Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'neata!

Roxana, la multi ani! Nastere usoara si un bebe sanatos.

Eu m-am trezit obosita. Aseara cand m-am culcat simteam ca am tot sangele in cap si o presiune + ca imi venea sa vomit. Nu s-a modificat cu mult starea.

Brambu, ce ai vazut tu acolo e un hobby. Din pacate nu am mai facut nimic de ceva timp. Ma bucur ca iti place ce am mesterit .

25+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Firicel cred ca ti-e tare dor de mancare, tara..fii antena (parabolica): vreau sa-ti trimit eu un pachetel cu lesutean uscat (cumpar eu proaspat, nu d-ala la plic! il usuc bine, bag la pachet si via Australia), macar atat sa-ti trimit din gustul de acasa, si sa stii ca nu glumesc! asa ca fa bine si baga adresa pe pm! intre timp, merge f bine borsul si cu lamaie, si noi punem de multe ori daca nu e f acru borsul, si merge niste patrunjel!
aoleu, marmelada de lamai zici?? cred ca e dureros de buna, mai ales ca eu sunt mare fan lamai/lime!! baga reteta si pozeeee!!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Am uitat sa va povestesc ce dar am primit azi noapte la ora 00.00... prima persoana care mi-a zis LA MULTI ANI a fost printesa mea dulce
e de neuitat....primul an cand stie de ziua lui mami....am de bucuie.....

Roxana24 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Neata si de noi...

Roxana la multi ani!!!!!!!!!!ma bucur ca tu si bb sunteti bine.

Am citit tot din urma da stau pros la capitolu rememberam inceput sa uit si eu grav rau o fi de la sarcina sau o iau razna
Ieri dim aveam programare la pedichiura, zic sa nu mai iau geanta cu mine ,imi iau cheile de la masina tel portofelu si plec , la masina ma trezesc ca nu stiu undes cheile, ma apuca toti nervi, ma intorc din drum si caut cheile de-mi vine rau.Se trezeste si fata si incep sa urlu la ea unde sunt cheile de la masinase apuca si fata de cautat, cheile nu erau de gasit.Zic asta e iau masina lu sotu , urc in masina si simt ca ma jeneaza ceva erau cheile mele in buzunar la salopetastateam si ma gandeam cand naiba le-am bagat in buzunar si jur ca nu-mi adc aminte

Oka si am un uscator fagor in 60 min usuca cam 6|7kg eu sunt foarte multummita insa consuma mult.Hainele le scot uscate si nu mai e nevoie sa le calc.
eu la capitolul calcat stau f prost, nu-mi place deloc.

rania ce faci? pe unde umbli?

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput

Ane, esti tare, dar si eu le comit des cu cheile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Baby La multi ani!!!! Sa te bucuri de o a doua jumatate de sarcina frumoasa si la anu sa sarbatoresti alaturi de cele 2 minuni!

Firicel eu am gasit in Romania bors la plic...nu e la fel ca borsul normal dar seamana si la fel am luat si marar si leustean uscat...

Bianca eu nu cred ca e grav, poate avea bebelina pofta de alergat !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

RoxiLA MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI IMPLINITI!

Carola ai grija de tine! Sper sa-ti treaca starea asta!

Ane tare faza cu cheile...Eu as fi prina care ar cumpara un dispozitiv tip alarma de pus la chei, sa faca bip cand nu le gasesti...

Eu atata am de lucru, si la servici si acasa, da' am o lene si reusesc sa ma invart si sa nu fac minic toata ziua...nu stiu ce fac, da' ma lalai intr-un hal...

Merg la papa, ca sunt "atentionata" ca ii e foame cuiva mic...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2

Mergi la inceput

azi am ajuns la jumatatea drumului, 2o saptamani

Mergi la inceput

mi-a cazut o plomba, azi merg la dentist.... oare are voie sa-mi dea cu spray lidocaina?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Fetelor e prima oara cand mi se intampla
Dia si eu as cumpara un dispozitv tip alarma ptr chei , sunt sigura ca faza se va repeta

am uitat sa va spun ca avem un nou mebru in familie , un yorshire toy de 3 luni , o cheama Rozi si e scumpica foc.
nu stiu cum am sa ma descurc cand voi naste, Rachella e lesinata dupa ea doarme cu ea sus in dormitor.Aveti idee cum sa fac cand o sa nasc??????

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput