din care asigurarea iti da aprox 30 inapoi.

Ralu legat de abdomenele clasice eu stiu ca sunt contraindicate. Si aici se lucreaza muschii abdominali, de sustinere, dar alternativ, stanga/dreapta. Niciodata in acelasi timp! Un ex: ridicarea unui picior cu mana corespondenta si streching plus revenire pe cate o laterala. Apoi se schimba mana/piciorul, etc.. Altminteri, la mine a aparut de vreo 2 sapt dunga aceea intunecata pe burta. Nici mie nu mi se pare prea sexy dar asta e'.

cu tensiunea vad ca am constant 13 cu 7 si dr mi-a zis ca e f bine asa.

Firicel, asa si eu cu poftele. Cum mai prind pe careva din Ro incep listele: leustean, cas, zacusca, cozonac, bors...

25+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bianca, si puiul meu tot asa sta, cu capul in dreapta si picioarele in stanga. Sa vad, poate pana prin 22 august, cand ma gandesc sa merg la morfologica, se mai muta, desi tot cam in pozitia asta sta de la inceput. Il simt cateodata cum se intinde, imi imaginez cum se intinde o pisicuta cu labutele pe trunchiul unui copac..intai o labuta, apoi cealalta...asa simt si eu ca face piticul...

diana20+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Diana, ce curajoasa esti, eu cred ca eram lesinata daca iar trebuia sa merg cu copilul la doctor. Sa fie bine totul si sa va intoarceti cu bine, iar Stefan sa fie mereu sanatos de acum inainte! Pup curajosul scump!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Legat de miscarile lui bebe, al meu are momente in care se invarte in cerc orida zdravan si din maini si din picioare pt ca il simt cu miscari consecutive in mai multe partii ale burtii Acum, de ieri, cred ca s-a asezat cumva cu picioarele in jos ca imi da la suturi in vezica asa imi busea si frate-su vezica de ziceam ca o sa fac pe mine Dar oricum sunt asa de sragi cand ii simiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mai, desi e a doua sarcina, eu nici acum nu imi imaginez/nu imi dau seama cum sta, cu ce misca/loveste...Simt miscari, lovituri, da n-as putea spune cu ce, sau si mai tarziu in sarcina, sa zic ca isi misca picioarele, mainile sau capul...Dupa ce va dati seama? Asta e o mare nebuloasa pt. mine...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2

Mergi la inceput

Aaaa, si cu tensiunea, pt ca mi-e cam rau in ultimul timp (ameteli, dureri de cap si oboseala) am imprumutat un aparat de tensiune, buun, sa va zic rezultatele: marti noapte: 10 cu 6, miercuri seara: 8 cu 5, azi de dimineata: 13 cu 6 Acum, eu tind sa cred ca nu e bun, mi se par variatiile prea mari. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

cand iti verifici tensiunea fa trei teste succesive , stai cat mai relaxata poti si alege valoarea medie, daca diferentele sunt mari, de 2-3 unitati de la o masuratoare la alta, atunci ori bateriile sunt pe duca, ori aparatul si-a trait traiul si nu mai e bun

Nina, 20+

Mergi la inceput

Nina, multumesc pt sfaturi O sa-i schimb bateriile sa vad daca e de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ziua buna si de la Oradea!!!

fetelorrr...aveti vreo veste de la Dana??a primit rezultatul la amnio???

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

26+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

am o stare de oboseala (sau lene) in mine de mi-e sila si sa vb. O fi si moleseala de la caldura ...

diana - da fie bine maine, ma gandesc la voi .

dia - sa stii ca nici eu nu disting cu ce ma loveste, unde e exact bebelina ... si e a treia sarcina. Ori is eu mai nesimtita, ca nu-mi dau seama. STIU doar ca imi masacreaza vezica si uneori imi provoaca stari de gadilat. Da, ma bufneste si rasul, da' ma gadila pe interior cumva, nu stiu cum sa explic.

firicel - atunci eu sunt norocoasa tare cu magazinul romanesc. Gasesc in proportie de 80-90% cam de toate de prin tara.

ramonzca - dana inca nu a dat nici un semn despre amnio. Presupun ca inca nu are rezultatul.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput