Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
baby_r7 spune:
inca ai voie anestezie..esti in trim.2 stai linistita
Roxana24 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!
firicel spune:
Luny felicitari !Si noi azi implinim 25 de saptamani.
M-ai prins-sunt tare pofticioasa si mi-e tare dor de tot ce tine de Romania.N-am mai fost din 2009.Iti multumesc mult pt intentie-mii de pupici pt asta-dar tot ce nu este sigilat si in cutie nu trece de vama australiana.Cand am aterizat aici in 1998 ne-au cautat si in chiloti(nu la propriu desi cred ca nu le trebuia mult sa ajunga si acolo)dar in toate colturile din bagaj,ne-au pus sa ne dam incaltarile jos(le-au bagat si pe alea la microscop sa nu fi pus cine stie ce "prafuri" in ele).Nu mai zic ca in oraselul meu vamesii au fete de nazisti si se comporta ca atare.Si eu mereu intru la categoria"random search"-care este atat de "la intamplare" incat eu nu scap,invariabil .
Nu va mai zic cate radiografii la plamani am facut pt ca venim din Europa de Est care se stie ca e plina de tuberculosi.N-am avut nimic dar tot ne-au pus sa le facem de nu stiu cate ori-si in tara si aici cand am ajuns.
Madabout-pt mine borsuletul ala nu e borsulet-ci un pliculet cu otravuri.Prefer borsul natural la punga/sticla ,daca nu cu lamai merge.Marar avem aici si patrunjel-leustean nu exista.Am avut si eu dar in trei ani s-a dus.Si nu pot sa dau o fuga-ce-as vrea eu sa fiu in Europa sa trag o fuga cand vreau eu.Marar uscat(bio)scrie si pe romanestepe pliculet am gasit la Ikea.
Luny-pt tine pun si reteta si poze maine.Reteta nu e a mea dar am niste "tips" plus pozele de la productia proprie.Poate deschid si un borcanel sa vezi cu arata pe paine.
Ane-misto cu cheile.Eu mi-am uitat portofelul acum 1 saptamana cand am fost la supermarket.Incepuse sa si ploua cand am ajuns-ma gandeam ca daca ma intorc acasa nu mai revin ca n-am chef.Noroc ca-mi trimisesera un card nou de la banca pe care nu-l activasem si nu-l pusesem in portofel.L-am activat la telefon si l-am putut folosi imediat.Cum de n-am pus cardul nou in portofel nu stiu..dar asta m-a salvat de un drum.
Dia si eu vreau un breloc din ala care fluiera-cred ca este necesar gravidelor.Fie de pus la chei/fie pt portofel.
Brambu,Mihaela,Corina,Bedrosmart si Ooka- am vazut ca ati scris dupa ce am postat mesajul.
anna-mama spune:
Roxana, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, si multa multa fericire!
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
baby_r7 spune:
sunt permise ca anestezice: lidocaina, prilocaina
Roxana24 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!
baby_r7 spune:
si
pt.toata lumea....
eu pana diseara sunt doar cu Bianca acasa....sarbatorim amandoua cu bebe ....cu sampanie e copii...
arleza spune:
BABBY,LA MULTI ANI,multa sanatate tie si lui bebe si o sarcina fara contractii.Multumim pt sampanie!
Si bebelina mea a inceput sa se miste mai energic,chiar si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta se misca.Azi de dimi pe la 5 a apucat-o dansul si nu ma mai lasat sa dorm.
FIRICELasa e ai dreptate nu mai e asa de mult,dar eu tot nerabdatoare sunt sa nasc odata si sa o vad sa o pup sa o tin in barate sa o alaptez etc.Numar zilele de nerabdare.
Am intrebat si eu medicul din ce saptamana e considerata nasterea la termen si mi-a zis ca de la 36 de sapt. chiar 35.Stiu ca unii zic 37 sau 38 sapt.O sa-l intreb si pe Branescu sa vad el ce zice.
Fetelor am o problema,eu ma simt altfel la "fofo"(acolo jos stiti voi)cateodata simt ca sunt mai umflata(bine nu e chiar asa ca m-am uitat si nu se vede nimic schimbat)sau ma mai inteapa pe picior asa pe langa "dida".Or fi schimbarile normale care au loc in corp,adica se pregateste de nastere corpul.Totusi nu e cam devreme?Voua vi se intampla asta?
gravi 24+ cu Sara Elena
dia_filipas spune:
Arleza e normal ce simti/observi. Parca era o explicatie cu vascularizarea marita in "zona". Si eu simt tot asa, asa a fost si la Miruna. In plus sotul zice ca si pe interior se simte mai stramt, cred ca si acolo s-a umflat.
Fetelor, apropo de breloc (dau o bere cui il inventeza), eu de cand m-am mutat la curte i l-as pune si la Miruna...ca prea zburda si se ascunde pe te miri unde...
Ca sa va inveselesc: fii'mea a avut treba ieri, a sterpelit un sul de hartie igienica si l-a aruncat de la balcon, patratel cu patratel...Era o mare roz in curte aseara...
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2
luny spune:
Firicel, ce naspa... si asta inseamna ca daca prmesti pachet de undeva, ti-l desfac? si ce daca?... zau, eu tot as incerca sa-ti trimit leusteanu'
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Roxana , la multi ani fericiti, multa sanatate si sa te bucuri in fiecare clipa de minunile tale!
Am reusit sa vizionez si eu aseara pozele de pe contul comun! Ce de burticute frumoase si copilasi asemenea, care mai de care! Si m-am distrat de una singura de traducerea in engleza care apare la comentariile de la poze!
Am vorbit aseara cu Varga Silvia, nu mai stiam nimic de ea, nu a mai aparut pe forum, si avand numarul ei, mi-am facut curaj si am sunat-o. Am avut retinere in a o suna, pentru ca neavand nici o veste de prin saptamana a 8, mi-a fost frica sa nu primesc vesti proaste. Dar nu, si ea si bebe sunt bine, e foarte aglomerata la munca, de aceea nu a mai intrat, nu a avut timp nici sa deschida calculatorul, ce sa mai intre pe forum. Va avea un baietel, asa ca iar sunt baietii cu 1 in plus! Cica s-a ingrasat vreo 3 kg, de la 54 a ajuns la 57 de kg (eu cand am fost mireasa am avut asa putin), e bucuroasa ca a scapat de starile de voma si rau, care au tinut pana acum 3 saptamani.
Din partea noastra....ne pregatim sufleteste pentru ziua de maine...de fapt eu si sotul, ca Stefan nu are habar ce il astepata, stie doar ca maine mergem cu bunicu la Cluj la domnul doctor sa se uite in gurita... In functie de cum se va prezenta dupa operatie, e posibil sa ne lase maine acasa, sa sa ne tina peste noapte sub observatie..asa ca posibil sa nu intru pana sambata pe forum.
Acum merg sa fac o prajitura, posibil in weekend sa ne vina nasii, ca au venit in tara, si sa am ceva cu ce sa ii servesc, ca maine sau poimaine sigur nu voi avea dispozitia necesara.
diana20+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dia_filipas spune:
Diana multa bafta maine, sa fie totul ok si sa reveniti acasa repede si sanatosi!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2